![]() |
Pitanje je i koliko ces osjetiti razliku u kontroleru, ovisi sto radis na kompu i srvarno ces morati upregnuti taj disk da slabije performanse izadju na vidjelo. Vise boli cinjenica da se novi kontroler podmece pod isti uredjaj/cijenu/slavu kao stari disk s ENG kontrolerom. A neki su se zalili i na compatibility issues u odredjenim mbo (citao sam komentare, mislim bas na amazonu)
|
Baš to.
Sumnjam da bih primjetio razilku između A2000 i SX8200 Pro. Meni je bitnije da je nvme i 1TB. No, dopada mi se kod SX8200 što nema sticker s gornje strane, a razlika od 9 eur je manje bitna. Slažem se za ovo u vezi imena. Trebali su dati drugo ime ili dodati rev2 ili takvo što. Malo pederski. Nadam se da je onda i takav bolji od A2000... Ionako sam već uzeo, 933kn s našim PDV-om i dostavom. |
Di nam je old.mašinka nema popusta odavno :p
|
Otjerala ga ekipa koja je cmizdrila na Amazon :P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mašino vrati se :care: |
Mašina kuži da je kriza pa neće da izaziva ljude na grijeh :D
|
uzeo sam u lidlu LED filament žarulju 4.6W e27, sad su po 15kn a već neko vrijeme stalkam filament led žarulju. (ovotjedna katalog ponuda).
na kutiji piše da je dimmable - pa ako je netko probao? meni nije dimmable. uvijek svijetli jednakom snagom. |
A kakav dimmer imaš?
|
ah, jednu od onih tać lampi koja dimma u 3 stadija. uredno mi dimma ledicu s kojom je lampa došla, ali kad stavim ovu, onda ne.
naravno lampa dimma i običnu žarulju sa žarnom niti. tako da neznam da li je ova novo- kupljena led neispravna, ili je takva by default. |
Postoje dva tipa dimmanja na visokoj voltazi(koja ja znam) leading edge i trailing edge cak ako se falije tip zna doc do, neočekivanih magic smoke, ili cak vatrenih posljedica.
Procitaj upute jeli ima detalja |
Pozz,
uspoređujem cijene Ryzen 9 5900X procesora kod nas i vani (Njemačka). Kod nas je cijena između 4600-5000 kn a u Njemačkoj (idealo.de i computerbase.de) između 790-990 eur (6000-7500kn). Kako je moguća takva razlika u cijeni jel ostale komponente su jeftinije ili jednake kao kod nas? |
Vjerojatno su kod njih rasprodani pa ih je malo (jer je taj najbolji value), dok kod nas prodaja tako skupih cpu vjerojatno nije velika. Druga opcija je da ih nema ni kod nas po toj cijeni, samo nisu ažurirali web
|
https://www.uzishop.hr/amd-procesori...900x&results=1
Ima kod nas. 5 komada na lageru HR distributera ;) 4800 za forumaše. Debelo jevtinije nego u DE. |
Hvala na odgovorima
|
Citiraj:
Da li Cyberport šalje u HR ? Ako da, kako se registrirati, jer čim se izabere Hrvatska moraju se ispunjavati dodatna polja sa adresom u Njemačkoj. |
Izgleda da je gotovo,mene dočekala cijena od 150 eura ...
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Bitno da si ti živ i zdrav. Jedino ovo, za komp sam sve uzeo, to mi ne ulazi u glavu.
|
Diners i Links akcija utorak 09.02. na cjelokupnu TRONSMART ponudu -30%, svi LENOVO tableti -20% i GAMDIAS ponuda stolica -20%.
|
Citiraj:
|
Lako za akcije neka si nam ziv i zdrav :)
|
Ma ok je to, ali recimo ja sam stari komp dograđivao 10 godina :D Nikad ništa ne treba ali stalno sam nešto gurao unutra. U ovaj novi vjerojatno ne budem. Za sada.
|
Old.machine vjerujem da je zamorno, pogotovo ako si obavio svoju misiju i uzeo što je tebi trebalo, logično interes pada.
Inače ova situacija me podsjetila na jednog lika koji je na forum.hr nogometu izvještavao učinku hrvatskih nogometaša u inozemstvu i to ne ovi najpoznatiji, nego skoro svaki jebeni naš igrač (od tajlandske lige itd.). Znači lik je bio bog i batina, svi su ga hvalili, toliko je bio iscrpan i pouzdan da su se hrvatski sportski novinari prvo dolazili na "njegovu" temu informirati, pa to onda objavljivali po portalima (bilo je očito). Odjednom je nestao i panika :D Pretpostavljam da je lik izgorio. Uglavnom hoću reći nemoj da ti postane obveza, onda se i izgubi entuzijazam, čovjek izgori... |
Citiraj:
Links* (a ne Elipso). |
Citiraj:
Citiraj:
Hoće još netko ovo reći :D mislin da je ovo dijelom i zbog nicknejma, možda ste stekli dojam da sam "stara" mašina i da sam na infuziji. Kad sam se bio registrirao na forum prvih par nicknejma koje sam upisao je bilo zauzeto, a u to vrijeme sam baš bio igrao malu avanturicu Machinarium u kojoj se radnja vrti oko starih robota. Ostalo povežite sami. Citiraj:
Uglavnom da ne idemo sad u neki offtopic o meni, živ sam, zdrav sam i akcije idu dalje, nadam se ne do točke usijanja :chears: |
Citiraj:
|
izbrisati
|
Citiraj:
|
Evo na akciji
realme 6s za 999 kn https://www.abrakadabra.com/Katalog-...4GB/p/100FFI4? https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/.../p/EK000323522 ima i čipoteka i wowshop isto E sad da ja pitam, ima neko kupon za ekupi ili abrakadabru, jel se može multiplus karticu još dodatno nešto :D di je ag kad ga trebaš. Ili možda nešto preko zabine kartice ili tako nešto. Je li to uopće zapravo dobar mobitel za taj novac? Tražio sam do 800 za jednu gospođu, al reko ovakvu akciju ne treba propustiti, I otkud je bolja šansa da će brže poslat? |
Uzmi slobodno. Ja uzeo gospođi za Božić pod bor i ok je mob za tu cijenu. Tada je bila cijena slična. Imaš u temi, recenzije su ok. Koliko sam ga koristio, za tu lovu je ok. Nema nekih vidnih mana, osim neke sitnice oko wifi, ali to je samo na mojem APu. OS mi se više sviđa nego npr. Xiaomi, bloatwarea nema. Za mene osobno baš i nije jer jer velik ko tacna, ali takvi su svi mobiteli danas :)
|
Nemam nikakav kupon za to dvoje ali mislim (pošto je ista cijena) da kupiš na Abrakadabri ako imaš Multipluscard pa onda te multiplus bodove tj bonus kune koje dobiješ kupnjom mobitela (napamet kažem, 10kn) možeš iskoristiti u Konzumu pri slijedećoj kupnji.
|
Citiraj:
Ništa od ovoga? |
Citiraj:
|
Pa tu je, snizeno je vec sad sam provjeravao
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidio sam da je i obican 3rd gen sada 30, ide li jos nize cijena inace ili je to to? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:54. |