![]() |
Citiraj:
RRR https://www.imdb.com/title/tt8178634/ Zabava zagarantirana :D |
Citiraj:
Npr. The Notebook, to ja neću gledat, to ima 7.8 ja da pogledam to rekao bih vjerojatno koje smeće od filma kako to moze imat 7.8. Broadback Mountin, ja to isto neću gledat. Isto tako imaš moju ženu, koja neće gledat Intelstellar, da ga gleda rekla bi koje smeće od filma glupost, dapace bila je tu dok sam ga ja gleda, mogao je TV biti isključen :D Isto tako i Crank, ko gleda Jason Stathama uglavnom zna što očekivat Ili ovako ovi indijci koji nabijaju ocjene svojim filmovima Kad film ima ciljanu publiku onda će imat dobru ocjenu, ali nije za svakog, kad bi ti taj film sam skinio i pogleda? Vjerojanto nikad ni tad. |
ufff meni je Brawl in Cell Block 99 bio odlican!, ja bi mu dao i više od 7.1 iskreno :)
dapače baš sam ga prije koji dan opet gledao LOL :D |
OC, kužim ja šta si htio reć, ali kud ta dva filma staviš u kontekst gore spomenutog :D
|
Hardcore Henry (2015) - epileptično smećkast film, dosadan, predvidljiv... 4/10
Killing Them Softly (2012) - Dobar, solidan film, moja ocjena 7/10 |
Citiraj:
One zadnje scene borbe u zatvoru gdje protivnici dolaze jedan po jedan i čekaju da ih ovaj udari ili im slomi ruku su za neku trash komediju a ne akcioni film. Logika je u cijelom filmu totalno isključena. Gluma, ne znam što reći, Krv nije voda je za ovo Broadway. |
Knock at the Cabin (2023) stigao u videoteke
sinopsis je posebno zanimljiv :D two gay dads and their child are terrorized by four radical home invaders who claim an apocalypse is coming also... The Whale također stigao |
The whale nekako ne zelim gledati....tu zderacinu, mislim da ce mi se hrana malo zgaditi.
|
Nije ovaj AI bas nesto inteligentan, ocjena 1/3 :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
The Whale (2023) zgasio nakon samo 2 minute, aloooooo dokad ovo silovanje jebote život više
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Naslov obecava, samo da nije muska :D
|
Zgleda jebeno, moze :)
|
Jako trashi izgleda. Ne vidim zašto stavljaju to u kontekst s Wickom, nije im to pametno.
|
|
https://twitter.com/shinobi602/statu...5Es1_&ref_url= (novi LotR filmovi u planu)
Zar im ništa nije sveto |
Citiraj:
@Neo-St ne kužin ?aludiraš na strah od žena ili sjfeminstw strah Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Nije ni Wick bas neka visoko intelektualna melodrama :D
|
Citiraj:
A ovaj sisu fiml izgleda dobro. :D |
New ‘Lord of the Rings’ Movies Set at Warner Bros.
https://variety.com/2023/film/news/l...os-1235533672/ |
Citiraj:
|
Gandalf crnac, Legolas kinez, Aragorn žensko.. ako ovako ne bude neću gledat.
|
Citiraj:
|
Slažem se da se ne slažemo.
Infinity pool Ok 3/5 previše sam očekiva pa mi nije nešto sija. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Frodo će biti non binary i glumit će ga ono iz Last of Us.
|
Citiraj:
Citiraj:
:goood: |
Pa ni original nije daleko
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:42. |