![]() |
A nekom treba set pa će ga i kupiti.
|
Citiraj:
|
kakve sam ja gluparije prodavao za miljone samo jer su narančasti ili zeleni
sjećam se još šljema helm of command kojeg sam za 15 miljona prodo a imo je valjda najgore statse ikad, sad nemrem ni 2m dobit za to :( |
Drago mi je da zaradjujete :-) .
Moj monk je profarmao Act3. Umjesto sword (dagger) and board, kupio sam jos jedan dagger s life on hit i sad dual whieldam. Zamijenio sam resolve runu s Guardian's path. Ovo je build: http://eu.battle.net/d3/en/calculato...gih!dUX!ZZcYba Imam oko 1900 life on hit, 18k DPS, 2.2 aps. Castam allyja, stanem se iza njega i przi. Uz dozu mobilnosti act3 je zahtijevan,ali igriv. Sweeping wind za AoE dmg, serenity za paniku i blind za 30% dpsa i stunanje. Spirit se dovoljno brzo dize da stalno okidam mantru, tako da uglavnom imam dodge oko 65%. |
2 legendary-a na hell 2 na inferno ali niti jedan nije nesto posebno, svi su oko 35k.
|
Evo skupljam novce na početku acta I i u onom jednom podrumu padne mi ZELENI.
549 Armor +4% life +199 armor +18% extra gold +16% magic find +1 socket Nije nešto posebno ali je eto moj prvi zeleni item :D |
Pozz!
Upravo mi je pao The Broken Staff: http://us.battle.net/d3/en/item/the-broken-staff Vrijedi li to išta? Isplati li se probati na RM AH? |
ako je lvl 48 ne vrijedi ništa :>
|
Pao i meni prvi legendary. Mighty belt, pretpostavljam da je ovaj ali nisa ga još identificira. S obzirom da će poboljšat legendary s patchom, jel se isplati čekat? :)
|
Pa ak će mijenjat legendary statse onda će to činiti bez obzira identificiro ti njega ili ne... :D
|
Citiraj:
mijenjaju se statsi samo dropovima nakon patcha, ne postojećim |
Nemoj srat, pa koji vrag :/ Znači da prodamo sve legendarye koji ne valjaju jer će ekipa dobivati "iste" ali bolje?
Nema mi neke logike. Ak mogu nerfati brzinu napada na svim itemima, zašto ne bi mogli legendarye pojačat? |
Pa da, dosta je tu nejasno :) Zato i pitam
|
Citiraj:
|
Oni su kreteni kakvih nema. Mogli bi onda tražiti i povrat novaca koji smo ostvarili na AH ako se "resetira ladder", tj. ekvivalent tome. :rolleyes:
|
Znaci sad se ne isplati kupovat nista jer bi nakon tog patcha moglo bit svega.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mozda ce itemi koji nisu identificirani "rolati" statse iz verzije u kojoj su identificirani?
|
jučer sam čitao plavi post na forumu kako se ništa ne rolla identifikacijom, rollano je kad dropa, ovo je više kao surprise za nas da moramo identificirat
|
Citiraj:
http://www.zaslike.com/files/uzkmkq43b1wz4161zzla.png |
sad gledam mail. prodao neku glupost po 3€ meni 1.7 nakon "nameta".
Nije loše,malo po malo:) |
Citiraj:
Sav gold što skupim praktički ide u jewelcrafting :D Igru sam kupio zbog sebe, ali me u zadnjih tjedan dana počela prilično živcirati zbog "balansiranja". A ja jadan nemrem ni solo act2. Ono, itemi na kapaljku. Odradim sat vremena farmanja i dobijem jedan item sa required level 60, naravno, sranje. Ostali još slabiji. Taj magic find niš ne znači izgleda :D (79% bez NV) |
Jel itko saznao, da ak se uzme ru verzija igre moze prebacit na EU, to jest da se jezik prebaci na engleski?vjerujem da ste vidjeli da kolega prodaje ru keyeve po dosta dobroj cijeni, a ja nakon sto sam igrao sa guest verzijom, zelim igrat full
|
Citiraj:
Blizzard je deugi dan vec sredio da mozes samo na ruskom igrat. Ako znas cirilicu slobodno uzmi :D |
Zar nije isto tako negdje rečeno, da se može sredit da ruska verzija bude na engleskom, nešt se izmijeni u nekom fajlu, i onda kao igra sama povuče engleski jezik
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne pada mi na pamet bilo sto kupit za novce, pogotovo zlato jer ce mi igra onda vrlo brzo dosadit. MF meni samo podigne kolicinu plavog smeca i nista drugo. Neki dan sam pobro 3 legendary itema bez i jednog komada sa MFom. Danas cijeli dan igram sa MF gearom i nisam dobio ne legendary nego ni jedan item iznad 1500 golda. |
Da vec imam sve iteme koje zelim, ne znam sta bi radio sljedecih 12 godina do novog Diabla. Polako i strpljivo. Malo dropanja, malo AH i trejdanja i to je to. Bitan je put, ne cilj. Naviknuli smo se na igre koje se pređu u 2 dana pa sad kad treba 2 mjeseca skupljati gear za jednog chara, to se cini kao vjecnost :D .
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:30. |