![]() |
Citiraj:
|
onaj vrag za mijenjanje veličine particija na cyanu... nakon toga pa-pa internoj SD kartici...
|
Probao sam cyan 7.2 v4.0 i nimalo nisam srećan sa njim, ne snalazim se, stvari su prilično izmenjene u odnosu na "obične" romove. Ne znam kako bih cyan prilagodio sebi, nije to za linux noob-ove. Nisam primetio neke razlike u brzini u odnosu na fundowskog 4.0. Vratio sam fundowski 4.0 (ponovo ga download-ovao, vidim da je Fundowski ubacio neke sitne izmene u odnosu na prvu postavljenu verziju), te sa originalnim kerenelom i procecorom na 729 MHz tel je prilično brz, nema značajnijeg laga, tako da ostajem na tom romu sve dok budem imao ovaj tel.
Što se tiče navigacije, iGO Primo ne radi na ovom telefonu, iz nekog razloga izbacuje na home ekran androida iako iGO procesi još uvek rade. iGO my way, ndrive rade bez problema. Da, i link2sd ne mogu da pokrenem, ne nalazi ext3 particiju i počinje da ruši tekuće procese nakon bezuspešnog starta, tako da aplikacije prebacujem ručno. A2SDGUI postavke za instalaciju aplikacija na SD ne rade, jer se sve instaliraju na interni ROM. Takođe, nije moguće manipulisati dalvik cash-om, mislio sam ga prebaciti na ext da vidim ima li razlike u brzini. |
Citiraj:
|
imam problem, naime na zadnjem cyanu od benrua v4 ima aplikacija rom manager i da bi mogo bilo kaj radit moro sam..tak mi je aplikacija rekla instalirat recovery 5.0.2.8 i nakon instalacije reboot i mob se nece stavit u recovery al mogu ga upalit sve normalno..iuglavnom sad sam napravio srenje..nemam il nemrem u recavery a u tom manageru pise da imam taj 5.0.2.8 jel mogu ja vratit stari nekako.. i kako..onaj 2. nesto..neznam tocno kak se zove
|
Citiraj:
|
daj me samo podsjeti prije neg kaj stavim mob u fastboot jel treban nes tipa usb debugging il tak nes ukljucit
i jos nes posto sam na moru i nisam na svom kompu..ovaj je xp..skinuo drivere al neznam kak da ih pokrenem/instaliram jer mi treba neki deviace manager..di se on nalazi?? |
Citiraj:
ak se ne varam, device manager je desna tipka na computer na desktopu i properties. xp... !??!??? |
Citiraj:
Hvala, uspelo je sa ext4, iako mi se ta particija u partition menager-u prikazuje kao ext3. Inače, jako korisna stvar za premestiti libraries i dalvik cache na ext particiju aplikacija koje se već nalaze na ext, pošto a2sd koliko sam shvatio premešta samo apk fajl. |
Citiraj:
http://www.mycity.rs/Drajveri/Drajveri-12.html Samo polako i opusteno i SRETNO :chears: Edit1:Ti posto imas vec drivere samo stavi phone u fastboot i spoji na komp onda prati instrukcije SAMO za instalaciju drivera preko device managera za XP sto ces naci u ovom linku sto sam ti postavio! Edit:Ako jos sta treba ili negdje zapnes slobodno se javi! |
Up time
Ma bas sam se htio pohvaliti sa up time i onda zabucam sa operom mobile i operom mini. Naime imam obe instalirane jer mobile ima integriran flash, poktenuo sam obe verzije i mob se prvi put restarta od kad sam instalira novi beneru.
Steta up time je bio impresivan. |
Citiraj:
|
Jel neko uspio pokrenuti Igo primo 2.0 na sonicu?
|
Citiraj:
|
Ja pokrenem iGO primo, ali se ruši nekoliko sekundi do minuta nakon starta, 3 njegova procesa teku, ali se grafički interfejs gasi. Ne znam je li problem loša instalacija, ili nešto sa ovim telefonom...
|
Jel ima netko problema sa pozivima na benruu ili nekim određenim kernelima? Pričam fino 2 minute i onda odjednom čujem isprekidano sugovornika dalje.
benruv4, supercharger, smartassv2. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nesto mi je mirno na forumu pa jel nema vise novih romova za testiranje ? iako sam ih jedno 20tak isprobao nisam se jos zasitio :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.mediafire.com/download.php?wota47pj97sups7 |
Citiraj:
Da li je neko pokusao install A2SDGUI na novog BenruaV4,pitam jer meni nije islo,pokusao sam sve particije izuzev one FAT32,nije valjda da na njoj radi????? Nasao sam nesto i prilicno sam siguran da gore pomenutu apk na novom benru-u necemo moci nabaciti jedino ako ovo funkionise http://forum.samdroid.net/f63/script...recovery-6153/ pa ako je neko vec pokusao neka ostavi dojmove! Nije mi nesto bitno da imam A2SDGUI apk vec cisto znatizelja! Citiraj:
|
Citiraj:
Mobile cuca bateriju kao sasava, zasto ke instalacija mobile verzije velika (cini mi se) 14 MB, a mini nekih 4 MB |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zanima me dali je netko narucivao s ebay-a display...dobio sam jedan U8650 za ne tako velike novce trebam samo display zamjeniti, pa ako je netko vec kupovao da baci link.
Druga stvar mobitel ima garanciju, ako zamjenim display i nedaj boze mobitelu se nesto dogodi. Ako ga saljem na garanciju dali se moze provjeriti da to nije "orginal display gore". Tj. dali oni to sve pregledavaju. |
pozzz svima
imam jedan problem s u8650, a to je da kad ga stavim da se puni nemogu ga ni otkljucati niti se javiti niti bilo sta, sve dok ga ne skinem s punjaca sad pitanje je jel se kome to desilo i kako to rijesiti |
Citiraj:
|
hvala na informacijama...da digitizer 10$ a display 16$....ako zapnem cut cemo se
|
Citiraj:
Nego da, pošto mi je ovo prvi Android mob, nisam još u potpunosti upoznat sa svime iako sam se načitao dosta toga. Pitanjca: 1. Kako staviti V6 da se pokreće prilikom boota da ne moram ručno svaki put? 2. I meni najbitnije (kopao sam po netu, al nisam baš našao riješenja), kako riješiti pretih zvuk na benru v4? Koristim PowerAMP s preampom do kraja i dalje je tiho. Pošto mi je mob dosta često korišten ako mp3 player, ovo mi je prilično bitno. A zbilja bi htio ostati na benruu jer se do sada pokazao kao najfluidniji/sređeniji rom. Ne trebate se raspisivati, samo me uputite na neki sajt s riješenjem :D |
Citiraj:
E sad nisam bas siguran ali mislim da trebas prilikom pokretanja V6 scripte oznaciti i onu trecu slicicu,prva je cini mi se favorits (zvjezda),druga je root (zelena lobanja),a treca je cini mi se boot u SCRIPT MANAGER,to ti jesve na samom pocetku pokretanja i install V6 scripte,znas o cemu pricam vjerujem,a ako ti se ne da puno igrati evo ti link ovde imas sve za scriptu,kao i tool kit V6 scripte i opisano kako je odraditi http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18703418 a za zvuk ne znam nisss sto bi ti koristilo jer mob slabo koristim za muziku!Drago mi je ako sam bar malo pomogao...pozzz:chears: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Probaj na EQ uzet custom preset i podić vrijednosti gore na 5 ili 10, ili odaberi Small speakers preset. Nećeš dobit puno al zvuk bude malo jači.
Izašao CM9 LuckyIcsGSM 4.0.4 BETA 5 Bluetooth Fix Ostala još kamera za sredit, sređen BT, pojačan je zvuk u pozivima i na vanjskom zvučniku. Jel netko isprobavao taj ICS na malo duže? Koliko ima mjesta za aplikacije? |
Citiraj:
+++ jel zna neko di je opcija na CM9 ics-u za launcher da bude stay awake ? na icsu ovom mi ga stalno ubija i znam da ima negdje opcija ali ne mogu je iskopati ? |
Evo link: CM9 LuckyIcsGSM 4.0.4 BETA 5
Upravo stavio CWM 6.0.1.0 r1 (radi punjenje bez da uđe u recovery) i onda puknuo ovaj CM9 iznad i za sada sam oduševljen, glatko i fluidno, lijepo zgleda, fora boot animacija i kaj je najbitnije, zvuk je odličan i glasan bez distorzija. Javim detalje kad ulovim malo više vremena za testiranje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:20. |