![]() |
Citiraj:
|
Ja imam ove (stite i potkoljenicu). Istina je da su Maxovi daleko udobniji i da je lakse pedalirat, ali nekako mi je u ovom trenutku dok se jos ucim vozit draze bit malo bolje zasticen :)
EDIT: Btw, kad kupujes stitnike ne razmisljaj previse o cijeni jer ipak se radi o tvom zdravlju. Uci se na tudjim greskama ;) |
Heto i mene konačno na Sljeme. Kotači su sad stereo sređeni, lanac novi gore, a dolazi nam i jaran Amir iz Varaždina da vidi kako se djeca igraju, sa svojim propovednikom (Can prophet).
VidimOSE u 10h, tunel (nemoj sada da neki odustanu) ahahaha :D |
Citiraj:
Ovaj stitnik se lijepo moze namjestiti da te ne steze previse oko butine i lista, a u istom trenutku da ti niti smeta niti klizi tokom pedaliranja. Jos ima spuzvaste stitnike na bokovima koljena tak da ih dodatno stiti kod pada. Zgledaju glomazno al bome imam sigurnost u njih da mi koljenu nece biti nista ako padnem na njega. Do sada fala bogu nisam padao na koljena tak da ne znam kak se ponasaju pri padu, a nadam se da necu niti saznat :) Cijena je veca al ak imas neku kreditnu karticu piknes si na 2 rate i :fiju: :D |
Ko sve ide sutra? 10h tunel
|
Citiraj:
|
Me not!
...radim doma, vjerojatno nedjelju. |
Ja vjerojatno. Ak se ne zapim veceras :lol2:
|
Ja sam 101% kod tunela sutra.
Sto se tice 661 K. Strait, i Ragea (sto je IMHO malo poboljsani i usminkani KS) to su tak dobri stitnici da kada ubijem ove kupujem iste. Lagani, udobni, ne micu se s nogu ni milimetra, trajni...vrijede svaku lipu, ono, stavis ih na koljena i doslovce zaboravis da su gore. |
Ekipa, koje prognoze vi pratite? Zanima me kome vjerovat za ZG, jer na yr.no dobivam jedno, na meteo.hr drugo, a na meteo-info 3., pa tako dalje...
Čisto me zanima jel mi se isplati dolazit. Isto tako pitanje, jel se vi okupite i vozite i po kiši ili? |
DHMZ i bok.
Kad mislis dolaziti? Niti jedna prognoza duza od 3 dana nije pouzdana, do 5 dana ajde-ajde (5. dan je ziher 50% tocnost), sve iznad je cisto pogadjanje. Meni ako se vozi ni kisa nece sprijeciti, pogotovo sad kad mogu na bajku i iz autopraone izaci suh (ok, fale mi jos gamase, i onda sam miran). |
Potvrđujem! 10h, tunel.
(Sile care, vrati sutra pare) :D |
@Nik, od ovog utorka do nedjelje. A doć ću, valjda se neće nešto pogoršat naročito.
Znači tebi se mogu uhljebit :D malo kiše mi ne smeta, Hansu isto ne smeta malo blata, a praonica ima valjda koja usput :D |
Za pocetak ako se uhljebis na Strmopec ne bu ti smijesno :D.
Plan mi je voznja u cetvrtak i subotu, eventualno nedjelju - taman kad se kvari vrijeme, ali dvije crte kise na prognozi ne znaci nista, ja na to gledam kao da ne pada, treba samo kroz prozor skicnuti kakvi su oblaci i izabrati dobro vrijeme. |
Jel vrijedi Velocity Pletimo za zimsku vožnju na tipa max. -10°C ? Koljena i ostalo da bude toplo.
|
sutra itko za kasniji start ?!
:beer: ili ako ne sljeme, onda tu grma ili slično :) |
Citiraj:
Ali za žešće uvjete poželjno bi bilo stavit ispod još grijače koljena, a preko Pletima navuči neke kratke bicke (bez pelene) da ti griju šuleta i bubrege. Pletimo je na stražnjoj strani dosta tanji, (prednji je deblji radi windstopa). To je sve pretpostavka, i moje teoriziranje! Jer od kad sam ih kupio nisu bile neke hladnoće... sve oko 5-10*C. No ljudi koji su po pravoj "šljivi" vozili prošle godine u Pletimu, vele da dotična kombinacija igra po -10*C. + još recimo neopren gamaše, da prekriješ i zagriješ područje između kraja SPD ili tenisica i zgloba noge.. I to bi bilo to što se tiče donjih ekstremiteta po ekstremnim uvjetima :D |
Treba ti još ekstra nešto u genitalnom i bubrežnom području, pogotovo ako imaš malo kraću jaknu, za takve temperature. ;)
Vozim ih sad drugu godinu, pitaj ak te nešto zanima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Oko podne- jedan :beer: :beer: |
Citiraj:
Onda se u četvrtak vjerojatno vidimo. U srijedu bi rado uhvatio nekoga za Sljeme, Lojstekom gore, to mi je drago. Ima tko da ide/planira u sri? Samo se do ponedjeljka ne smim sa materom posvađat jer je i ovako još ljuta jer nisam prošao matematiku i osnove elektrotehnike prošle godine :D |
Citiraj:
Sad furam trenirku koja iznutra potfutrana i vani je taj drugi sloj. Ako padne kiša, natopi se sve, a takva trenirka je držala do -15 i više koliko je vozim već. Na nogama su AM45, vjerujem da će biti sigurno bolje nego prije sa tvrdim đonom. Uglavnom, fala. Još si moram razmisliti jer sam vidio u SLO one windstop i waterproof za manje love (Dunlop marka, a za bajk :D) |
Citiraj:
|
Citiraj:
ako ne, onda kod dm-a na križanju kustošijanske i ilice :beer: |
Citiraj:
Vidimo se :beer: |
možda ću ispasti pica (opet)
ali mi je iskrsnulo poprilično posla za podne, tako da neću doći :( :beer: bemti vikende... dva tjedna nisam sjeo na bajs a kako izgleda, neću ni danas :( :beer: |
Citiraj:
|
Od ponedjeljka se i ja vraćam među žive :D
|
ja imam srijedu u podne kolokvij, tako da srijedu neku strmopec nabrzinu mozda, cetvrtak neko ozbiljnije sljeme, petak mozda isto. nadam se da ce vrijeme bit oke :)
|
Meni je zadnji kolokvij u četvrtak u 16:00. Nakon toga planiram otići kupit Velocity bicke i onda u petak, subotu i nedjelju testiranje na Sljemenu. Samo neka vrijeme posluži :)
Vuco gdje si ti točno gledao te Dunlop? Baci koji link ako imaš. Ja sam mislio da su ove Velocity Pletimo best buy. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:18. |