![]() |
Bio sam 4 dana u slo, ukupna mi je potrosnja bila 5.90gb, a imam mali paket sa duplim gigama pretplata, sto bi znacilo da je 5gb limit. Znam za ubuduce, to ne boli kao roaming u Imotskom, prebacio sam na auto mrezu i spojio se na Eronet i otislo 16 eura u par min.
Sent from my SM-S931B using Tapatalk |
Citiraj:
Ima ove dvije veće. |
E to ne bi znao, interesantno!
@Bono: i kod mene je mali/dupli internet, ali ne racunam da imam vise od 5 giga u roamingu. Nisam bio u roamingu otkad imam duple pakete pa ne mogu nista pametnije reci. Kad sam zadnji put trosio promet u roamingu prebacio sam se mjesec dana prije na najvecu kombinaciju zbog najvise giga u roamingu i to je ferceralo ok. Sad je to malo teze jer nas navuku tim promocijama pa se ne smijes mrdnuti :) |
Citiraj:
Jeftinije je kupiti broj i registriraš kao novi korisnik za 14gb |
Citiraj:
To je kao nekad problem sa slovencima u Samoboru kad ih je prebacilo na slovensku mrezu i natuklo im na stotine kuna roaminga. |
Nisam primjetio da je roaming u bosni bas tako skup, evo bas prije mjesec dana bio.
Caka je u tome da bonbon simicu (ili ciju god simicu imao) rucno fiksiras na maticnu mrezu (nikakav auto mod) pa se nece spajati na druge mreze u pogranicnom podrucju, a recimo airalo koristis za net. Meni se to pokazalo kao sasvim pouzdano rjesenje. U jednom trenu ces morati prebaciti mobilni net sa airalo na bonbon jer airalo bosanski esim nece vise raditi u hr. Prije odlaska na put sam ugasio i volte jer sam negdje citao da na bonbonu ljudima misteriozno uzimaju pare za nekakav data promet i ljudi to povezuju s volteom iako, u teoriji, taj promet se ne bi trebao klasificirati kao data promet niti naplacivati po bili kakvoj osnovi. Kakogod, better safe than sorry, nisam primjetio nikakve cudne promete na racunu. |
Citiraj:
A sto se tice cijene, 100KB je 1.21 euro. 02.07.2025 GPRS 1394 13,61€ ZONA2 Plus pdv :) Ako nista odmah je dosla poruka o pretjeranoj potrosnji. |
To se kaže, dao bog da im trebalo za lijek.
|
Citiraj:
|
bonbon uveo eSIM - https://www.bonbon.hr/podrska/esim
|
Ima bon bon kakvu promociju? Prebacio bi se sa a1
Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
Citiraj:
Ja ću se držati fizičke SIM kartice. |
Citiraj:
|
Hvala za info.
Citiraj:
za 11.20€ 40gb 500min 4000min bez neke muke,isticalo mi onih 2godine to isto po mislim 13.85€ htijeli mi dici na 16.50€ preko sluzbe za korisnike rijesio za dva broja,rekao frendu kojem je isto isticalo i takodjer dobio za 11.20€ |
Ja sam ih pitao dal još nude jednu godinu u pola cijene, ono kaj je dosta ekipe s foruma uzelo početkom godine, tipa velika kombinacija za 6,75€. I rekli su mi da nemaju to više u ponudi, al da mogu spustiti 2,65€. Reko ne treba, previše para jer ni ja ne potrošim ni pola, a di bude mama..
|
Pitat ću ih..ako ne onda tomato
Citiraj:
Sent from my SM-S931B using Tapatalk |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:55. |