![]() |
Citiraj:
Nije posljednji, još ih ima par u ligi. Dirk, Vince i dalje guraju:goood: Inače, jedan od dražih igrača ikad, Hall of Fame sigurno |
dragi su mi i oni, ali Manu je kategorija za sebe.
nikad nisam mislio da ce mi Gasol biti najdrazi igrac Spursa :D |
Dejounte Murray? ALL-Defense igrač a tako mlad. Simpatični su mi Spursi.
|
stvarno nemamo zbog čega biti skromni jer nam je toliko drag:
Citiraj:
https://dd2d9j2i66w9u.cloudfront.net...ng-1588499.jpg |
ako se ova repka plasira na SP, to ce biti pravi podvig, pogotovo nakon sto nam se NBA igraci posle prve dvije tekme vrate preko bare.
jedna prigodna :D https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...c7&oe=5C2C4354 |
Dino Rađa u HOF-u...:respekt:
|
E to sam baš jučer čitao.
Definitivno je zaslužio, stožerni igrač tadašnjeg Bostona i nositelj igre... Osim Kukoča, za kojeg vjerujem da će ući jednog dana, bojim se da ćemo dugo čekati na još jedno takvo priznanje. Kako god bilo, gj Dino legendo:goood: |
koji gospodin, strašno!
|
Vidio sam još prekjučer :D
Na stranu sve što se misli o njemu, ali čovjek ima ruku. Agent 0, Hibachi, From zero to hero... Ima i emisiju o NBA, tj sudjeluje u njoj..Complex...tipa 4x tjedno za vrijeme sezone. |
|
|
Na današnji dan je Dražen Petrović zabio 113 koseva u jednoj utakmici
Legenda |
Citiraj:
|
Prati tko predsezonu?
Ima tko željan da podijelimo troškove za leageu pass? 1100 kn po pola... |
Citiraj:
https://www.reddit.com/r/nbastreams/ ovo ti je najbolja opcija. |
Pa ako imam Lp, pogledam kada želim, bez reklama. Imao prije LP i stream tekmi nije ni blizu kao LP.
|
Ne znam šta je s glavom. Reci otvoreno da je on bolji igrač od Duranta i LeBrona... kužim da trebaš biti bahat da bi uspio, ali staklenko pretjeruje. Tak je i Towns izjavio da je on poseban, unikatan, bolji od svih... |
Zasto ne bi rekao da je bolji od Duranta? Nije da bas mozes i,medju njih dvojice jasno reci tko je bolji, a "Durant i ja smo tu negdje" kao izjava zvuci jadno :)
A sto se Lebrona tice, mozda se opet nada da ce napokon ga godine dostici. Tako svake godine bude, i joa uvijek nista. |
Pa zato što nije bolji. I Durantula je spominjan kao MVP i defensive player of the year.
Ima dva nastupa u PO, jednu metlu i jednu drugu rundu. Jebote, od toliko hormona rasta u NBA svima se pamet pomuti. |
Davis može bez ustručavanja reć da je najbolji na svijetu. Po meni nije, ali je vrlo blizu. Kad LeBron konačno odluči ostarit, Davis ili Giannis će preuzet štafetu najboljeg.
|
jako je jednostavno: ako ostane igrati u klubu u kojem trenutno igra, nit ce biti contender, nit ima sanse za mvp, nit ce ga itko normalan ikada staviti u istu recenicu s top20 najboljih igraca u povijesti lige.
jedino sto tamo moze je dobiti super max ugovor i postati najplaceniji igrac lige, ali prsten ce mu i dalje biti nedosanjani san. https://i.imgur.com/4aMwmTM.jpg ovo je stvarno odlicna statistika, ali Davis ne moze sam pobijediti GSW. |
Najbolje da im se onda pridruži ko ona pička Durant.
GSW ima još godinu dvije, a Davis je mlad. Sad ima nelošu ekipu oko sebe, s još jednim klasnim igračem oni su u vrhu konferencije. Nisu jedine opcije prsten ili tankiranje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako cemo po toj logici, sto Durant ima, dva prstena koja bi i ja osvojio da sam umjesto njega dosao u Warriorse? A Davis nije uopce lose prosao s hrpom indijanaca, pogotovo nakon sto se Cousins ozlijedio. Davis isto moze reci da je najbolji PF nakon Tima Duncana, i opet mu nemres prigovoriti. Sve je to subjektivno i blizu, ali nista sto je rekao nije smijesno (ono, nek si "treci", nisi puno fulao ak kazes da si najbolji, s obzirom da realne metrike nema). |
Davis je sjajan igrač, ali reći da je bolji od Duranta... Mislim, može on reći i da je bolji od Lebrona, i od Jordana što se toga tiče. Al to naravno ne stoji :D
Ni od KD ovaj trne nije bolji iako bi mogao biti. Duranta sad svi mjere po GSW i njegovom desižnu ali Durant je imao sjajne rezultate i u OKC. NBA finale, 3 konferencijska finala, MVP lige, najbolji strijelac, 50-40-90 sezona... Je znam, sad će svi graknuti da je imao Russa, no pogledajmo malo što je Russ Indijanac napravio bez KD, s PG i Melom. |
|
Pa ovo je veća prevara od Gordana Giričeka :D
Sent from Usreo Mobara |
ozljedio se covek, nije on kriv :D
|
Citiraj:
|
znaci zajednickim snagama smo dosli do zakljucka da nitko osim Lebrona ne moze sam doci do finala, tako da mi je jako zao jos jedne odlicne Davisove sezone u kojoj ce imati mvp brojke, a ispasti od neke prosjecne ekipe.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:21. |