![]() |
Normalno da ne, no paypal podatke ne koristis tako cesto i svugdje. A i vise povjerenja se ima u Paypal iako je sve pod istom firmom.
No kako god, svatko ima svoje. Takodjer ne ostavljam karticu na walletu jer mi nije potrebna tamo. Nego, whatsapp 2.11.465 verzija. Sad nakon updejta na tu verziju mi krenuo pokazat notifikacije da mi iskacu na status baru. Tipa, zujim po forumu a ono poruke iskacu na vrhu ekrana preko status bara. Ako swajoam notifikaciju makne se skroz iz notification bara. Kak to iskljucit? Zelim da mi bude ko prije, samo da se ikona pojavi u status baru a ne da mi na pol ekrana iskacu poruke. Nigdje ne mogu pronac opciju za iskljucit. Radi se o G3 na Lollipopu. |
Citiraj:
|
Ajde registiraj novu karticu za paypal a da ne odeš u banku po onaj kod...
|
Za Master karticu Zabe ne mora se ici u banku po taj kod za registriranje te kartice na Paypal-u. Ima vise nacina kako Zaba salje obvijesti o troskovima u kojima se nalazi taj kod.
|
I opet, tko dobiva te podatke? Ti ili netko treći?
Znači paypal je osigurao da samo vlasnik kartice može spojiti paypal racun sa karticom. |
Ti dobijas u svojim vlastitim izvjestajima taj kod i nitko drugi.
I ne vidim razlog zasto s necijom tudjom klarticom nebi mogao radit na Paypalu, naravno ak je taj drugi voljan dat broj kartice i aktivacijski kod. Osobno imam prijavljenu jednu svoju i 2 "tudje" :) |
Pa onda se slažemo da nije samo tako dodati karticu na paypal i da može netko drugi kupovati u tvoje ime sa tvojom karticom kao što piše partwish. Treba mu taj kod koji dobije samo vlasnik kartice.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Druga stvar, kad kupujem, kupujem isto sa mastercard hypo prepaid na koju prije stavim novce i onda obavim kupovinu, i to sve zajedno traje par minuta, do iduće kupovine na kartici je kuna,dvije tri i stim se potencijalni lopov može hebat. |
Citiraj:
Citiraj:
|
:offtopic:
|
HERE mape se pojavile na Play Storeu.
I dalje u beti. |
Koristi li tko fleksy keyboard?
|
Da li je normalno da najnovija verzija Tapatalka ne otvara linkove nego samo novi tab i tu stane? Do jucer mi je sve radilo, a sad ne.
Znam da se pisalo u zadnje vrijeme da je bilo problema, ali htio bih znati da li je do mene ioi aplikacije... EDIT: zaboravih reci da ni obavijesti za novu PP ne dolaze. Sad sam probao Tapatalk na LG OG. Sve radi. Probat cu ga ponovno instalirati. EDIT2: Ne radi nakon nove instalacije. :/ |
Meni se TT zblesao nakon zadnjeg ažuriranja. Nije se više mogla pokrenuti aplikacija (imam onu bivšu pro verziju).
Morao pobrisati sve podatke aplikacije i ponovno, proradilo. |
Ima li netko link gdje mogu skinuti viber 5.0.2 apk jer mi se novije nadogradnje ruše
|
Otići na Mobilism i tamo u tražilicu ukucati i odabrati verziju koja najbolje odgovara
|
Citiraj:
|
Lenovo a806
Imam mobitel lenovo a806 i imam problem kada palim telefon iz stenbay kad stisnem tipku power satrane nece odmah da mi se upali. Dali mi tko može pomoći s kojim programom mogu rootat telefon i koji room da stavim "ANDROID". Zahvaljujem unaprijed.
|
Nova navigacija u Tapatalku je smece. Ako bas ne morate, ne updejtajte...
|
Ili Tapatalk pro. Istina, vise nema podršku, ali je OK :)
|
Ma nema sanse, bio sam kupio tu aplikaciju na pocetku, pa su dropali tu placenu verziju i stavili besplatnu i onda uveli Pro.
Al ovo sad je neupotrebljivo. Prakticki nema Browse opcije. U aplikaciji za citanje foruma. |
Oni kao da se trude da ucine aplikaciju sto losijom. I iOS i Android verzije su uzasne naspram prijasnjima. Barem se na Androidu to lako rijesi.
|
Meni i dalje ne radi otvaranje linkova... Flashao sam ROM s novim kernelom (ne zbog Tapatalka) i opet neki vglink 'n shit :smole:
Na wp radi bolje i pregledniji je. Tamo je pocetno otvaranje uvijek kako si sejvao u postavkama :) |
Koristim Tapatalk Pro i ništa mi se nije promjenilo već duže vremena. Vi to o ovoj besplatnoj inačici pričate?
|
Da, zadnja dostupna verzija na Play Storeu.
Tapatalk Pro nije ni podržan više od njihove strane, sve su smjestili u jednu verziju koja je užašna i na koju ne mislim ić. Sve se nadam da netko izbaci neku alternativu. |
Jao boli me glava od ovog novog Tapatalka,sta uradise ovo,su oni na kakvim tezim drogama,nema sanse se snaci,ziva glupost,bemti auto update...
|
Citiraj:
http://cafe.mobil.hr/threads/65519-A...=1#post1077694 Mogu ti stavit i 4.9.5 ak želiš |
Meni se isto tek danas updejtalo, katastrofa, 2 threada na 4.7" se vide?? Jel normalno rade stare verzije, tj nece forsat nadogradnju il tak nekaj?
|
E to,hvala :) ovu moram deinstalirati pa tu instalirati,4.9.5 je zadnja prije ovog "osvjezenja" ?
|
Da, 4.9.5 je zadnja prije ovog užasnog refresha. Ak treba mogu i tu stavit.
A gore je link za 4.6.2 koja mi je najbolja i najbrža bila. |
Instalirao sam 4.6.2 verziju i ultra brza je,puno brzi scroll i responzivnost nego ova prije updatea,samo me bocka nema postavki za notification light da namjestim na plavo ?
|
Izgleda da nema.
Al nije mi to vitalna funkcija baš :D |
Ovo je strasno sta su napravili sa tapatalkom
|
Bome je... Užas živi. Mećem zadnju normalnu verziju kao standalone app nevezan za google play da mi se ne apdejta...
Eto, sad je bolje. Verzija 4.9.5 i amen zdravo vozi. Ova 4.10.X je idiocka totalno. |
issssssssssss zaklali su app.... jel postoji browse opcija uopce il nazad na stari?
|
Ma i da ima, ostavi se te nove verzije :D Stavi ovu pro verziju sto je Juice stavio i uživaj. Sve leti i imaš sve opcije. ;)
|
Od zadnjih 50 reviewa mislim da je 49 sa 1 zvijezdicom tako da ima nade da ce vratit na staro
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02. |