![]() |
Tko, sta, gdje ?
Nema me 2 dana, otvorim forum a ono : boxers : veselo nego sta ! Zdimio sam malo na Rab (ne u Kampor !) pokupio Juniorku, malo odmora. Zena neka radi, Junior u skolu-tako treba! Istina nema igre na serveru, ova kanta na kojoj sam sada ne bi to fizicki podnijela, bilo bi : suicide . nemoze se imati i ovce i novce :D. Ovaj tjedan ste postedjeni mene, zato ce Jr profitirati. Starog nema, zivila sloboda! :clap: Jos mi recite gdje je to sto je taj klipan napisao, ne da mi se traziti! |
imash na sticky threadu "pce server" slijed razgovora izmedju MM-a i mladog gospodina....
;) |
Citiraj:
nego veceras oko 22 svi na ljecenje novonastalih frustracija vezanih za nemili dogadaj, gore unaprijed opisan od strane MM. Ja sam s Isusem u ligi, stoga INRI cuvaj me se!:clap: : |
Thks Atha ;)
Balavca neodgojenoga, svasta! Izbacen sa servera? I ja mislim, tako mu i treba :clap: |
Citiraj:
|
ne budi tako strog prema sebi panorama...
|
Ipak je atha dno dna;):D
|
Citiraj:
Ovo sve skupa postoji da se zabavimo. Dok se to shvaca kao igra i zabava nema beda. Kad to nestane i ustupi mjesto "ozbiljnom " shvacanju, vrijedjanjima tipa kako nisi mogao ovo ili ono itd. onda je vrijeme da se ugasi i igra i server. Nadam se da cemo odrzati zdravi duh igre i zabave i da ce nam server jos dugo raditi :D PS koja propovjed, prestar sam za velecasnog probam ici u fratre :D :D :D @edit ne mogu ni u fratre, traze celibat smrc, smrc..... |
to je panorama u shali rekao, naravno... ;)
|
Citiraj:
slazem se , ima ljudi koji stvarno dobro igraju i moze se dosta od njih i nauciti i poboljsati svoju igru al uvijek ce netko biti najlosiji tak da je to najmanji bed. meni je taj cod fora i zbot TS-a, imas priliku cut ljude i kak zvuce, chatat , umrijet od smijeha , ma totalna zezancija! nebih volio da se to pokvari, bila bi to stavrno steta, pogotovo zbog takvih gluposti poput ove. |
misli da ne bi.....
avatar je sasvim u redu...... nisam bas tak mali.....a ni slatki..: axeman : |
inache, jel ovo atila na slici (avataru)? :D ;)
|
Citiraj:
|
Nadam se da budem rijesio matku do 22h pa da se dodjem malo napucavat :D...
|
je njegovo velicanstvo atilla strongwind.....
sam sto jedina velicanstvena stvar je kolko moze pojest..... i kolko je narcisoidan,, ak ga se odma ne pogleda i pomazi onda je ljut i uvrijeden |
Citiraj:
|
@ rak - stavi za TK da je reflective, pa ne bu se niko usudil ubit svoga.
reflective - čitaj: ak ti pucaš na svoga, taj damadge se prenosi na tebe, i ak ga jako ozlijediš - crkneš :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I da i ne. Da je gornji dio a ne su PS i @edit ;) :D |
Ajmo u 21:30 gore...
|
ja dođem samo da pojedem
|
Zavidan
Bas vam zavidim! :(
Veceras cete rasturat a ja jedino na forum mogu. Da barem mogu biti spectator ali ni to nis,nis. Jadan ja :D ;) Uzivajte, igrajte se i za mene :D :beer: |
Citiraj:
sad smo prije par min otisli jer nas je bilo premalo |
Evo jedne vecerasnje koja me se najvise dojmila, inache se ne hvalim ali... Ajme Zule ovo ti nije trebalo, lijepo sam vas poskidao :D
http://img487.imageshack.us/img487/8962/hehe3yk.th.jpg |
Ajde Panorama, danas si se prejeo pa si čučao u nekom grmu :D Drugi put natašte dođi u igru.
@m4dm4x: a zašto nam to nije trebalo? vi ste odlični igrači i pošteno ste nas dobili. ..a i mi vas onih 5 partija prije te :D :P |
malo cu se odmoriti od coda, znaci manje topovskog mesa za vas, stigao je The Elder Scrolls IV Oblivion :clap: :clap:
|
Ovi slovenci su noobovi strašni...
http://img20.imageshack.us/img20/318...03056tw.th.jpg Ko da pucaš na glinene golubove... |
ovo je od jučer, Zule nas je rasturao, ali je onda server bio pravedan pa ga je kickao van... :) :)
pa sam ja naslijedio .... http://img164.imageshack.us/img164/7...rrrr7lr.th.jpg dobro je bilo, bakranin i ja smo se da zadnjih sekundi napucavali tko će biti prvi! |
samo je zule vidim imao pozitivan score... :D ;)
|
Ma gle ti ove gore:D
http://img90.imageshack.us/img90/416...00159nw.th.jpg Ovdje ih razvalim i onda moj tim popusi i to opasno:smoke: To se valjda desilo jel je masni bio glavni koordinator:p:D |
masni je sinoc stalno neshto pizdio :p , a vidi,
redovito je bio na zachelju.... :p i too josh meni stalno pizdi... :p ;) |
ko je Psycho?
jer mi je pomalo sumnjiv tip.. možda griješim, ali jako mi je sumnjiv.. |
to je xPsycho a zašto ti je sumnjiv?
Jucer me zule ubio dok sam gledao sa dalekozorom okolo, jako zločesto! :) Nego, morao sam kempati što su neki primjetili jer mi je na lijevoj ruci mali prst "inactive" od silnog tipkanja :( |
Citiraj:
|
xPsycho i scorpio su pricha za sebe.
oni koriste jedan specijalni cheat, koji se zove modem. toliko je dobar, i daje im dobar ping, da nas ponekad mogu pogoditi i iza kuche. ;) Citiraj:
|
Mislim da bi se trebalo zabraniti ulazak na server onima koji nemaju default rate na 25000 jer inace nisu svi u ravnopravnom polozaju. Ako to slucajno onemoguci igranje onima koji nisu na ADSL-u jebiga, nisam ni ja godinama igrao online, sustav se neprilagođava pojedincu nego pojedinac sustavu. Ovako stalno postoji sumnaj u varanje i nisu ravnopravni uvjeti igranja kad ja njega vidim metar dalje ili sek. kasnije nego on mene i obrnuto.
|
Citiraj:
Problem je u tome što gubimo dva igrača. Žmirio sam na oba oka zbog toga pa su počeli protesti ostalih. Nisu oni jedini koji to iskorištavaju još neki nemaju rate namješten kako treba. Treba li to tolerirati ili napraviti oštar rez? Odluku prepuštam vama. Biti će onako kako vi odlučite. Ja sam si dovoljno razbijao glavu i postupao po principu "ne talasaj". |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02. |