PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

zippo 21.03.2006. 18:11

Tko, sta, gdje ?
Nema me 2 dana, otvorim forum a ono : boxers : veselo nego sta !
Zdimio sam malo na Rab (ne u Kampor !) pokupio Juniorku, malo odmora. Zena neka radi, Junior u skolu-tako treba!
Istina nema igre na serveru, ova kanta na kojoj sam sada ne bi to fizicki podnijela, bilo bi : suicide . nemoze se imati i ovce i novce :D. Ovaj tjedan ste postedjeni mene, zato ce Jr profitirati. Starog nema, zivila sloboda! :clap:
Jos mi recite gdje je to sto je taj klipan napisao, ne da mi se traziti!

atha 21.03.2006. 18:27

imash na sticky threadu "pce server" slijed razgovora izmedju MM-a i mladog gospodina....
;)

Darth Vader 21.03.2006. 18:45

Citiraj:

Autor MisterM
Nisi uhvatio skrivenu poruku - taj snjeg mi je bio bitan 1984-te tak da budu dobre igre ali sada.....: cheers2

nemas beda. hehe, onda je stvarno bio bitan, sad vise i ne toliko, al kontam si na skijanje nagodinu tamo task da postaje sve bitniji. :) :clap:

nego veceras oko 22 svi na ljecenje novonastalih frustracija vezanih za nemili dogadaj, gore unaprijed opisan od strane MM.

Ja sam s Isusem u ligi, stoga INRI cuvaj me se!:clap: :

zippo 21.03.2006. 18:45

Thks Atha ;)

Balavca neodgojenoga, svasta!
Izbacen sa servera? I ja mislim, tako mu i treba :clap:

panoramix 21.03.2006. 18:47

Citiraj:

Autor Isus

Ja loše igram to svi znaju al mi je zabavno i igram se radi razonode.

Ak' misliš da si po kvaliteti igre na dnu, varaš se ! Postoji još i dno samoga dna :o

atha 21.03.2006. 18:57

ne budi tako strog prema sebi panorama...

MRKONJA 21.03.2006. 18:58

Ipak je atha dno dna;):D

zippo 21.03.2006. 19:06

Citiraj:

Autor panorama
Ak' misliš da si po kvaliteti igre na dnu, varaš se ! Postoji još i dno samoga dna :o

Mislis da je to vazno?:confused:
Ovo sve skupa postoji da se zabavimo. Dok se to shvaca kao igra i zabava nema beda. Kad to nestane i ustupi mjesto "ozbiljnom " shvacanju, vrijedjanjima tipa kako nisi mogao ovo ili ono itd. onda je vrijeme da se ugasi i igra i server.
Nadam se da cemo odrzati zdravi duh igre i zabave i da ce nam server jos dugo raditi :D
PS koja propovjed, prestar sam za velecasnog probam ici u fratre :D :D :D
@edit
ne mogu ni u fratre, traze celibat smrc, smrc.....

atha 21.03.2006. 19:11

to je panorama u shali rekao, naravno... ;)

Darth Vader 21.03.2006. 19:17

Citiraj:

Autor zippo61
Ovo sve skupa postoji da se zabavimo. Dok se to shvaca kao igra i zabava nema beda. Kad to nestane i ustupi mjesto "ozbiljnom " shvacanju, vrijedjanjima tipa kako nisi mogao ovo ili ono itd. onda je vrijeme da se ugasi i igra i server.
Nadam se da cemo odrzati zdravi duh igre i zabave i da ce nam server jos dugo raditi :D

slazem se , ima ljudi koji stvarno dobro igraju i moze se dosta od njih i nauciti i poboljsati svoju igru al uvijek ce netko biti najlosiji tak da je to najmanji bed. meni je taj cod fora i zbot TS-a, imas priliku cut ljude i kak zvuce, chatat , umrijet od smijeha , ma totalna zezancija! nebih volio da se to pokvari, bila bi to stavrno steta, pogotovo zbog takvih gluposti poput ove.

mITZEK jr 21.03.2006. 19:17

misli da ne bi.....
nisam bas tak mali.....a ni slatki..: axeman :

atha 21.03.2006. 19:19

inache, jel ovo atila na slici (avataru)? :D ;)

terminator 21.03.2006. 19:53

Citiraj:

Autor mITZEK jr
misli da ne bi.....
nisam bas tak mali.....a ni slatki..: axeman :

LOOL :clap: :clap: :clap:

maX 21.03.2006. 19:58

Nadam se da budem rijesio matku do 22h pa da se dodjem malo napucavat :D...

mITZEK jr 21.03.2006. 20:01

je njegovo velicanstvo atilla strongwind.....
sam sto jedina velicanstvena stvar je kolko moze pojest.....
i kolko je narcisoidan,, ak ga se odma ne pogleda i pomazi onda je ljut i uvrijeden

panoramix 21.03.2006. 20:25

Citiraj:

Autor zippo61
@edit
ne mogu ni u fratre, traze celibat smrc, smrc.....

Pa nisi valjda preozbiljno shvatio moj komentar, ja se samo dobro zezam : finger : Pa kak' bi Zule imal dobar rezultat da nema mene??? Koga bi on pogodio ??? :clap:

Hrconja 21.03.2006. 20:26

@ rak - stavi za TK da je reflective, pa ne bu se niko usudil ubit svoga.

reflective - čitaj: ak ti pucaš na svoga, taj damadge se prenosi na tebe, i ak ga jako ozlijediš - crkneš :D

MisterM 21.03.2006. 20:36

Citiraj:

Autor Hrconja
@ rak - stavi za TK da je reflective, pa ne bu se niko usudil ubit svoga.

reflective - čitaj: ak ti pucaš na svoga, taj damadge se prenosi na tebe, i ak ga jako ozlijediš - crkneš :D

Od početka furamo reflective.

MadBoY 21.03.2006. 20:40

Citiraj:

Autor panorama
Pa kak' bi Zule imal dobar rezultat da nema mene??? Koga bi on pogodio ??? :clap:

Mene granatom : boxers :

Sam Fischer 21.03.2006. 20:44

Citiraj:

Autor panorama

Ma hajde stari, pa na kojoj ti grafičkoj igraš, svatko bi imao takav rezultat...:)

atha 21.03.2006. 20:46

Citiraj:

Autor mITZEK jr
je njegovo velicanstvo atilla strongwind.....
sam sto jedina velicanstvena stvar je kolko moze pojest.....
i kolko je narcisoidan,, ak ga se odma ne pogleda i pomazi onda je ljut i uvrijeden

hehe, simpatichan pes. :)

zippo 21.03.2006. 21:17

Citiraj:

Autor panorama
Pa nisi valjda preozbiljno shvatio moj komentar, ja se samo dobro zezam : finger : Pa kak' bi Zule imal dobar rezultat da nema mene??? Koga bi on pogodio ??? :clap:

Ozbiljno !?
I da i ne.
Da je gornji dio a ne su PS i @edit ;) :D

E.T. 21.03.2006. 21:28

Ajmo u 21:30 gore...

Renesis 21.03.2006. 21:29

ja dođem samo da pojedem

zippo 21.03.2006. 21:29

Zavidan

Bas vam zavidim! :(
Veceras cete rasturat a ja jedino na forum mogu. Da barem mogu biti spectator
ali ni to nis,nis. Jadan ja :D ;)
Uzivajte, igrajte se i za mene :D :beer:

scorpio_007 21.03.2006. 21:30

Citiraj:

Autor E.T.
Ajmo u 21:30 gore...

pa di ste vi ljudi ? server je prazan ...
sad smo prije par min otisli jer nas je bilo premalo

maX 22.03.2006. 00:30

Evo jedne vecerasnje koja me se najvise dojmila, inache se ne hvalim ali... Ajme Zule ovo ti nije trebalo, lijepo sam vas poskidao :D

http://img487.imageshack.us/img487/8962/hehe3yk.th.jpg

Newbie Pro 22.03.2006. 00:44

Ajde Panorama, danas si se prejeo pa si čučao u nekom grmu :D Drugi put natašte dođi u igru.

@m4dm4x: a zašto nam to nije trebalo? vi ste odlični igrači i pošteno ste nas dobili.

..a i mi vas onih 5 partija prije te :D :P

widowmaker 22.03.2006. 00:45

malo cu se odmoriti od coda, znaci manje topovskog mesa za vas, stigao je The Elder Scrolls IV Oblivion :clap: :clap:

Emissary 22.03.2006. 01:16

Ovi slovenci su noobovi strašni...
http://img20.imageshack.us/img20/318...03056tw.th.jpg

Ko da pucaš na glinene golubove...

Gabre 22.03.2006. 08:50

ovo je od jučer, Zule nas je rasturao, ali je onda server bio pravedan pa ga je kickao van... :) :)

pa sam ja naslijedio ....

http://img164.imageshack.us/img164/7...rrrr7lr.th.jpg

dobro je bilo, bakranin i ja smo se da zadnjih sekundi napucavali tko će biti prvi!

atha 22.03.2006. 09:05

samo je zule vidim imao pozitivan score... :D ;)

ZED 22.03.2006. 11:51

Ma gle ti ove gore:D
http://img90.imageshack.us/img90/416...00159nw.th.jpg
Ovdje ih razvalim i onda moj tim popusi i to opasno:smoke:
To se valjda desilo jel je masni bio glavni koordinator:p:D

atha 22.03.2006. 12:27

masni je sinoc stalno neshto pizdio :p , a vidi,
redovito je bio na zachelju.... :p i too josh meni stalno pizdi... :p
;)

Gabre 22.03.2006. 12:27

ko je Psycho?

jer mi je pomalo sumnjiv tip.. možda griješim, ali jako mi je sumnjiv..

Andeo 22.03.2006. 12:37

to je xPsycho a zašto ti je sumnjiv?

Jucer me zule ubio dok sam gledao sa dalekozorom okolo, jako zločesto! :) Nego, morao sam kempati što su neki primjetili jer mi je na lijevoj ruci mali prst "inactive" od silnog tipkanja :(

Emissary 22.03.2006. 12:54

Citiraj:

Autor Gabre
ko je Psycho?

jer mi je pomalo sumnjiv tip.. možda griješim, ali jako mi je sumnjiv..

Normalno da ti je sumnjiv kad mu je ping 400 pa opucaš na njega a on odjednom 10 metara dalje :D

atha 22.03.2006. 12:58

xPsycho i scorpio su pricha za sebe.
oni koriste jedan specijalni cheat, koji se zove modem.
toliko je dobar, i daje im dobar ping,
da nas ponekad mogu pogoditi i iza kuche. ;)

Citiraj:

Autor Andeo
Nego, morao sam kempati što su neki primjetili jer mi je na lijevoj ruci mali prst "inactive" od silnog tipkanja

ok andeo. http://img158.imageshack.us/img158/7065/0037mx.gif

Andeo 22.03.2006. 13:16

Mislim da bi se trebalo zabraniti ulazak na server onima koji nemaju default rate na 25000 jer inace nisu svi u ravnopravnom polozaju. Ako to slucajno onemoguci igranje onima koji nisu na ADSL-u jebiga, nisam ni ja godinama igrao online, sustav se neprilagođava pojedincu nego pojedinac sustavu. Ovako stalno postoji sumnaj u varanje i nisu ravnopravni uvjeti igranja kad ja njega vidim metar dalje ili sek. kasnije nego on mene i obrnuto.

RAK 22.03.2006. 13:22

Citiraj:

Autor Andeo
Mislim da bi se trebalo zabraniti ulazak na server onima koji nemaju default rate na 25000 jer inace nisu svi u ravnopravnom polozaju. Ako to slucajno onemoguci igranje onima koji nisu na ADSL-u jebiga, nisam ni ja godinama igrao online, sustav se neprilagođava pojedincu nego pojedinac sustavu. Ovako stalno postoji sumnaj u varanje i nisu ravnopravni uvjeti igranja kad ja njega vidim metar dalje ili sek. kasnije nego on mene i obrnuto.

Dvije minute posla i restartanje servera bi bilo dovoljno da se to odradi.

Problem je u tome što gubimo dva igrača. Žmirio sam na oba oka zbog toga pa su počeli protesti ostalih. Nisu oni jedini koji to iskorištavaju još neki nemaju rate namješten kako treba. Treba li to tolerirati ili napraviti oštar rez?

Odluku prepuštam vama. Biti će onako kako vi odlučite. Ja sam si dovoljno razbijao glavu i postupao po principu "ne talasaj".

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02.