![]() |
Moguće je, budući da si star i spor, da kornjačice idu prema tebi jer misle da si im mama :kafa:
|
|
Veliš nisi brz, al na mjestu radiš čuda :D
|
Psunj, Debeli Rt?
elem raja,
dali ima interesenata da u iduća 2 tjedna koji dan odvezemo celodnevno furanje gore-dole (kombi) na Psunju? Kako sam zauzet vikende do 12.7. onda bi išli neki dan u tjednu...treba nas biti oko 8, zasada nas ima 3, znači još 5 duša...cena ispadne oko 80 kn/glava. ...staza :zdero: |
Ja sam generalno za, al ko i cijele ove godine, ovisim o tome dal ce mi faks qrcinu smijestiti s nekim rokovima -.-
|
Koliko vrijede Avid G3 rotori, 180/160 + adapter pm-pm 160->180? Novi, nekorišteni.
tnx |
Glede Psunja:
- u ponedjeljak ce se opet izliti ogromna kolicina kise - uz potop od srijede, drzima da se onaj gustis od sume jos nije posusio kako spada, pa kad tomu pribrojimo dodatne padaline mislim da Debeli Rt treba odgoditi Glede Sljemena, ned. tunel 10h. [edit] Kod mene promjena plana za subotu, umjesto Sljemena idem u Alpe ;)...pa sam obrisao najavu za sub. |
Skoknuo danas do Protea Jaske po novu kacigu.
Planirao kupit Tactic II ali ne imadoše dotičnu u M veličini pa mi je Herr Prodavač (ne znam mu ime, visoki, žuta kosa, Irvin verjetno zna o kome je riječ) preporučio Vice. Za 699 kn odlična AM kaciga. E ali kad sam spomenuo da planiram uskoro kupit i drugu kacigu, Propero II tu je nastao problem. :D Čovjek je izvukao i prezentirao mi znatno skuplji S3 MT model. Nećkah se jedno 5 minuta, uzet Vice sa boljom pokrivenošću potiljka pa kasnije kupit Propero II ili uzet S3 MT i posjedovat all-in-one kacigu. Na kraju se odlučih za S3 MT. Uz 10% popusta i činjenicu da sam se odlučio za jednu a ne dvije kacige uštedih oko 350 kuna. Što se same kacige tiče, težina smiješno niska, 239 g. bez vizira. Odlična za ljude sa ovalnom glavom poput moje :D Nakon par minuta imam feeling da ju nemam na glavi. U svakom slučaju velik upgrade u odnosu na nesretno izgubljeni Giro Xar. |
Citiraj:
|
Citiraj:
iz suprotnog smjera ju je frajer nagazio i digao u zrak, a on iz drugog naletio na nju u letu. rezultat faširana kornjača i šajba od puno love, srećom nitko nije ozlijeđen (od ljudi) :beer: |
vec godinama mi se ekipa smije jer sam mislil da neke kornjace ne znaju plivati.
ne samo da ne znaju plivati, nego ne znaju ni letjeti, sajba rip :D |
To je sigurno bila hrvatska inacica TMNT. http://th09.deviantart.net/fs71/PRE/...il-d7456g5.jpg
2Irvin, ja sam za psunj, samo prek tjedna mi ne igra, ak se dgv za vikend ok. Mislim da bi mozda nas i 3 moglo ici. |
Danas Elvis, broj1, ja i Igor (fully 130mm Cube, mnogo lep bajk. Sale ga zna, ja vise iz viđenja) odradili 18-20-Dotršćina. Bojan je sa nekom ekipom zapalio na istok, Kutle ne znam kud je zapalio. Mi se relativno kratko zadržavali gore.
Uglavnom, vrijeme idealno, teren odličan za igru, gledatelja vrlo malo. E da, airflow na novoj kacigi vrhunski :D |
Sjutra, nedelja, tunel u 10h pa bujrum 'ko mere :chears:
|
|
Današnja vožnja sa ženom.
http://www.sports-tracker.com/#/work...hl838c002a8g0b Neznam jel me više ubila vrućina ili ona brda kroz Puščansku Dubravu. |
jucer biciklijada, grah, pifkani. ima zenski ima sve. stari tracking, ista tura.
http://www.strava.com/activities/145...ref_map=%5B%5D |
Endomondo ili Sports tracker ili nešto treće ??? :D
|
Razmisljam o Zavizanu u cetvrtak, a ako prognoza ostane dobra (trenutno je), onda ce se i ici. Start iz ZG-a bi bio najkasnije u 05h, a mozda i ranije ;)
Tako, cist da se zna ako ima interesenata za uspon od 0-1594m Citiraj:
A da si vidio Slovenku sa FF kacigom na plavom Jekyllu kako je odjurila nizbrdo od doma na Kofcah u subotu. Ne znas sto je rjedje Jekyll, ili zena u visokim brdima na 2 kotaca. |
Citiraj:
|
Pocistio semestar (hvala svetom qrcu) i sad se idem ko covjek napokon zablatiti na Sljeme sutra popodne. Ko je za jednu blatnu kupku, nek mi se javi, idem 18/20 ili 18/pilana ak se ludo osjecam.
|
prvih sedam je najtezih, a onda upises trecu. gg wp :D
|
Ipak nije 18/20 neg je 9tka. Kad je vec radni tjedan i nema ljudi.
Savrsena podloga, al ljudi kako mene sve boli :D Probo sam ju u jednom dahu odvozit, al nema sanse, nema vise tih misica :( Tak to bude kad prek mjesec dana lose jedem, lose spavam i malo se krecem. |
Cek devetku nemozes u komadu spustit na bikeu od 160 hoda? Moj shoshy, ti imas ozbiljnih problema. Takvo stanje je po zdravlje veoma opasno ;)
|
Nego, jesi ti istrčao onaj polumaraton i dobio okladu da se sad prebacimo na malo skakanja i vožnje? :D
|
Polumaraton rijesen, za prvi put, vrijeme od 1:34:19 nije lose. samo sam malo upalio tetivu lista ^^
|
Citiraj:
|
Debeli RT?
elem raja,
ovu subotu, 5. Jula, bi se moglo ići na Psunj. Ja sam u dogovoru sa Santom i kombi se isto može ukontat, s tim da do četvrtka navečer bi trebali dobiti info o stazi, da ne idemo na slijepo... Dali ima 'ko koga da je blizu Psunja da skoči i prođe stazu pa nam javi kakvo je stanje po pitanju: blata, lokvi, izvaljenih stabala, zarasle trave? Imaju još 3-4 mjesta slobodna...kombi dođe cca 80 kn/glava, a put do Psunja ovisi kolko nas ide pa se dijeli po kolima... |
Znaci nesto smo o kisi pricali... :lol2:
|
Sleme, petek
elem raja,
sjutra (petak) smo u 10,30h kod tunela Herci, Shoshy i ja...bujrum 'ko mere! :chears: |
Aaaaa fak....zakaj sam se dogovorio za pješke gore....aaaaaaaa fak
|
...evo pošto si drugar, dam ti ja svoj bajs sa sve ruksakom da voziš do Adolfovca :lol2:
EDIT: raporat elem, ...ničim izazvani, danas se na tunelu sastala 4 havera: Herci, Shoshy, Veky ruža i ja...lagano...usput mi Veky priča kako je njemu na jednom delu jednom ruksak pao u provaliju s desne strane pa je išao po njega...hajd reko danas ima svega...vozimo kad hajmo malko odmorit kod skretanja za Runolist...kad neki balvani namješteni taHman za meračit i u hladu...posjedamo ko na teferiču za 1. Maj...stavim ja ruksak pored sebe na desnu stranu...ćakula kad ono patuljci se okomili na njega i strovali se ranac dole ko raketa cca 10-15-20m. U tom momentu kad je kren'o bio sam od njega cca 8-11,5 cm i samo sam izustio: "o, ne" i pogledom ga ispratio i posle sam skonto da ovo ima i psihološku podlogu šta sve godine donesu sa sobom :) Naravno, Veky u par nindža pokreta se spustio i vratio ga nazad čitavoga i hajmo đaci dalje... lOOgarnica i lagani odmor uz sliku Vuce i Brandoga u L2A i pravac oblačenje na 57icu. Govore oni kao hajde ti prvi...a ja reko pa bolan u subotu sledeću idem na godišnji i samo lagano moram, jerbo sam prošli godišnji proveo u previjanjima rane...obučemo se i mene k'oda je ne'ko sa lanca pustio: gas, kočnica, gaaas, kočnica...2 dropa...cesta...fijuuuu...i dolazimo na onaj dio di je već trava (kopriva) zarasla na onim grbama da se staza više ne vidi, a kako smo u zadnje vreme bacili se na skakanje tih grba...ufatim ja brzine i skočim grbu kad ono bolan nema staze i doletim malko prema zaraslim žarama (koprivama) s desne strane i kad su mene te mesožderke počele da fataju...omotale se oko volana i mislim si ja heto vam točak ionako neznate vozit a ja odo pješke i kreće OTB, lupam levim qadrom u nešto (mislim da je volan), skotrljam se ko kugla za boćanje i počnem urlat da me Shoshy ne pregazi...momci koče...a mene od udarca počinje na tom delu noge temp da pali i reko hajmo samo gaas dok je vruuće...prašina dole...u kanalima prepuštam vodstvo Ruži i Shoshyju, pa opet malko ja dok Shoshy mjerka onaj kicker prvi i heto nas na livadi prije switcheva kad ono Herci u maskirnim bojama...i on OTB na onom kamenu preko kojeg se skače ili kod crvene zemlje, amnezija opet... ...dođemo do asfalta i naravno da skakućemo...čupne i Herci i noga mu sklizne sa pedale i sa pinovima si nabaci malko crvene boje po cjevanici... Diona, kezovi od uva do uva, mnogo bilo veselo, staza je eXtra i nije presuva ali je dobro imat malko više mesa od iza...ja trenutno imam purgatory kojeg oću da potrošim do kraja iza i nije mi baš držo kako Bog zapoveda, ali i logično. Trava mesožderka naravno da je mene izabrala, pa šta će sa ove 3 atlete, samo zube lomit...tako da oni sa većim postotkom masnog tkiva od idealnog neka pripaze, sad im je sezona lova :D Also, šta je muškarac bez ožiljaka? 0 killed today, :fala: God :chears: |
Jucer smo se Sanda, Elvis i ja provozali od Senja do Zavizana i nazad.
Kratki izvjesta klik --->vamo |
ja s ekipom planiram sutra do zagorja. jel netko za? u 9 smo na tunelu.
|
Oj, ide netko na grmu danas gledati utrku ili sudjelovati?
|
|
Citiraj:
2:20 prvo mjerenje, drugo je bilo brze, al neznam koliko. Saznat cu kad objave rezultate. Chicken way, all the way :D Najbolji su se uspijeli spustiti ispod 2 minute. Lokalci su izmedju 2:10 i 2:25 koliko sam pohvatao. Ja zadovoljan Edit: 2:15 konacno vrijeme i 22/32 u elite kategoriji :D |
Bravo soshy. Tko je pobijedio?
|
Elite:
1st Liovic - 1,52 2nd Pux - 1,55 Junior: 1st Holjevac - 1,57 2nd Tucman - 1,59 |
MOze preporuka jefitnijih a dobrih lock on gripova po Zg!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:40. |