![]() |
Vrijedi onoliko koliko je neko spreman platiti za njega...mene više nema u ovoj temi jer se samo živciram :D
|
I meni nije više neš interesantno... Mislim da bi se mogla i ukinuti ili biti samo readonly :)
|
ja sam za real jos od franca. tj. zidana i onog manekena sa tocnim centarsutom. roberto carlos, figo i ta ekipa :)
sto se ostatka tice, moras bit cudan da ne navijas za federera. sto se tice lebrona, smijesno mi je koliko je covjek najbolji, a ekipa ga pljuje :D lik radi instant championship contendere. evo ovi irving i love nisu playoffa vidjeli dok se lebron nije vratio, a kao on treba njihovu pomoc. plakanje jebote... |
Pogba je jedini igrač kojeg bi htio u Realu bez obzira na cijenu, dečko će kroz sljedećih 5 godina bit u top 5 igrača svijeta ako ne i najbolji, barem sam stekao takav dojam prateći ga ove godine.
|
Citiraj:
|
Pastorea su precjenjivali u Napoliju. Dobar je ali nije neki must have igrač za Real recimo. Ili Barcelonu.
|
Podcijenjen?Pa šta nije plaćen Palermu cca 40 miljki pred koju godinu.40 miljki je tada još bilo puno novaca u odnosu na sada.Precijenjen,svakako.To kao da sada daš za njega 80 miljki :D
|
Meni je Pastore isto precjenjen, ako se dobro sjećam, prošle godine nije ni igrao u prvoj a sada igra zbog ozljeda. Igra nekakvo krilo u PSG a sporiji je od Kroos-a.
I nebi ga htio u Realu, ni da ga džabe daju jer je Real pun takvih igrača. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nakon par ozljeda kad je zaigrao moglo se vrlo lako vidjeti kakva je igracina. U skupinama LP kad su barcu dobili, prakticki ih je sam dobio. Vozao ih je bolje nego to messi, riberry i robben skupa rade. A takve stvari moze raditi samo klasa od igraca. Gust mi ga i gledati, tako da se iskreno nadam da ce otici iz PSG-a kad vec ne moze igrati u pocetnoj postavi. |
U ovoj temi ima sve manje rasprave o nogometu
|
...mahat ručicama ko dijete kad ne dobije lizu...
|
Pa tu i treba mahati rukicama. I jos onom idiotu opalit par samara koje ce pamtiti do kraja zivota. Pa gdje si bas iskopao mozda jedinu situaciju gdje Ronaldo nije reagirao preburno? :D
|
ma naravno, kao što i naslov kaže, kreten mu je ukro gol a on nije Cantona pa da to napravi, al simpatično je to mahanje ručicama :D
|
Taj gol bi bio u top 10 golova ikada valjda. Ovak je prilika zapamćena po Naniju :D
BTW, ovaj čovjek se nešto navozao Piquea (a možda i njegove supružnice) :D |
Citiraj:
http://e0.365dm.com/14/01/768x432/Zl...20140208135623 |
Citiraj:
|
Ronaldo ako nas čitaš. Samo nastavi, to ti ja kažem. Imaš para za 50 života, može ti bit. Neka muku muče :D
|
Mislim da bi bilo dosta od Geloju sada...
|
Ronalda ne bum komentirao jer nema smisla, svatko fura svoje i to je to.
Kaj velite na ovo :D http://m.24sata.hr/sport/panenka-mes...d-vidio-417231 Edit: Samo da dodam na neciji komentar da ronaldo uvijek doda suigracu ako je u boljoj poziciji (mislim da je to burmuz bio) http://m.24sata.hr/sport/bahatom-i-s...stadion-417202 Valjda stadion zna... :) |
Panenka ko panenka, ne znam po čemu ova može bit bolje od drugih :)
Ne znam kakve veze ima to što je burmuz rekao da Ronaldo uvijek doda kad mu je igrač u boljoj poziciji i ovo sinoć što su mu zviždali jer je bio ljut što je Arbeloa zabio ispred njega :wtf2: |
Srecom da ti nisi izmislio taj udarac pa ne znas, ako to kaze covjek koji je to izmislio onda to ipak ima neku tezinu.
A za ronalda procitaj clanak pa ce ti sve bit jasno kakve ime veze kaj je burmuz rekao odnosno zasto je zasluzio zvizduke. :) Btw. Tko zna kak je u spanjolskoj gleda ako 2 ekipe imaju isti broj bodova dal su medjusobni omjeri, gol razlika ili? |
Gol razlika. Real i Barca da imaju isto bodova, Real osvaja ligu jer ima 3:1 nasuprot 2:1 iz Barcelone. Ako se varam neka me netko ispravi.
|
Međusobni omjer je prvi tie-breaker.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A ne gol razlika u prvenstvu?
P.S. cisto da se zna, bez gledanja ne znam tko je trenutno bolji al znam da barca prima malo golova a real daje dosta :D Edit: ajde da se mirkec i ja slazemo oko neceg :D |
Hah, ajde nek se i to dogodi :P
Barca ima bolju gol razliku trenutno tako da bi burmuzova tvrdnja bolje pasala :D |
Da, ako će imati jednak broj bodova, Real je prvak. Dakle, Ako Real sve dobije, Barca ne smije kiksat. A nekako mi se pari da će Barca kiksat na ATM-u.
U međusobnim ogledima su 1:1, ali je gol razlika 4:3 za Real. |
Gleda se međusobni omjer, ali ne samo tko je pobjedio, a tko izgubio.
Zamislite to jednostavno kao KO fazu lige prvaka. Real - Barcelona 3:1 Barcelona - Real 2:1 = 4:3 za Real |
Ja nekak mislim da ce real zbog lakseg rasporeda bit prvi.
osim ak atletico ne zajebe sugradjane :D |
Lakši raspored lel, evo već sad Sevilla, 2.05 koef na Real, bit će drž nedaj. Odmah sljedeća Valencija, također uvijek muka s njima, a Barca samo Atletico koji uredno pobjeđuju ove sezone i znaju kako igrat protiv njih.
Iako naravno moguće da obje ekipe kiksaju i na lakšim tekmama. 1.25 Barca osvaja, 3.75 Real. |
Citiraj:
Ako Sevilla ili Valencia uzmu bod Realu, a Atletico sva 3 Barceloni te ako u ostale 3 tekme i Real i Barcelona pobjede, Barcelona osvaja naslov. Citiraj:
Messi ako i razmišlja na takav način, ima samokontrolu i ne ponaša se na način da to ne može sakriti te je nezamislivo da mu navijači na Camp Nou zvižde kao Ronaldu na Bernabeu. U Barceloni je on legenda i na tribinama i u klupskim prostorijama, dok je Ronaldo na Bernabeu legenda jedino u uredu Pereza. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Kakva lopta Messija i jos bolji gol Rakete :)
|
Taktika Cordobe je:
"Izbijat ćemo loptu iz 16-erca i moliti Svevišnjeg da nam ne zabiju gol." Kako je ta ekipa završila u 1. ligi je zaista nepoznanica :D |
Pusti, imali su 2 dobre kontre, onaj sta igra lijevo i djeluje malo mutavo je brz u tri pm, i 2 je dobro ubacio
|
8:0... ubiše ih... a neki prognozirali rasipanje bodova Barce već ovo kolo.
Iako bezvezna utakmica, prava je ona kasnije između Reala i Sevilje. |
MSN zabili 6 komada, tko zna možda skinu trojac iz reala...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:41. |