![]() |
Sorry, vidoviti Milan je zauzet, pa nam nije mogao reći koja je to ploča :)
U teoriji bi trebalo raditi bez problema, ali ... |
New job from eu1.ethermine.org:4444 (FAILOVER 1)
Što znači ovo "FAILOVER 1"? To mi se pojavilo, guglao sam al nisam ništa našao. Opet ista stvar kao jučer. "Socket was closed remotely (by pool)"... Čitao sam da može biti do Teamviewera pa sam ga obrisao i stavio Chrome remote desktop. Proradio je i radio do danas ujutro i sad opet ista stvar. I sad se neće više uopće spojiti... |
bok,
nedavno sam složio rig s 2x Sapphire RX570 ITX i jako sam zadovoljan. sad planiram da uzmem još dvije kartice. međutim, ove ITX su više manje rasprodane, a ako nisu, prodaju ih po bezobrazno visokoj cijeni. uzeo bi RX570 i dalje, sad je pitanje koji. dvoumim se između MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC i Gigabyte RX 570 Aorus 4G. koje kartice bi preporučili u rangu do nekih 2200 kn? |
Ne mogu na krakenu dobiti deposit adresu, radim neš krivo ili je cijeli servis trenutno u banani? Dobijem ovu poruku "Select an asset to deposit from the menu and follow the instructions on the displayed form. Please see the FAQ for questions or contact support for any issues."
Ali ja ne vidim nikakav menu.. :/ |
Odeš na deposit, onda kad ti loada stranicu nakon 10 pokušaja s lijeve strane imaš valute+crypto i izabereš što želiš dići gore.
Nakon toga ideš na add address. Onda je moraš potvrditi na mailu. Kad to obaviš imaš novu adresu za deposit. |
Citiraj:
Ps. Ima tko kakvih saznanja vezano za onu matičnu što sam pitao? |
radi netko sa ovime https://www.burst-coin.org/ ?
|
Citiraj:
|
Koji pool preporučate za DCR?
Koristim Suprnova i jako mi je mutan. Ne znam gdje vidim payout history uopće, ako ima. Činilo mi se da mi ne sjeda ništa, samo jednom sjela isplata što znači da je sve ok s moje strane, ali je ostalo na tome već nekoliko dana. Sinoć pratio kad će ići isplata i ništa. Ispraznilo se stanje na poolu a na Bittrexu niti u najavi. Vidim da piše "DCR wallet is under maintenance", ali za druge valute mi je barem pisalo pod pending deposits. Čitam po netu da se žale i da su scam pa bi rado prešao na neki drugi ako imate što za preporučiti. Ili jednostavno pređem na SC na nanopool i bok, pošto sam za ETH već tamo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel nekome jos zeza deposit ETH-a na Binance? Posalo 0.045ETH sinoc i jos nije doslo,pise da transakcija jos uvijek nije ni potvrdena(pending) a kad otvorim etherchain da vidim transakciju stalno pise kao da je poslana prije 15 min i updatea se(npr sad je 13:45,pise da je poslana po njihovom vremenu u 12:30)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nadam se da ce se pojaviti uskoro.
|
Citiraj:
|
Ko uvijek je 21
|
poz koliko vremena treba da legnu € na racaun preko exmo nakon prodaje ETH-a?
|
Rudarim ETH + SIA. ETH je ethermine, sia je na nanopoolu. Sa ETH je sve ok, ali za SIA mi na nanopoolu ne želi učitati ime riga niti email, ali se uredno shareovi i balance vidi.
Želio bih promijeniti količinu za isplatu. U .bat fileu sam stavio adresa/imeriga/mail, a probao sam i umjesto kose crte ubaciti točku. Ps. čekao sam po 3h za svaku soluciju i ništa se nije promijenilo. Ima netko savjet? |
ako je claymore miner bat file ti mora izgledat ovako
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal ADRESA.RIGNAME -epsw x -dpool stratum+tcp://sia-eu1.nanopool.org:7777 -dwal SIAADRESA/RIGNAME/EMAIL -dcoin sia |
Citiraj:
Adresa je ispravna, jer da nije, ne bi se vidio balance/share |
ma onda je do njih, ispravit ce to valjda za dan - dva
|
Pise tamo da rating mora bit 10. ako si 3 sata radio to bi trebao ispunit al provjeri dole dal ti je rating preko 10. kod mene pise ovako i prima za ETN bez problema promjene preko setingsa : adresa.livada/livada@gmail.com
|
Upaljeno je od 13:00 i još ništa ne piše. Evo link sa adrese poola https://sia.nanopool.org/account/9fb...8891d57fd2a6bd
Poslao sam im email, pa ako se ne sredi samo valjda će nešto riješiti.. |
Imam jedno pitanje imam 1005 sia coina na poloniexu i sada vidim narasno je na skoro 0.1 $ to bi značilo ako se ne varam da bi to trebalo iznositi 100$ i naravno njihov neki postotak za transakcije se odbije i ok, a meni piše da imam 1005 siacoina i da je protuvrijednost u dolarima 60$ kako je to moguce?? unaprijed hvala
|
Citiraj:
Što se problema s majnanjem tiče, nemojte dual majnati siu još 20-ak dana dok se ne riješe neki problemi na sia blockchainu |
Hvala punoo na savjetu, ne znam više gdje majnati, kakav je exodus wallet?(iako vidim da tamo nema opcije za siacoin, ali lako promjenim majnati nešto drugo) još jednom hvala puno
|
Ja majnam sia coin na nanopoolu. Sve super, nisam jos dosao do isplate jedino ne pokazuje aktivni rig..
|
Da li je netko prebacivao i konvetirao btc na paypal? Moguce, kako?
|
Citiraj:
|
I ja isto siacoin na nanopoolu i što se tiće majnanja super je, ali isplatu računaj upola u vrijednosti siacoina, sad gledam dali mogu sa poloniexa poslati siacoin u neki drugi wallet pa od tamo isplatiti možda je neka realnije cijena.
|
Koji Claymore miner koristite? Official ili NoFee?
|
Official,necemo propast za fee.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
"Your deposit address must hold more than 0.1 ETH before we will credit your account. If you deposit less than 0.1 ETH you will need to deposit more until your balance on the block chain holds greater than 0.1 ETH" |
Pozdrav, interesira me da li znate kako platit porez na rudarenje, to sam nešto isprobavao tokom 6. mjeseca prošle godine i preko HR mjenjačnice izvadio nekih 550kn. Interesira me kako platiti porez, ovdje pitam zato jer ne znam gdje drugdje pitati uglavnom svugdje na internetu piše kako platit porez na kupovinu, a ne na rudarenje. Hvala unaprijed na odgovoru.
|
Citiraj:
Edit: ispravljam se, otkad sam zadnji put gledao cijena bursta je skočila, sad je čitav dolar po terabajtu mjesečno ali moraš stalno držati upaljeno računalo, ako je uptime recimo 95% a ne 100%, ne dobiješ skoro ništa...čak i na 98% dobit se prepolovi |
pošto se 570/580 grafa nema
ali mi se nude 470 .. jel ima ko takvih .. koliko su lošije naspram ovih gore.. koliko te hasha potegnu? jer sad svi trkeljimo o 570/580 i nvidia 1060/70 .. pa ne nađem taj info .. |
koje 470 točno?
|
@FRipper
Sapphire RX470 4GB DDR5 Mining Quad Bulk - 2149kn |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:05. |