PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Pupo 12.02.2012. 18:51

Nebi se nikako složio, ova sezona je opet u rangu boljih. Prošla je isto bila ok.

Ammy 12.02.2012. 18:59

Pogledali prvih 5 epizoda Alcatraza, opće nije loša serija.

Mad_Duke 12.02.2012. 19:01

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2099116)
Nebi se nikako složio, ova sezona je opet u rangu boljih. Prošla je isto bila ok.

Ni ja! Da, već je zamor zbog takve količine epizoda, ali da ima pada kvalitete u seriji ili tak neš. Nema. Laurie je još uvijek legenda, a serija mi se isplati zbog onih nekoliko epizoda po sezoni koje su odlične (tipa ludara, zatvor...)

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2099118)

Joj, serija mi je previše umjetno razvodnjena (isto kao Lost). A to mi nije neki dobar pokazatelj!

blackened 12.02.2012. 19:05

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2099116)

Prošla? :D ona sapunica sa Cuddy? Pa koje su onda po tebi slabije sezone?

doky 12.02.2012. 19:17

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2099118)

Meni je onak ok, neki prosjek. Vjerujem da će postat zanimljivija kad se dublje uđe u priču tko i kako pušta zatvorenike, ovako slučaj po slučaj je dosta monotono i predvidljivo. Ako Abrams bude petljo s pričom kao u Fringe-u ko zna kaj nas čeka. :smoke:

Juice 12.02.2012. 19:19

Inside Men BBC UK

:care::care:

odlična serija

Pupo 12.02.2012. 19:20

Citiraj:

Autor blackened (Post 2099121)
Prošla? :D ona sapunica sa Cuddy? Pa koje su onda po tebi slabije sezone?

Pa recimo šesta mi je slabija sezona. Iako, u svakoj sezoni ima odličnih i dosadnih epizoda, tak da je teško sad baš reć koja je sezona loša il odlična.

Kako god, opet mi je i najlošija sezona Hausa za koplje bolja od 70% ostalih serija. I vjerujem da bi ga pratio da ima još 3 super dosadne sezone.

ivan77 12.02.2012. 22:31

Imam 5 sezona MIAMI VICE a. , Maraton :D:goood:

g52 12.02.2012. 23:10

Ima tko preporuku za nesto u stilu mini serije Lost room? I da, gotovo je nuzno da je nesto krace posto sam s vremenom za gledanje na minimumu.
Thx

hammer_of_thor 12.02.2012. 23:12

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2099135)
I vjerujem da bi ga pratio da ima još 3 super dosadne sezone.

Slažem se. Meni HOuse nikako nije dosadio.
Sad sam u nedostatku drugih serija prije kojih mjesec-dva ponovo krenuo od druge sezone po redu.
Danas sam došao do S06 E01
I svaki puta kad gledam serija je odlična.

Zmaj000 12.02.2012. 23:17

Se zna tocan datum izlaska BB 5. sezone. Nadam se da ce walking dead biti sutra na raspolaganju :)

Rudy 13.02.2012. 01:28

Citiraj:

Autor g52 (Post 2099366)
Ima tko preporuku za nesto u stilu mini serije Lost room? I da, gotovo je nuzno da je nesto krace posto sam s vremenom za gledanje na minimumu.
Thx

Hah, sad da je SF i da je miniserija od par epizoda, tesko...imas battlestar galactica miniseriju koja je zapravo uvod/pilot u seriju no vodi se pod miniseriju pa eto :D
od ostalih miniserija bi ovako na brzinu preporucio Generation Kill sa 7 epizoda
takodjer sjetio se stare miniserije Taken, meni odlicna, ne znam zasto ima nesto nizu ocjenu na IMDBu
ili mozda jedna kratka dokumentarna miniserija

btw gledam Human Planet i bas je eye opener da tako kazem, na trenutke pomisim OMG pa radi mojih problema se stvarno nema smisla nervirat...pogledao za sad 2 epke, preporuka

g52 13.02.2012. 08:22

Citiraj:

Autor Rudy (Post 2099441)
Hah, sad da je SF i da je miniserija od par epizoda, tesko...imas battlestar galactica miniseriju koja je zapravo uvod/pilot u seriju no vodi se pod miniseriju pa eto :D
od ostalih miniserija bi ovako na brzinu preporucio Generation Kill sa 7 epizoda
takodjer sjetio se stare miniserije Taken, meni odlicna, ne znam zasto ima nesto nizu ocjenu na IMDBu
ili mozda jedna kratka dokumentarna miniserija

btw gledam Human Planet i bas je eye opener da tako kazem, na trenutke pomisim OMG pa radi mojih problema se stvarno nema smisla nervirat...pogledao za sad 2 epke, preporuka

Hvala, budem bacio oko na Generation Kill i Taken.
Imam ja jednu od 6 epizoda koja mi uopce nije bila losa: http://en.wikipedia.org/wiki/Apparit...28TV_series%29

Omerta 13.02.2012. 09:46

Sherlock

Što se mene tiče, bolje da se Moriarty uopće više ne spominje, ili da promjene glumca ili da uozbilje istog.. Ovako mi je totalno dječja i neozbiljna gluma, stalno neko smijanje, prenemaganje.. :lol2:

Inače serijica je odlična..

hammer_of_thor 13.02.2012. 14:16

Ne-loš nastavak Walking Deada :)

Kraj je malo :eek:

Mr.Ex.President 13.02.2012. 14:43

Pogleda prvu sezonu The Killing, druga uskoro stiže.

Vrhunska produkcija, napokon jedna serija gdje detektivi uistinu nešto i istražuju!
Serija u kojoj ima elemenata kriminalistike, ispituju se svjedoci, prate se tragovi, nešto se radi za promjenu, umjesto da slučaj rješi jedna dlaka u kući od 500 kvadrata ili neka zabačena kamera na banci koja na 500 metara preko 3 odsjaja pročelja zgrada snimi tablicu auta počinitelja koji je parkiran u slijepoj ulici:rolleyes: Doduše aj, glavni likovi su mi antipatični totalno, al su solidno uklopljeni u priču, pa može proć...

Doduše kraj me malo zbunio...
Jel ostavljeno nama da pretpostavimo ili planiraju u novoj sezoni nastavit priču?
Bilo bi mi logičnije da se nova sezona bavim novom žrtvom, nego da nastavljaju ovu priču, pošto su je toliko detaljno obradili, da mi ne izgleda da ima materijala za novih 12 epizoda.

Baja 001 13.02.2012. 16:02

Citiraj:

Autor Srdan (Post 2097185)
Bez Olivije i ja bi ih najradije otkazao.

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2097319)
Meni više fali Cuddy :D Oliviju nisam ni primjetio kad je ošla.

Potpis i na jedno i drugo :), nema smisla bez nji dvi.

xtreme96 13.02.2012. 19:52

Evo upravo odgledao prve dvije epizode serije "The League" i serija je odlicna,nisam uopce ocekivao da ce biti tako dobra. ;)

Franf 15.02.2012. 11:48

Jucer sam pogledao nove epizode 2,5 muskarca, Tbbt i HIMYM i cak su mi sve tri bile super i nasmijale me. Cudno

JuXo 15.02.2012. 15:05

Walking Dead - onaj kraj bome nisam očekivao :D

Mr.Ex.President 15.02.2012. 15:08

Citiraj:

Autor Juice (Post 2099133)
Inside Men BBC UK
:care::care:

odlična serija

Odlična preporuka:care:

Pogleda prve dvije, s nestrpljenjem čekam iduće, odlična radnja, dobra gluma i likovi, tipična BBC produkcija.

SamSpade 15.02.2012. 19:36

Citiraj:

Autor xtreme96 (Post 2099948)
Evo upravo odgledao prve dvije epizode serije "The League" i serija je odlicna,nisam uopce ocekivao da ce biti tako dobra. ;)

Ipak kasnije dosta padne u kvaliteti, imho, prva sezona je zakon.

Omerta 16.02.2012. 11:01

Dal mi netko može reć, dal će se snimat (ili se snimaju/obustavljene su) 3. sezone od Sherlocka i Boardwalk Empire?

thx

doky 16.02.2012. 11:27

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2102222)
Dal mi netko može reć, dal će se snimat (ili se snimaju/obustavljene su) 3. sezone od Sherlocka i Boardwalk Empire?

thx

Malo gugla nebi škodilo. :D

Što se tiče Sherlocka, 3. sezona samo čeka glavnog glumca Benedicta Cumberbatcha da završi na radu u The Hobbitu i novom Star Trek filmu.

brujah_max 16.02.2012. 11:35

TerraNova je smece uzasno, ne preporucam nikome
Hype je totalno neopravdan, a divim se onima koji izdrze dulje od prve dvije epizode

S druge strane, konacno sam pogledao Better Off Ted - predobru seriju debilnog imena. Zasto postoje samo dvije sezone ovoga, a random smece tipa Skins dodje do seste sezone, ostaje jos jedna u nizu misterija

geronimo_2 16.02.2012. 12:15

Citiraj:

Autor brujah_max (Post 2102240)
TerraNova je smece uzasno, ne preporucam nikome
Hype je totalno neopravdan, a divim se onima koji izdrze dulje od prve dvije epizode

a bas sam mislel to pogledat :fiju:.

Mikeyy 16.02.2012. 18:13

Meni je TerraNova ok serija, ne razumijem pljuvanje.

freddie 16.02.2012. 18:13

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 2102264)
a bas sam mislel to pogledat :fiju:.

pogledaj slobodno, dosta dobra serija.

brujah_max 16.02.2012. 20:33

Par stranica ranije je neki lik napisao da mu je remake V dobra serija
Moze se na forumima svasta procitat i to je u redu, ne moze svima sve pasat

TerraNova je smece za nekoga tko zeli gledat nesto malo dublje ili kvalitetnije, ali ako trazite opustenu serijicu za obiteljsko popodne - ne, cak ni tad ne bi preporucio :D
Prosjecna gluma, supljikav scenarij, isprana karakterizicija likova... Kao da je seriju radio disney, s naglaskom na dosadu i kliseje

S druge pak strane, ako niste gledali puno toga, mozda u ovome nadjete nesto sto je meni promaklo :)

M.U.P. 16.02.2012. 21:34

odgovorio bi na ovo, al to vodi u slijepu ulicu, pa cu se suzdrzati..

tema su dojmovi i preporuke serija prema cemu netko moze dobit ideju sto da gleda..
prema odredjenim preporukama ja sam dao priliku i pogledao v i bila mi je relativno oke..
sve vise manje na mjestu, ocekivao sam takvo sto.. sto se tice kvalitete i dubine to nisam trazio jer takve stvari trazim na drugim mjestima..
nije svaka stvar napravljena iz istog razloga i prema tome se ne moze sve medjusobno komparirat.. zadaca koju je serija trebala ispunit, meni je ispunila, malo me zabavila i prema tome serija mi je prolazna..

puno previse serija vidim koje dobivaju kup preporuka i koje se ljudima svidjaju, meni su jednolicne, dosadne, isprazne, ponavljajuce pa mi ne pada napamet izac i bacat kamenje po toj seriji.. not for me i bok.. znam da za mnoge je i u tome je cijela stvar.. postavljat se ovako arogantno i smatrat da postajes bolji kriticar sa brojem pogledanih serija govori puno o izgubljenosti i godistu ;)

da budem malo blize temi:

svima preporuka za

Archer

trenutno tece 3. sezona i serijica je super odlicna!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:29.