![]() |
Ako netko pogleda nek javi dojmove :D
|
Et tu, Ray?
|
Podjetilo me na scenu medvjed vs DiCaprio. Scena je trebala biti super ozbiljna a kino se klebari jer izgleda kao da medu guzi DiCapria a on izbecio oci :D
Citiraj:
|
|
Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke
Sharper
Odlican film o dvojici prevaranata... tj vise njih🤣🤣 7/10 |
Knock at the Cabin
Trenutno 6.2 ocjena, mislim da zaslužuje više. Neloš film kojeg sam pogledao bez prekida |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Radnja je jako loše povezana i ima rupa. Gluma je ajde osim onog ogromnog lika. Sve u svemu preporučio bi zaobilaženje ovog filma. |
Potpis, pogledao ga uz gledanje mobitela zadnjih 45 minuta, žao mi što ga nisam ugasio ovak mogu reći da sam ga pogledao.
|
Citiraj:
|
Znalo se da su filmovi o superjunacima postali smeće, ali baš toliko smeće se nije očekivalo.
https://www.index.hr/chill/clanak/na...a/2441823.aspx |
a ne znam šta bi ti reka, DC je uspija od dobro snimljenog Justice Leage filma napraviti smeće :D
|
|
Jao, dobro su ga ismijali :D
|
Stevice, pa čime si ovo zaslužio :D Da vidim kako bi oni snimili sve scene iz prve.
|
morao sam zgasit, ovo kreveljenje i urlanje odraslih ljudi je ipak too much...
na stranu što je Segal smeće od glumca i čovjeka |
A Man Called Otto - dobar, stvarno dobar.
The Menu - drugačiji, isto tako dobar. |
Vezano za A Man Called Otto, preporučam da pogledate i original En man som heter Ove
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Čuči mi original na disku već dugo. Sad će preskočiti red i doći na gledanje čim su se ameri sjetili napraviti svoju verziju. Odmah znači da valja.
|
Moram za djeda nabaviti par filmova, voli westerne, pustolovne, priroda, pusti otoci, brodolomi i sl.
Ja takve baš i ne gledam, ne znam odakle da krenem. Molim neke preporuke :) |
Citiraj:
|
hvala, ali nema šanse da on prati 4 sezone serije
tijekom filma 3 put zaspi, slabo srce onda premota nazad, kod serije ne zna više gdje je stao :) Snimio sam mu Yellowstone i 1833, pa mi je za 2 dana rekao da je sve pogledao Filmove još može pratit |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Računaš sam u sebi; ne bi ni Mommistakov djed uspio kamoli moj? Zakleo bi se da je ovdje bila preporuka za Fall pa sam ga i pogledao sa ženom. Ostanem paf, jer je film užas, pretražim ovdje tko je i zašto preporučio kad ono "samo" zbog sisa. :) |
Nego, što niste davali odlične ocjene za ovaj novi Top Gun? Takav krinđ da je neugodno za gledat. Zaobići...
|
Citiraj:
A River Runs Through It Seraphim falls Revenant Western: Hombre Butch Cassidy and the Sundance Kid True grit (1969) Rio Bravo High noon Winchester 73 Red River Razni: Hud Cool hand luke Lawrence of arabia (traje 3.5h..) The Hustler The spirit of St.Louis Da, dosta ih je s Paul Newmanom :D |
Citiraj:
Citiraj:
Jedan od boljih filmova prošle godine. :) |
joj vas dvojica... :D
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:53. |