![]() |
Citiraj:
|
omg :D
|
GTA4 je puno više zahtjevan za procesor nego za grafičku. Jedna kartica tipa 4670 može vrtiti igru na nekim normalnim postavkama (medium) na 1280*1024 rezi (ako je proc na primjer E8400 ili sličan). Ali ako npr. stavimo 4850 i recimo 5200+ (moj primjer) igra je igriva tek na low/medium postavkama na istoj rezoluciji.
|
a vidim rano si skužio..trebalo ti je samo mjesec i pol..
|
http://pce.hostili.com/images/woopsie83i2_thumb.jpg
Woopsie :) Malo sam se zaletio u kamion, i otvori se gepek, a pokraj mene policija, brže bolje zatvaraj gepek skačući po njemu, no nije uspjelo, onda sam bježaniju uhvatio :D |
evo imam ovaj problem sa gta, znači kada izađem sa broda, provozam se malo naprijed u autu sa svojim bratićem Romanom,i onda se dogodi ovo na slici:
sve je updateano, SP3 je gore, najnoviji driveri. Ne znam što bi još moglo biti |
texture nestaju, nisi jedini..
|
vjerovatno si instalirao krivu verziju igre, ovo je koliko vidim spiritual mode, treba ti materijalni
|
Citiraj:
|
Vidim da je procesor vrlo bitan za igru. Ja je mogu igrati glatko tek kad sve srušim na low. Zanima me da li bi se isplatio prelazak sa 4800+ (radi na 2.5GHz) na 6000+ (radi na 3GHz)?
|
Citiraj:
BTW. sve riješeno patchem, igra radi fenomenalno, za sada |
Citiraj:
Al postavi si pitanje dal ti se isplati radi GTA4 ići na novi CPU!? |
Citiraj:
|
ja imam amd 6000+ ali onu stariju verziju šta ima više cache mislim 1mb po jezgri
neznam kolko je bolji ovaj novi šta ima 512kb po jezgri i mislim ja je moj 90nm a ovaj 65nm pa se mane girje i voltaža druga itd. i ima ati 3870 i reza 1440x900 75mhz 2gb rama i imam ono medium high 1 1 50 1 memory usage je 370 od 512 i ide 35 fpsa vani max dok oko 30 je normalno |
ma mene baš briga za blokanje, igru vrtim sve na maks, 1280X1024
high highest 75 100 100 16 i baš mi je dobro, nekad imam pad fps-a, ali me ne zanima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e jel se može kak patch deinstalirati jer mi s zna počet trzat dok je bez njega sve glatko-probao sam ga restorati na restore point prije instalacije patcha no onda igra uopće ne radi dok ne vratim patch natrag..?
|
Citiraj:
|
26fps link na sliku
http://www.imagesforme.com/out.php/t291883_gta.bmp.jpg E6600 2.4ghz 2gb kingston 533mhz asus 4850512mb msi p6n sli i igrica mi uopce ne steka,ja prezadovoljan.Mogu i procesor vrlo lako klokati,ali nemam potrebe.neznam sta svi pucate na ultra high ddetalje |
ne znam dal se to meni pričinjava, ili je stvarno, ali izgleda mi da se tokom igranja ove igre ne učitaju sve teksture. Sve mi se čini jako mutno. Resursi u grafičkim opcijama su zleleni, znači ispod limita. Detalji su također malo smanjeni, ali sve je isto i kad sve stavim na full. Probao sam isključiti vsync ali nije ni do toga. Što bi moglo biti.
|
Nisam primjetio nikakvo poboljšanje nakon što isključim v-sync. Ionako mi igra isto radi na bilo kojim postavkama sa instaliranim patchom. Čudno skroz. Onim "commandline.txt" fileom sa isključio ograničenje i nabio sve na max i isto. Čak radi bolje od svih postavki na LOW:stoopid:. Ja mislim da igri treba dati jedan Core i7 pa neka njega grize i :amen::D:D. Igra što se žderanja hardwarea tiče gora od viste.
|
Mene smeta ideš s autom nema nista kada odjednom se pojavi stub(bandera) itdsto se tice stopanja sve ide glatko. Igrica mi i nije nesto San Andreas mi je bio bolji za odmaranje zivaca i uzivanje.
|
Citiraj:
|
ne nego detail distance. view distance smanji
|
pa detail distance mu je na 100 ...bar po scrnshoot-u.....
.... pa sta nije view distance udaljenost na kojoj iscrtava objekte a detail distance do koje daljine ce iscrtavati detaljno te iste objekte? ...bar je tako bilo prije nego sam naocale poceo nosit :D |
prvo nek stavi 25 , drugo 70, a sjene na 3
|
hoće li izaći patch da prebacim wsad u strelice,jebo ih wasd i nemogućnost mjenjanja.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05. |