![]() |
Citiraj:
Code:
Mjesečna naknada za OptiDSL 20.480/640 kbps** |
Možda nisam bio dovoljno precizan..mislio sam na optitv :)
|
Citiraj:
Kao drugo, infrastruktura jos nije dovoljno razvijena za to, a opet da ne ponove tcomovu gresku sa dizanjem brzine, pa masovnim prijavama greski i kvarova nakon toga. ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
To mi lici na pricu, da se omoguci 20mbita, ekipa bi krenila sa zahtjevima za 30-40 :D. |
Istina da je to sad brzina koju nismo ni mogli zamislit prije 5-10 godina, ali su i internetski sadržaji nekoliko puta veći tak da je normalno da brzina stalno mora rasti.
|
|
|
|
a jesmo jadni mi s 2mibt, vidim po rezultatu da smo slower than 70% of HR :D
|
|
nek me neko ispravi ako grijesim
da uzmem o2 surf imam 4mbit flat + optieasy tarifa u kojoj imam 500min razgovora po 6lipa. Znaci, ako cemo iskoristit tih 500min (a ocemo) onda cu dobit racun od 199kn??? Ako je tako to je meni prihvatljivo :) |
+ 7lipa za uspostavu poziva.
|
i opet mi ne zvuci lose, s time da sad imam 2mbit flat i neznam tocno koju rarifu za telefon i nekih 220-230kn je racun. Ili imam koju bolju opciju od o2surf?
|
E a gdje si nasao 199kn paket?
Zar nije 169kn? |
pa sam o2surf je 169,00kn, al sam racunao s tim da cemo potrositi ovih 500min kojih daju za 6lp/min i to mi onda ispada 199kn + uspostava poziva :)
|
Telefon + Internet
0,06 kn/min* za razgovore u fiksnoj nacionalnoj mreži (500 minuta) Neograničen internet promet (FLATrate) uz brzinu od 4 Mbps Već od 169,00 kn/mj Pitanje je dali je tih 500 minuta svaki mjesec ili dok se ne potroše?Pitanje je dali je tih 500 minuta svaki mjesec ili dok se ne potroše? |
no, znaci da bi bilo 169,00 da ne ispucas nijednu minutu razgovora, jel tako? :)
|
169kn pretplata i to od sada na jednom racunu. Znaci vise nije odvojeno telefon i net....
+ sto se potrosi za razgovore od 0.6 lipa + uspostava poziva Pa isplati se. Sad imam oko 170kn cijeli racun, 2Mbit i optifix (jedno 10kn razgovori budu) |
Mislim trošio ili ne do tih 500 minuta plaćaš samo cijenu od 0.06 lipa.
|
pa kolko vidim cijene su iste ko i unutar zupanije tak da opce neznam kaj su to stavljali u cijenik.
|
Citiraj:
http://www.optima.hr/privatni-korisn...lefon/optieasy |
:D
Cek jel to znaci onda 169kn + easy paket 12,30? |
To ti ne važi za O2 paket ti je takav kakav je I CIFRA MU JE 169 Kn
|
daj brisite, sad sam se sav pogubio xD
:D @BlackDwarf: Mjesečna naknada za korištenje OPTIEASY paketa (za korisnike OptiTelefon i Halo Halo Halo usluge) 12,30kn znaci ako imas halohalohalo??? (sta je to? xD) |
Pazi telefon + Internet 169 kn
|
Nesto mi govori da cu ja ipak dat 30kn i uzet 4Mbit uz postojeci tel. paket. :D
Manje glavobolje a kad dodu prvi dojmovi onda mozda predem na O2. |
ja bum se isel k njima pospominati, ocu informaciju iz prve ruke :D
|
Ako imas sanse popricaj pa prenesi na forum. Preko telefona zvuci sve dobro ali naravno nece ni sve reci sto je (lose) u paketu...
|
budem isel kad ulovim vremena, valda se nije promjenila lokacija ureda u vž-u :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:58. |