![]() |
Borite se
Meni je to u startu čudno bilo jer je i u njemačkoj skuplja (ne puno), ali imaju i manji porez za nekih 6%. Opet vidi se i kod njih da su te asusice 470 osjetno jeftinije nego inače tako da možda i ne bude ćorak. Ako ih dobijete najjača kupovina ikad za te novce do sada |
Naručio 24.10., ne stiže ništa... danas slao mail, dobio odgovor :
"Kartice su u dolasku od dobavljača, očekujemo da će uskoro biti raspoložive." |
bome već pomalo zabrinjavajuće.. sinoć sam bio na chatu sa Sabom iz linksa, da pitam jel ju mogu na rate uzet kad dođe u poslovnicu, dao sam mu i broj narudžbe.. kaže da može, tj nikakve druge cijene nije spominjao.. valjda Sabo Srđan zna.. a već sam mislio witchera odigrat na medium-high detaljima
edit: koji su ju klinac onda opet stavljali po istoj cijeni jučer? nisu se valjda duplo zajebali s istim artiklom? |
Ako kopija racuna nije dovoljan dokaz onda ja neznam....al da u kikiriki drzavi se sve moze
|
Citiraj:
To smo svi dobili, ja još u prvom valu 24.10. Ako si platio, dobiješ povrat novca, ako nisi, nema isporuke i raskidaju prodaju. |
"Dobili smo obavijest od dobavljača da se cijena promijenila navedene grafičke kartice
stara cijena 1,479,00kn nova cijena 2029,00kn Možete poništiti narudžbu i izabrat novi proizvod ako vam ne odgovara nova cijena" znači ništa.. jebemu kru :) |
Znači prdac na vjetru? Oće li ikome doći po toj cijeni?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma mogu im oglumit lulu ako hoce, govna obicna :) Zanima me bas "sluzbeno" objasnjenje jer pazi, to nije par grafi pa ok, nego su ljudi pokupovali, pisalo nedostupno i onda opet dostupno po istoj cijeni, dakle dvije posiljke je neko zajebao. Ok ako si nesposoban/na dvaput staviti istu cienu i uvalit djoku 30ak ljudi onda budi sposoban snosit posljedice za svoj debilizam. Stvarno svasta...
|
Citiraj:
|
U teoriji nas kao kupce ne bi trebala bolit briga za njihov odnos s dobavljačem i promjena cijene ako smo proizvod kupili po istaknutoj cijeni. U praksi trgovac može šta hoće jer od prijava DI nema previše kruha
|
Ajmo ih tuzit :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Mislim da ce njima najveca kazna bit ako nikad vise kod njih ne kupijemo...a ja necu sigurno
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam prije par godina zbog slične stvari prijavio jednu trgovinu DI, dobio pozitivno rješenje inspektora, bio i na prekršajnom sudu kao svjedok, potrošio vrijeme i živce, a nisam dobio ništa. Ajde, mala je satisfakcija šta od tad nisam uopće čuo da itko spominje taj dućan, a nije da su bili no-name. Nemam pojma jesu dobili kaznu, iako mi sutkinja nije ostavila dojam da će išta platit. Ali sad smo već u debelom offtopicu :) Ništa, čekam dalje da cijene stvarno padnu. Ovo je očito bio zajeb s PDV-om, ili od strane dobavljača ili Linksa |
Citiraj:
Citiraj:
|
Jebg nece : https://www.youtube.com/watch?v=WMQLZkXe21I
|
24.10. oko 8 navecer (iza radnog vremena), diners na rate
|
Još kada vam kažu da su stornirali, pa vi za tjedan dana provjerite a sredstva i dalje se terete.
Pa vam oni kažu Za daljnje upite, gdje su Vaša sredstva te zašto ista nisu vraćena na karticu, slobodno se obratite Vašoj kartičnoj kući, u ovome slučaju Dinersu. A u Dinersu vam kažu da nikakav storno te transakcije nisu zaprimili sreći nema kraja... Pa prođe mjesec dana a vi i dalje niste dobili povrat. |
Citiraj:
Nego, grafa vise nije dostupna ni po "novoj" cijeni... Nesto su gadno zajebali. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Šta je onda sa onom 460 asusicom od 825kn? Jel to tko naručio? Jel tko naručio tu strixicu 470 kad je bila u protisu za 1500+? |
Jedan lik s Bug foruma kaže da je dobio 460 po toj cijeni
|
Taj proizvod su doista imali fizički u prodavaonicama nakon sumnjivog rušenja cijene.
Google cache; http://image.prntscr.com/image/27641...c1550042e.jpeg |
Dobio sam i sluzbeni mail da ta kartica nije dostupna po toj cijeni ali imam jos par upita pa cekam razvoj situacije.
|
http://imgur.com/7vA9K9m
Dakle prva posiljka tj vi u prvom valu dobijate grafe, pizda im materina lazljiva... |
Citiraj:
za ovo boldano: vjerujem da i to ovisi, tko zna koliko su tih kartica dobili, a koliko narudžbi imaju |
Ovo je tek muljanje :) Mislim da samo pokušavaju smanjit štetu, treba ih malo pritisnit. Ja isto nisam dobio još nikakvu obavijest da se narudžba stornira
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:44. |