![]() |
Još nisu poslali ove televizore iz edigitala ? Sporo jako sporo.
edit, evo taman doša mail. |
Kakav inspektorat, pa niste dobili nikakav racun. Mislim sretno ali ni prvi ni zadnji put da se dogodila ovakva greska za koju se dobije storno. Sigurno imaju to uvjetima koristenja pokriveno. Prolistaj malo proslu stranicu...
|
A gle, iz iskustva znan od 100 judi 90 odustane a 10 grebe i dobije tivo po 600 kn :p
|
Nije pitanje grebanja nego nemas ih na osnovu cega prijavit kad su se u uvjetima koristenja ogradili. Sretno tebi s prijavom i veseli se.
|
Boze sacuvaj
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Firma ne postoji više u hrvatskoj već je registrirana u Mađarskoj i šalje iz Mađarske.
Hrvatski inspektorat im ne može ništa, sretno sa prijavom u Mađarskoj :) Bila kriva cijena, nikome nije ni poslan račun i imaju u općim uvjetima da su moguće pogreške u cijeni, ti si takve uvjete korištenja prihvatio prilikom registracije i kupovine. |
Šta ste očekivali?
Drugo je kao što je netko napisao da ste platili i dobili račun. No i tad bi se snašli - nema na lagaru, isprike i ponudili nešto drugo u toj cijeni. Pa se yebi sa mađarskim institucijama |
iskreno nikakva očekivanja od početka.. i napisano je "možda prođe", čista APP metoda.. ako nije naručeno 1000 komada, nije nijedan :D
|
Velite za tu lovu bi i iz ED bio OK :D
|
Citiraj:
|
|
To je garant ovaj ArienOsm ljudi, greška se događaju, neki ljudi imaju previše slobodnog vremena
|
Kreteni. Ja sam naručio jednog, ako prođe prođe...iako sam znao da neće.
Nikakva prava nisu narušena...svakakvih nas ima na ovom svijetu. |
Citiraj:
Bas nas ima svakakvih, dobro kazes : Citiraj:
|
Nisam nikome prijetio, slao mailove niti slao prijave.
Narucio sam robu koja je uredno dosla. Slao sam prijavu za modul9 radi krive cijene, jer je vlasnik lažljivac na kvadrat. |
Nisam ni rekao to, referirao sam se na tvoju izjavu: ima nas svakakvih; ergo, okoristio si se.
|
Jesam.
|
Još uvijek nismo dobili info o kojem se to klikni webshopu radi, a da ima povoljne cijene.
|
|
Klikni.hr je bio web-shop koji je radio preko msana, a sve te web-shopove su ugasili možda 2014 kada je ekupi preuzeo.
|
Pa Gilbert5 je probao, prođe, super znači da i prodavaču paše, ne prođe nema veze sve okej. Onda ti xulos nikad ništa nečeš na akciji kupit? Tražiš od prodavača da vrati na punu cijenu da ga ne oštetiš? Ili kako to funkcionira da se ne okoristiš? Ostaviš manče?
Ljude ko Gilbert5 poštujem 100%, ljude grebatore ko navedeni gore ne poštujem ni 1%. |
Naravno, iskoristiti tuđu grešku da se okoristiš i zaradiš, ja isto takve poštujem.
Ali to je tema za drugi dan, drugo mjesto. |
Citiraj:
I da, u idealnom svijetu bi upozorio trgovca, a ne se pokusao okoristit, no kad nisu tvoje pare onda je druga prica, nema veze koga ces ostetiti. Ali postuj ti i dalje Gilberta, lol... |
Eno na Megastoreu je NoaLine Action kamera na 2.5 puta manjoj cijeni nego šta je u originalu, 7.5 puta manjoj nego kad je izasla, šta znači ja sad trebam slat megastoreu pitanje
"ej jel vam ova cijena prava, jeste li vi nešto možda falili, velik mi je ovo popust nekako" i čekat njihov odgovor dok ekipa kupuje? Naručio si nešto po ekstra dobroj cijeni/akciji. Trgovina je rekla, sorry falili smo ne možemo vam to isporučit za taj novac i sve 5 i sve u redu. A ako trgovina pošalje po toj cijeni znači da i njima to odgovara iz nekog razloga ili ih nije briga, ja ne vidim di je problem. Naravno ako uzimaš 1-2 kom za sebe ne 50x komada za preprodaju, al to bi shop trebao limitirati. Takva akcija je lansirala Mall.hr u hrvatskoj. Većina nas je čula za mall kad su 65 inch sony podjelili za 5000kn(sa 15000 znači 3x originalne cijene) i tih 10-20 tv-ova što su oni isporučili je bila najbolja reklamna kampanja šta je mogla bit i vrlo moguće namjerna "greška". A vi sad govorite da su ti ljudi ovde sa foruma tribali rec e ovo vam je greška, i ne naručit, i pustit druge ljude da naruče? wtf? zašto? to je bit glup ne "dobar" |
Pentel kada nadje 100KN na ulici provede mjesec dana tražeći unesrećenog da mu vrati novac :D
|
Citiraj:
Ta "tvornica" Noa mobitela i telefona duguje oko 190 milijuna kuna, citat novinskog članka: Citiraj:
Tako da budite oprezni u naručivanju od Megastora (Hangara) pogotovo ako je nešto skuplje na što mislite da bi vam možda trebala garancija. |
Ko i većina tu "naručio" sam famozni tv, ali mi je bilo jasno kad kod plaćanja nije bilo ništa osim pouzećem da to neće proć. APP, prošlo nije, idemo dalje :chears: Ovo sa ganjanjem i tužbom ne znam je li mi jadno ili glupo, jer em nema osnove za tužbu, em tužiti žele očito samo najveći glodari što bi se igrali preprodavača na veliko. Ja sam već zaboravio dok nisam otvorio ovu temu, a bilo je pred niti dva dana :D
|
Citiraj:
edit: naknadno refreshao page, zavrsila akcija |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Nestalo... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:59. |