PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Iskustva s IT trgovinama (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Links.hr (informacije i iskustva) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=158183)

FRipper 17.09.2017. 17:31

Pa u raskidu ugovora trazi novi isti artikl... ili pare pa kupi opet. Tak svejedno sta dobijes.

Ne vidim uopce razloga da se koplicira, pogrijesili su i amen.

Ati freak 19.09.2017. 12:27

Da se javim sa svojim caseom.

Jucer ujutro ostavio ploču na servisu, poslikali "detaljno".

Kažu nema nove nigdje u njihovim poslovnica.

Ja sam htio istu takvu. Kaže kontaktirati ce dobavljača i javiti. Od 9 ujutro jucer do danas ništa.

Zatražio povrat para, lijepo uplatio novce Mall.hr-u i to je to.

Tamo me više ne vide.

vex 19.09.2017. 12:48

baš, izgleda kao da je bila godinu dana u kompu

BladeRy 19.09.2017. 14:11

Znaci kupujes novu plocu, oni nove nemaju al ima rabljena pod nova.
Uvali budali, APP metoda...

Neka si ti fino pare trazio nazad i dalje u shoping.

Ati freak 19.09.2017. 18:06

Samo me ta njihova neprofesionalnost/APP metoda kostala tjedan dana vremena, izgubljeni sati voznje itd.

BladeRy 19.09.2017. 21:45

Gledaj to ovako. Skola se placa, sad si naucio nesto.
Dobices pare, plocu koja je nova kao sta i treba bit.

Oni su dobili "dobru" reklamu (iako ih zivo zaboli) i izgubili kupca. Da su normalna firma, ne da bi ti rodili plocu na bilo koji nacin, nego nasli i skuplju kao ispriku. I jos se debelo potrudili da ne ispadnu djubrad. Al ovo je hrvatistan...

Barem nisi na kraju zaglavio sa rabljenom/razdrkanom plocom i jos da svale na tebe sve. Dobro si i prosao..

acer 11.10.2017. 22:41

Ja moram pohvaliti decke u Linksu u Rijeci, uletio cca pol sata prije kraja radnog vremena, a narudzba je bila poduza, potrudili sve skupiti i rijesiti.

mitra 25.10.2017. 08:23

Links Rijeka, narucio preko webshopa SSD m2 s opcijom preuzimanja u poslovnici. Dodem po robu i vidim da je seal naljepnica na pakiranju prerezana i onda naknadno preko nje naljepljen obicni selotejp. Ljubazni mi je prodavač uvjeravao da se ne brinem, ispred mene je ovorio paket i govori da ssd vjerojatno nije nikada niti vadjen iz plasticnog pakiranja u kojem se nalazi.
Nakon 15 minuta dolazim u ured i idem pobliže provjeriti sta sam kupio i tada zapažam da pinovi na SSDu imaju trag tj da su već bili montirani negdje i nekad.
Zovem ih odmah i ljubazno me savjetuju da se ne brinem, kao vjerojatno je riječ o robi koju je netko kupio i vratio. Nakon toga su je kao detaljno pregledali i utvrdili da je spremna za ponovno prodaju.
Šta reći sada na sve ovo... kada kupuj nesto ocekujem novo i zapakirano.
Garancija je tu od 60mj ali opet mislim da bi bilo fer da istaknu prilikom kupovine da se radi u robi koja nije više u mint stanju tj da je bila korištena. Ne znam sa sigurnoscu ali cijena koja sam platio vjerojatno se odnosi na novi uređaj a ne na tipa refurbished robu.

Cuky 25.10.2017. 08:26

To lako provjeris provjerom smart parametara. Pogledaj pod "power count" i "power on hours" pa vidi kakve su brojke. Ako je nesto sitno ne zamaraj se.

chika7ilo 25.10.2017. 09:00

Citiraj:

Autor mitra (Post 3118215)
Nakon 15 minuta dolazim u ured i idem pobliže provjeriti sta sam kupio i tada zapažam da pinovi na SSDu imaju trag tj da su već bili montirani negdje i nekad.

Sigurno se i ti ssd m2 testiraju u tvornici kao sto se testiraju i grafe u tvornici, pa se vidi da je bio uboden. Ubode ga u jednu ili dvi stanice za test ili zapis firmwarea? Ili je mozda varam?

Alister 25.10.2017. 09:48

Ako je tako onda bi SSD imao originalnu naljepnicu na vrećici kao dokaz da nije otvarana vrećica? Ovako je evidentno da je već korišten nakon što je napustio tvornicu, i po meni je to rabljena roba, a ne novi uređaj

Alfa_R 25.10.2017. 09:54

Vrati to i traži novi uređaj. Za polovni uređaji se prodaju jeftinije, a ne kao novi.
Ako ćeš zadržavati pogledaj si smart koliko je radio i koliko je pisano na njega.

chika7ilo 25.10.2017. 10:00

Citiraj:

Autor Alister (Post 3118244)
Ako je tako onda bi SSD imao originalnu naljepnicu na vrećici kao dokaz da nije otvarana vrećica? Ovako je evidentno da je već korišten nakon što je napustio tvornicu, i po meni je to rabljena roba, a ne novi uređaj

Ma slazem se s time da ako je otvarano da je najvjerovatnije i koristeno i da treba trziti zamjenu, samo kazem da se ne cudi i da se to moze desiti iako je roba tvornicki zapakirana.

Ati freak 25.10.2017. 20:19

To im je ocito postala APP praksa.

A i to šta prodaju pod rabljeno je "strašno" jeftinije. Naprosto se ljudi tuku za to.

Ag008 21.11.2017. 09:35

Web opet ima probleme, home;
https://image.prntscr.com/image/0N5Y...l2wwfdHgg.jpeg

Buger 24.11.2017. 12:01

Kupio mobitel u linksu u dućanu prošli tjedan. Koristim ga par dana i zanima me jel postoji mohućnost da ga vratim ili zamijenim za drugi?

Poslano sa mog Moto G (5) koristeći Tapatalk

Ag008 24.11.2017. 12:02

Vrati na tvorničke, ugasi. Inače po njihovom pravilu, čak da si kupio i kod njih u poslovnici imaš 15 dana za zamjenu (možda i povrat).

Lungz 29.11.2017. 16:58

Zanimljiva je razlika u iskustvu između 2 poslovnice istog dućana.

Links OS je prije imao poprilično nezainteresirane likove koji nisu baš bili voljni izaći u susret kupcu (sada je neka nova ekipa s kojom nemam baš iskustva), dok u Links VK rade cool likovi s kojim imam samo pozitivna iskustva koja su me čak iznenadila za Links.

Pupo 29.11.2017. 19:48

U VK su legende.

Kal-EL 30.11.2017. 08:53

Tocno, u vk pravi decki, savjet, iskustvo, nije im tesko pogledati po netu sto god treba. Cista 5!

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Manuel Calavera 30.11.2017. 10:42

Je, u VK su u svim shopovima odlični, u hg spotu možda još i jači, pogotovo onaj niži što tamo jako dugo radi

Brad 30.11.2017. 12:15

Nedavno mi riknulo nešt što sam kupio u linksu, zvali me 48 sati kasnije da ću dobiti novi zapakirani proizvod. Rješeno fakat u 2 dana. S reklamacijama nikad problema. Ali moj za**b je taj što god da kupim kod njih, uvijek rikne ... tako da ne znam šta bi mislio. Na links reklamacijama sam bio minimalno 6 puta do sad. Ostali shopovi me nisu vidjeli za reklamacije. :D

X-Plosiv 03.12.2017. 08:08

Tako te potrefilo :D

U Puli unutar zadnjih 6mj opet nova garnitura, ali čini se da ovi dečki znaju ipak nešto :)

Rogue92 03.12.2017. 11:10

Već dugo nisam bio u poslovnici Linksa u Osijeku, ali prije kad sam dolazio, ovi što rade pojma nisu imali što god da sam tražio, nisu znali ni što je molex u sata adapter. Katastrofa.

TheLibrarian 12.12.2017. 08:30

Čuo sam da je uprava toliko škrta da na Božićnom partiju nije bilo hrane za ljude koji su radili do 8 pa su zakasnili na početak partija u 8.

I zatvara se izdvojeni odjel reklamacija na Trešnjevci te će sve biti u sklopu prodaje. A navodno su otpustili ljude koji zaprimaju reklamacije tako da će sve odrađivati prodavači. Bit će fina gužvica u trgovini u narednim danima.

sokre10 12.12.2017. 11:15

Ima li netko informaciju, vrijedi li garancija linksa iz Slovenije u RH? Radi se o mobilnom uređaju.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Ag008 12.12.2017. 11:18

Hehe, nisam ni znao da imaju Slovenski web
https://si.links.eu/

V.I.P 12.12.2017. 11:49

Citiraj:

Autor TheLibrarian (Post 3137236)
Čuo sam da je uprava toliko škrta da na Božićnom partiju nije bilo hrane za ljude koji su radili do 8 pa su zakasnili na početak partija u 8.

I zatvara se izdvojeni odjel reklamacija na Trešnjevci te će sve biti u sklopu prodaje. A navodno su otpustili ljude koji zaprimaju reklamacije tako da će sve odrađivati prodavači. Bit će fina gužvica u trgovini u narednim danima.

jebiga, treba nahraniti skylinere

chief_wolfinjo 12.12.2017. 12:21

ja sam neki dan bio na trešnjevci... išao sam kupiti jedam item, cijena nešto manje od 100kn. i idem platiti i naravno dam 100kn. i lik veli da nema za vratiti, da moram ići promjeniti lovu negdje :D
a da ne pričam kako je zainteresiranost trgovaca ravna nuli

Ag008 12.12.2017. 12:26

Mogao si karticom, ionako je cijena ista.
Što, da li vam je ta poslovnica Trešnjevka nešto veća ili?
Jer kod nas u RI nemaju posebne djelatnike za reklamacije (makar koliko ja znam).

Ja sam imao ok odnos sa servisom, za moj high-end Ionik tablet su uspjeli osigurati drugi punjač (bez dijagnostike) i poslali ga direktno meni doma.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:00.