![]() |
Cijene su stravične, 1100€ za Pro i jedini način za dobiti popust je Trade-In.
Za usporedbu, 2021 sam za 900€ dobio 6 Pro i Bose 700 slušalice od 250€. |
Citiraj:
|
Neki testovi kažu da je novi Tensor osjetno bolji od prethodnika, ali cijene su i dalje previsoke. Nadam se da je i fotić napredovao. A popusti/pogodnosti koje nude uz kupnju su sve lošije.
|
Mislim da je bliži preformansama sa Samsunga S24 Ultre. To bi bilo odlično.
|
koliko vidim, kamere su iste kao i na Pixelu 9, tako da ne očekujem neka nova čuda oko kamere.
Xiaomi 15 Ultra FTW. :) |
Citiraj:
Doduše imam novu šemu Google Store Irland, samo moram vidjeti vrijedi li Trade In za firmu il isključivo privatnu osobu. Ako prolazi firma + Trade In, cijena će bit čisto fin:D |
ovih 250€ povrata u Google store creditse vrijedi i bez tradeina?
|
Jok.
|
"Rebooted to install a system update. 5 minutes after the reboot, with no more work being done per notifications, we're up to 104F. The Pixel 10 Pro XL is throttling and lagging very badly and is very hot to the touch. It is plugged in now though. I will leave it overnight to sit and hope the melting electronics smell will dissipate by morning."
"20+ minutes later, it hasn't dipped below 100F. Yikes." https://x.com/ArtemR/status/1960978612670394732 |
GSMA je napravio review P10 PXL u kojem kažu
Overall, the Pixel 10 Pro XL comes across as a good smartphone. But for the asking price, good simply isn't good enough. https://www.gsmarena.com/google_pixe...eview-2875.php |
Citiraj:
|
Super su fotke. Video dosta skroman (nije loš, ali nije ni blizu dobar u odnosu na to koliko su fotke dobre). |
Koliko sam uspio pročitati, osim novog čipseta, sve drugo je praktički reciklirano od P9.
|
I tako rade od, valjda, pixela 5...? Tresla se brda :)
|
Pa rade što i svi drugi, ne znam čemu čuđenje:D
Većina "novosti" je ionako marketing... |
I bogomdani AI :)
|
Obavezno, bez toga se više ni mikseri ne prodaju:goood:
Uglavnom ja imam P6, uzet ću P10 čisto jer je vrijeme za novi mob, ali ne očekujem da ću napraviti iskorak niti 10% (bar za ono za što ja koristim mobitel), očekujem noviji mobitel sa baterijom koja će malo duže trajat i to je to. Tako da netko tko mijenja P9 za P10 stvarno ne znam što očekuje:D |
Zena i ja pak razmisljamo gurati ovaj P7 koliko ide i do samog kraja. Baterija nam je i dalje dobra nakon skoro 600 ciklusa i nesto manje od 3 god. Uzeo ga samo zbog kamere jer smo tada dobili dijete. Sad mi ga je glupo mijenjati kad vidim te cijene i sto nam serviraju za taj novac, a meni i dalje ne treba nista osim okejish kamere.
Mozda na ifixitu uzeti dvije origigi baterije i bok. Sad su nam na oko 90% ako je vjerovati accubattery-ju. Samo neka pozivi jos toliko pa cemo vidjeti :) |
Uzet ću sigurno pro verziju, samo ne znam da li 9 ili 10. Kada bude neka akcija naišla riješim.
Nije neka razlika, ali ako bude dobra cijena zašto ne 10 zbog magneta i sitno boljeg procesora. |
Citiraj:
Novi problemi su sa android autom. Pixel ni jednu seriju ne moze lansirat da nema problema. Sent from my BVL-N49 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |