![]() |
Citiraj:
BVB :D |
Ja mislim da će Borusia pobijedit, nekih 1:0, ali Juve ide dalje.
Za Barcelonu i City, ma gg3+ |
Hjooo odu taLJani :D
|
Citiraj:
|
Taj se odavno pozdravio s pameti :D
|
Barcelona: Ter Stegen, Alves, Pique, Mathieu, J. Alba, Mascherano, Rakitic, Iniesta, Suarez, Messi, Neymar.
Subs: Bravo, Xavi, Pedro, Rafinha, Bartra, Sergi Roberto, Adriano. Manchester City: Hart, Sagna, Kompany, Demichelis, Kolarov, Nasri, Fernandinho, Toure, Milner, Silva, Aguero. Subs: Caballero, Zabaleta, Lampard, Fernando, Bony, Navas, Dzeko. BVB: Weidenfeller - Sokratis, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Gündogan - Mkhitaryan, Reus, Kampl - Aubameyang Auf der Bank: // On the bench: Langerak, Kehl, Kagawa, Immobile, Kuba, Ramos, Kirch Juventus starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra, Vidal, Marchisio, Pogba, Pereyra, Tevez, Morata. #BVBJuve #UCL Juventus substitutes: Storari, Barzagli, Ogbonna, Padoin, Pepe, Llorente, Matri. |
Citiraj:
|
Kakva koreografija navijača Dortmunda :care:
|
Citiraj:
|
Kakva bomba Carlitosa :goood:
Ivane, najjači si na forumu, Bog te poživio... :D |
Mozda je mislio da ce BVB pobijediti 5-1, ali Juve ide dalje? :D
|
Išo na kenjaru, otišo po pivu u podrum i gol nisam vidio :( pa kud prije majku mu...
|
Carlitoooooo :)
|
BVB bude propisno najebalo večeras. Digići se došetaju do gola i odapinju sa 20-25 metara ko od šale...
|
Vidalček je već na 3 različite prilike trebal pokupit žuti :)
|
Baš sam hteelo napisati, to je isto mandril na intelektualnoj razini Diega Coste.
A ovog Pogbu bi letlampom ošišao... |
A Mažić zbog sličnosti dresova vjerojatno misli da igra Partizan pa im popušta takve gluposti :)
|
Misli da je pokrao Portugal na svjeckom lani protiv Švaba pa se kompenzira :D
|
Rakitić na dodavanje Mesija.
Lijepi lob. |
Nastavlja se punjenje ekipa iz 'najbolje lige na svijetu'. Valjda ce barem jos 3 uvaljati :D
|
Ova tekma između Juvea i BVB-a me podsjeća na izmjenu oseke i plime u smislu zanimljivosti. Odo spat :D
Čestitke navijačima Juvea i dagobda izvukli Real u četvrtfinalu da navijam skupa sa vama za NJIIIIIIIIIIIII :D |
Tevez je cudo od igraca
|
Ponavljam... Tevez je cudo
|
Citiraj:
14 May 2003 Alessandro Del Piero shimmies his way into the Real Madrid box, wiggles his hips like John Travolta in Saturday Night Fever, wrongfoots two defenders (Fernando Hierro and Michel Salgado) and then shoots low and hard, beating Casillas at his right-hand post. |
Nakon utakmice Barcelona - City još će neko reć da je Hart čudo od golmana!
|
I tako Partizan pobjedio Dortmund.
Šteta. |
Loš City..iznenađujuće loš.
|
Kad je ždrijeb?
|
Citiraj:
|
Koliko najjaca liga na svijetu ima predstavnika? :D
Ha amdo? :D Kako je jednom netko rekao, prvenstva su onak, najbolji su ipak u ligi prvaka... Njiii? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:09. |