![]() |
Citiraj:
|
Babylon
Nesto fali filmu ali nije toliko ni los , toliko je dobar da te nekako zadrzi da gledas dalje da vidis sta je sljedeca scena, vjerojatno je to i cilj posto su scene u 90% filma kratke ...uglavnom odlican cast slabo iskoristen .gledljivo 3.5/5 Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Nakon sto sam pogledao onaj film sa trubama, youtube me poceo sugerirati filmove od istog kanala (Oktobar Film) pa sam pogledao Atomski zdesna. Dobar je film al' sam pogresno mislio da je komedija.
Pogledao sam i 72 sata, crna komedija koja mi je bolja legla. |
Luther: The Fallen Sun:frend::chears::goood: |
Ima li to veze sa https://www.imdb.com/title/tt1474684 (Luther - serija)?
Nekako mi ga tesko zamislit kao ista drugo neg Stringer Bell :D |
Je, to je to, film se direktno nastavlja na seriju koja je sama po sebi odlična.:)
|
Znači nema smisla gledati ako se nije gledala serija, dobro da si mi rekao.
|
Ne sumnjam da već ima hrpa materijala koji pokrivaju događaje koji su doveli do toga da Luther završi u zatvoru, tak da lako saznaš sve kaj treba. Ili pogledaš film, pa ako ti bude OK, lako kreneš sa serijom.
|
steta je ne pogledati tu seriju zaista.
meni nije jasno, svi pljuju nesto po bullet train-u. meni je film bio dobar. na momente sam imo osjecaj da gledam nesto od tarantina lol |
:hitthewal::stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zadnje gledao Top Gun u imaxu i to je zvučalo fenomenalno, npr. kad su ispucavali protuavionske kontramjere to je bio zvučni orgazam. Ni prejako, ni pre slabo, optimalno.
|
The Flash:frend: Citiraj:
|
Pa to je upravo fantastično. Zvuči kao scenarij koji ti padne na pamet nakon što se probudiš mokar (uglavnom od znoja) :D
|
Da Michael Keaton nije opet Batman, ovo vjerojatno nitko ne bi pogledao :D
|
Meni nije nejaso zasto nije pao french kiss na 0:49? :D
|
Čekaj, dakle neki od vas su uspjeli pogledati dobar dio trailera? Moram poraditi na svojem pragu tolerancije boli :D
|
Your Place or Mine, lagana romanticna komedija za valentinovo. Glavna glumica je kao i obicno simpa i dobro odradila ulogu. Glavni glumac jako lici kao Ashton Kutcher, samo nekako cudno, mrsavije :D
|
Citiraj:
|
Serija je bila dobra, 2 sezone, onda je krenulo zbrda zdola, spajanje sa drugim serijama, da te natjeraju da i druge gledas, i svaka nova serija nova glupost, te sam odustal .. nije više imalo smisla
|
|
Ocel napraviti kasnije i igru po filmu? Pa onda, spin off seriju, pa Godzilla and King Kong vs Tetris... Nemogućnosti su neograničene :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Citiraj:
|
VICE
sa c. baleom Filmčina! svaka preporuka, ako ste mrzili političare nakon ovog filma ćete ih još više mrziti. |
Stiže nam i film Mala Sirena, novi level woke trasha.
|
|
Moram ovo napisati. Prije neku večer nisam mogao spavati i upalim TV.
Film: Brawl in Cell Block 99 IMDB 7.1 Kako ovo može imati 7.1??? Ja gluplji i gori film u životu nisam gledao. Od lošeg scenarija, užasne glume, scena borbi kojih se ni turski akcioni filmovi ne bi postidjeli, nelogičnosti, besmisla u svakom pogledu. |
Meni je Brawl in Cell Block 99 bio OK, ali mogu razumjeti da nije to za svakoga. A ta ocijena je samo jedna u nizu nelogičnosti na IMDB.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:56. |