![]() |
Citiraj:
Vodootporan, 2k... :lol2: |
Čudi me da nisu stavili specke iPX. On je više fensi od S8.
|
Koji mob uzet oko 1300 kn novi na kartice?
Ne preveliki, za žensku... Gledam ovaj Lenovo K6 power ako bude dostupan u jednom dućanu za 1200 na kartice Dobra baterija, i ostalo pristojno |
treba mi slicna stvar, novo zapakirano iz ducana ili oglasnika do 1000-1200kn, trenutno sam najblizi samsungu j3 2017, uz produljenje iskon ugovora 936kn jednokratno, ima li ista bolje?
|
Za te novce je vjerojatno i najmanje zlo.
Tek od 1400+ kreću kompletni uređaji, poput P8/P9 Lite 2017. |
Opet, Moto G5 košta 1199kn u Smartsonu. Edigital je nešto jeftiniji, ali to je NEdigital...
|
Molim pomoć oko izbora : Huawei mate10 lite dual - samsung s7 --- Huawei p10 dual --- nešto treće ? hvala
|
S7
Molim Sent from Mobara |
Bez obzira što je "stariji" model ima manje memorije i rama? MOj propust nisam prvi put napisao : Igrice ne igram na mobitelu-bateriju volim da je što trajnija , slike volim bolje ofc ali nisam freak i ne patim za svakim i najmanjim detaljem, bolje i preglasan zvučnik nego da je pretih, šta još? natrpam ga dosta sa aplikacijama raznim i tak
|
I opet - S7 ;)
Sent from Mobara |
Oukitel k8000 :)
|
Je li puno dati 700kn za dobro ocuvani S5? Isao bi osobi koja je bila zadovoljna sa S2 prije nego se pokvario. Mozda nesto drugo polovno do te cifre?
|
Nije puno ako je stvarno očuvan, bez da je oguljen izgreban i da mu fali poklopec za usb utor.
Sent from Mobara |
I meni se čini ok cifra. Ženka koristi isti, i radi sasma solidno.
Naravno uz ovo stanje koje spominje Drug Brkenzi. :D |
Kolega je pred 2 mjeseca prodao S5 za 800 kuna. Mobitel je bio doslovno kao nekorišten. U boljem stanju nego moj kojeg sam prodo kolegi sa foruma (a bio je besprijekoran) :)
Sent from Mobara |
Ok, its s7 than :) hvala Brko
|
slažem se sa brkom, s7 je klasa iznad, definitivno.
|
Citiraj:
Samo bi ti savjetovao da odma uzmeš neki kejs bolji tip Spiegen ili Ringke. Mobitel stvarno je trpi dobro padove na tvrde podloge :/ pa ono, bolje spriječiti nego liječiti. Kaljeno staklo možeš i ne moraš. Nije neka sreća baš. Sent from Mobara |
Hvala na info pregledat ću što se nudi pa odabrati nešto od toga.
|
vezano za S7, u kojem ducanu u HR je najjeftiniji, znaci iskljucivo nov uređaj?
Znam da je nedavno bio u hgspotu za 2799kn, jel ima bolje ponude od toga? Sent from LG G2 |
Mislim da ga ni u HGu nema više za toliko. Ako ga negdje nađeš za te pare novog, odma kupuj.
Sent from Mobara |
Citiraj:
Nema vise nitko taj mob ni blizu te cijene Sent from LG G2 |
@damir Zakaj ne pogledas Honor 9 ? ima ga u ducanu od 2900kn.
|
Honor 9 2890kn u MP Elektronici. S7 u istom shopu 3090kn.to su i najniže cijene za oba modela koje sam pronašao...
Honor 9 je brži u radu,ima brže punjenje a i ludo brz fingerprint,a po meni i bolje izgleda.imat će vjerojatno dužu podršku jer je noviji,ima nešto jači vanjski zvučnik i 200kn niža cijena...:) S7 ima nešto bolju kameru,IP68, Amoled ekran i bežično punjenje...nekima je upravo IP68 presudna stvar kod kupnje. |
hvala, pogledati ću ali "nekima je upravo IP68 presudna stvar kod kupnje" ovo mi je dosta bitno da iako nemora biti presudno
|
Do 1500kn, novo, P10 lite najbolja opcija pretpostavljam?
|
Gdje ima p10 lite za 1500 kn?
|
Njuskalo, jucer bas uzeo zlatnog.
|
kipa molim cas pomoc od vas znalaca
Dakle u planu mi je kupit xiaomi mi Note 3 koji nema band 20 a ja sam na tcom mrezi e sad ja imam tu sliku na kojoj ferkvenciji /bandu radi mobilna mreza kod tcoma pa me sad zanima dal cu igdje hvatat 4 g I dal cu sa sigurnoscu imat 3g? Evo slika pa moze pomoc ja sam runtle za to :) http://www.racunalo.com/wp-content/u...Hrvatska-2.jpg |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:44. |