![]() |
1 privitaka
Nije mi jasno zasto mu je Hardvard odbio pristupnicu fakultetu :roller:
|
Koja pobjeda :)
|
Mene interesuje njegovo pismo i popratni materijali. :D
|
To bih i ja htio vidjeti :)
OT: Druže Brko, čestitam na 10k! |
1 privitaka
:lol2:
|
|
Citiraj:
|
kakva zajebancija :lol2::lol2::lol2:
izvrsno, jako sam zadovoljan :goodnite: |
Nije funny pic, ali je itekako funny :D naime, moram ovo podijeliti s vama...moja draga mama je jucer pisala nesto za posao i zove me panicno jutros: "ja sam sinoc na laptopu napisala ta dva dokumenta i spremila ih u my documents i sad na poslu tu na ovom nasem racunalu otvaram my documents i nigdje nema toga! Da mi nije tajnica to izbrisala, kako da ja to vratim?" - ja vec umirem od smijeha i govorim joj kako to sto je spremila doma na laptopu u my documents ne znaci da je na bilo kojem kompu u svijetu sad to vidljivo i da naravno da joj nema toga na poslu na kompu. -"ali kako nema ako sam spremila u my documents, a tu na poslu otvaram isto my documents se zove". Hahahaha lijepo me nasmijala za pocetak dana :)
|
Citiraj:
ja sam izgubio živce s knjigovođom danas, pokušava otvoriti yahoomail na gmailu :amen: |
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|
|
Dodao bih samo da ovo pod "Arguments" nije točno.
Naravno da je u svađama muška zadnja - "da, draga" :D i ovo money - so trueeeeee :D |
|
[QUOTE=panda505;2754788]Dodao bih samo da ovo pod "Arguments" nije točno.
Naravno da je u svađama muška zadnja - "da, draga"[/:D:DQUOTE] Meh, te se očito nisu suočile s fizičkom kaznom.. Poteglo me ovo za jezik. |
Nije slika, ali je zabavno, pogotovo za ljubitelje nogometa, i glavnog lika u njemu!
http://zlaaatan.com/ |
|
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
U slučaju da netko traži baš tu kombinaciju :D :D
http://www.pohrani.com/t/1s/k8/dJCIS...9371103360.jpg |