PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   SP 2014 (Brazil) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=224501)

Vejita 19.06.2014. 02:53

Mislim da je toliko ne voljeni Sammir odigrao partiju kakvu treba i hebite se hateri. Moglo je puno više goolova pasti da nije bilo sebičnosti.

tech 19.06.2014. 03:00

Ovo je uvjerljivo najbolja utakmica naše reprezentacije ...jer je komentator nestao na 10tak minuta. Kakav blagoslov. :D

Hamm 19.06.2014. 03:02

Citiraj:

Autor 9800pro (Post 2616271)
Neznam šta nam je Samir trebao, prosipavao je lopte samo tako, Pranjić....a što reći, da je malo ozbiljnija repka s druge strane bilo bi veselo.

Kaj? Više su ih prosuli Olić i Modrić. :)

Damir je odigrao ok utakmicu.

Citiraj:

Autor 9800pro (Post 2616271)
Po meni Rebić nije toliko ni loš

ROTFL :D Ne znam kaj on radi u repki. Osim one lopte za Rakitića koji je usrao samo takvu šansu, nije ništa napravio.

Bila je neloša tekma. Nadam se da će tak i protiv meksika. Samo da budu čvršći, a ne da padaju tek tako. To im s meksikom nebu prolazilo. ;)

@tech...hahah baš sam s ekipom komentirao da je bilo milina bez komentatora. :D :D :D

estugarda 19.06.2014. 03:04

Jest da sam po prognozi gadno fulao, ali ovaj Kamerun je ipak totalni kaos, što nisam očekivao. Mislio sam da su im te spike sa neslaganjem i ozljedama nekakav spin. Prvih 10min su bili opasni, poslije raspašoj. Dobro da se nisu međusobno pošorali.

No mislim da se neće Meksiko tak raspasti. Čak i ako im uvalimo jedan ili dva.

Za naše, ne znam ... Pranjić i Raketa su definitivno bili preslabi. Ostali OK. Neki s previše oscilacija. I dalje je to po meni s taktičke pozicije previše kaotično. Ne kužim hvalospjeve Kovaču po medijima. Sa Štimcom bi sve bilo isto osim Pranjića. Ok, atmosfera bi možda bila slabija, ali...
Rebić bi po meni trebao igrati odmah...I Kovačić. I Vrsaljko.
I defintivno treba sve postaviti ofenzivnije.

windfucker 19.06.2014. 09:28

Eto na: Niko=ziheraš, bljak...
:D

Sada samo da vidimo još šta je sa Srninim gležnjem, Lukinom nogom i glavom...samo još to i pjevajući do susreta sa Meksikancima :)

Citiraj:

Autor Direktor Brko (Post 2616257)
Ima Mila možda ... :D

Ima, ima...samo što neda...
:D:D

jed2i 19.06.2014. 09:39

Protiv Meksika bi od prve minute krenuo sa Eduardom i Kovačićem, a u drugom poluvremenu bi Olića stavio, Pranjić je za naprijed ok ali u obrani niš, propuh.

ivan77 19.06.2014. 09:43

Danas navijam i kladim se na Engleze protiv Urugvaja:)

Roberto 19.06.2014. 09:48

Dakle, kuću staviti na Urugvaj :D

dav87gr 19.06.2014. 09:52

Meni je ovo bilo dobro.
Predlažem da se ovi koji pljuckaju (deminutiv, ne slučajni) po našima oforme listu članova, nešto kao kada se prijavljuje za Žderonje.
Moguće i napraviti listu najboljih radova.
Problem je samo u tome tko bi bio najvažniji kandidat za vodećeg, ili najhrabrijeg, jer konkurencije ima.
Meni je nekako ovo bolje nego da nismo uspjeli.

Drvoje 19.06.2014. 09:57

Evo ja onda tvrdim - da onaj pjesnik (Song :p) nije dobija crveni tresli bi se do kraja utakmice

esc 19.06.2014. 10:02

Citiraj:

Autor tech (Post 2616278)
Ovo je uvjerljivo najbolja utakmica naše reprezentacije ...jer je komentator nestao na 10tak minuta. Kakav blagoslov. :D

meni je falio,reko šta je sad gdje je...kasnije se javio i kaže da je stalno mljeo ali ga nismo čuli:D
dobro šta je onaj lupio mandžu,to nam je olakšalo dosta,napokon dobra tekma gdje su napadali i pogađali

jed2i 19.06.2014. 10:25

Ovo je predobro : http://9gag.com/gag/aAY8ReZ

windfucker 19.06.2014. 10:25

Jedino...obrana mora održati hitan sastanak, imho...
Imamo problema sa solo-prodorima, i to je očito, ne štima postavljanje i preuzimanje igrača.
Netko fokusiraniji i jači na šutu u završnici, a sa "fizikalijama" nekih kamerunaca od jučer, spremio bi nam 2-3 u mrežu, ma kako mi zatvarali oči pred tom činjenicom.
Protiv uigranih akcija, čini mi se da možemo i znamo, no problem su solisti koji krenu improvizirati sa loptom po zemlji i vertikalno na vrata- BAM!!
Brazil je to, na žalost, demonstrirao jasno (drugi gol) :(
Tu smo tanki, jbg...

Hamm 19.06.2014. 10:31

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2616304)

Može. :D Čini se da ti ova međunarodna idu ok. :D

Citiraj:

Autor Drvoje (Post 2616310)
Evo ja onda tvrdim - da onaj pjesnik (Song :p) nije dobija crveni tresli bi se do kraja utakmice

Vrlo vjerojatno. :)

[QUOTE=windfucker;2616325]Jedino...obrana mora održati hitan sastanak, imho...
Imamo problema sa solo-prodorima, i to je očito, ne štima postavljanje i preuzimanje igrača.[QUOTE=windfucker;2616325]

Da. :) Iako to ne bi trebao biti problem s obzirom na obranu.

Citiraj:

Autor windfucker (Post 2616325)
Brazil je to, na žalost, demonstrirao jasno (drugi gol) :(
Tu smo tanki, jbg...

Kaj iz penala? :p

Prvi i treći gol za brazil su greške naše obrane/veznog reda. :)

Fatal 19.06.2014. 10:57

svaka cast deckima ali mislim da s ovakvom igrom nemamo sanse protiv meksika. ipak, ne smijemo zaboravit da je u prvom poluvremenu kamerun imao vecinski posjed lopte, imao vise prilika i bio bolja ekipa dok im igrac nije iskljucen. Protiv onako rastrcanog i kompaktnog meksika ce bit jako tesko. Takodjer mislim da pranjic nema sto radit u repki, a i pitanje je koliko nam treba sammir protiv meksika - mislim da je bolja opcija stavit nekoga u paru s modricem a raketu gurnut naprijed...

Burko 19.06.2014. 11:23

serete po sammiru jer eto, po njemu se sere :). sta je jucer konkretnije rakitic napravio? megaultrahvaljeni modric? nista vise niti manje od sammira, ostavite covjeka, nije zasrao osim jednom kad je odmah se vratio i prvi isao na kamerunca sa loptom i ako se dobro sjecam - oduzeo ju nazad.

jucer je bila fina tekma za gledati. iako da, kamerun je igrao sa 10 igraca, ali nije to toliko presudilo koliko imam neki osjecaj tempiranja tempa. ne znam jel tko primjetio, ali prvih skoro 10 minuta je bio samo kamerun. onda taman tako, oko 10-e minute, smo mi prvi put valjda dosli od sesnaesterca protivnika. ali onda, 10tak minuta pritiska nasih je bilo! jebiga, padne tempo pa se branis, pa stisnes, ja se nadam da je to sve koliko-toliko uigrano jer je to pametno.

i osobno se veselim tekmi protiv mehika jer ljudi, jucer 4 gola - tri covjeka. a lako i trebao je 100% zabiti i raketa, plus sto je dudu takoder mogao zabiti, na sto je naletio mandjo. tako da ako nista, barem ima tko zabiti, tj pokazalo se nakon valjda par godina. nece biti lako jer je mehiko brza momcad, ali ako se malo primiri igra, sve je moguce.......

Zmaj000 19.06.2014. 12:10

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2616305)
Dakle, kuću staviti na Urugvaj :D

I ja mislim :D

Bas me zanima koliko je jovan brzo trcao :D

Brko 19.06.2014. 12:12

Analizatori prestanite analizirati... KBK... :D dobili jesmo, umorili se nismo, ozljeda nema kao ni kartona, samopouzdanje je tu i idemo na "mesiko" :decembarski: :D

Halos 19.06.2014. 12:14

Citiraj:

Autor Direktor Brko (Post 2616354)
Analizatori prestanite analizirati... KBK... :D dobili jesmo, umorili se nismo, ozljeda nema kao ni kartona, samopouzdanje je tu i idemo na "mesiko" :decembarski: :D

Htio sam jučer komentirat jedan tvoj komentar, bio sam osoran i ljut, a onda sam vidio da je nick "apgrejdan" :D . reko zajebi :roller:

Ja i dalje hoću vidjet Rebića, to nam je budućnost napada ak se mene pita, ove Jelaviće pa i Dudua sve van.

Drvoje 19.06.2014. 12:19

"apgrejdan" - misliš podcrtan :D

Sad je dobar sa sivom eminencijom foruma - plaća im u naturi šta su ga primili, i to sve na račun preduzeća :p

Inače potonićemo u idućoj utakmici ko Mexico City

Prki 19.06.2014. 12:26

Citiraj:

Autor Fatal (Post 2616332)
svaka cast deckima ali mislim da s ovakvom igrom nemamo sanse protiv meksika. ipak, ne smijemo zaboravit da je u prvom poluvremenu kamerun imao vecinski posjed lopte, imao vise prilika i bio bolja ekipa dok im igrac nije iskljucen. Protiv onako rastrcanog i kompaktnog meksika ce bit jako tesko. Takodjer mislim da pranjic nema sto radit u repki, a i pitanje je koliko nam treba sammir protiv meksika - mislim da je bolja opcija stavit nekoga u paru s modricem a raketu gurnut naprijed...

Pa po tebi šteta što smo uopće otišli a sad kad smo tamo najbolje bi bilo da se spakujemo i odemo kući.Taj rastrčani Mexiko je dao 1 gol Kamerunu i trebao popiti 3-4 komada od prejadnog Brazila.Taj Pranjić nije trenirao 10 dana kako treba i u drugo poluvremenu je bio jedan od boljih na terenu.Šta su trebali jurišati ko blesavi i tražiti ozljede i iscrpljenost pa da ti budeš sretan.Mislim nevjerovastno je da ima likova poput tebe koji nakon pobjede o 4-0 ideš izjavljivati da nemamo šanse protiv Mexika koji je jedva prošao Kamerun.

panda505 19.06.2014. 12:30

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2616304)

The ORACLE has spoken!

Kuća, bubrezi ma sve na Urugvaj!

1v@n 19.06.2014. 12:30

@Prki - Da si gledao utakmicu, vidio bi da su im poništili još DVA regularna gola

panda505 19.06.2014. 12:33

Citiraj:

Autor Prki (Post 2616363)
Taj rastrčani Mexiko je dao 1 gol Kamerunu

To je samo istina ako ne računaš ona dva poništena gola :lol2:

Citiraj:

i trebao popiti 3-4 komada od prejadnog Brazila.

Kaj nije toliko trebala i Hrvatska popiti (čak i bez Nišimure)

Jedina razlika je u tome da je Mehiko ekšli prijetio po golu Brazilaca i Hulio Cezar je imao posla, a osim onog autogola, Hrvatska ne bi zabila da se igralo još 5 sati dulje.

Drvoje 19.06.2014. 12:33

Citiraj:

..Mislim nevjerovastno je da ima likova poput tebe koji nakon pobjede o 4-0 ideš izjavljivati da nemamo šanse protiv Mexika koji je jedva prošao Kamerun.

A da seljoSong nije dobija crveni sigurno bi bilo i više od od 4-0 NOOOOOT!

Brko 19.06.2014. 12:36

Istina, ali isti taj mesiko je imao puno sreće protu brazila. 3 puta su golmana pogodili da se nije ni pomaknuo. Jednom je super obranio ono nejmaru glavom, ali kasnije su ga pogodili ko da je kip, pogotovo silva glavom u 86 minuti.

Mesiko je pobjediv, ranjiv i to ćemo iskoristiti.

Halos 19.06.2014. 12:38

Citiraj:

Autor Drvoje (Post 2616359)
"apgrejdan" - misliš podcrtan :D

Sad je dobar sa sivom eminencijom foruma - plaća im u naturi šta su ga primili, i to sve na račun preduzeća :p

Inače potonićemo u idućoj utakmici ko Mexico City

Šalabajzer. :D

Zašto mi je poznata ova rima ka Mexico City :D :chears:

Inače:
Mislim da je Kova izolirao pranjiča, barem se nadam, Vrsaljko je pravi čovjek , makar i na krivoj strani.

1v@n 19.06.2014. 12:40

Čitam sad naše portale i zlo mi je. Ovakvo glorificiranje prosječne igre i "više sreće nego pameti" je smiješno i mislim da će nas Meksiko gadno prizemljiti ako krenemo u utakmicu s "mi smo najbolji" stavom.
Zašto?

1. Igrali smo protiv ekipe koja nema ni glavu ni rep, koji nisu ni sami znali što bi radili s loptom osim trčali naprijed prema golu.
2. Do crvenog kartona nismo napravili apsolutno ništa vrijedno pažnje, nego su nam se šetali kroz Pranjića i ulazili sve do šesnaesterca. Da su imalo kvalitetnija ekipa, uvalili bi nam 3 komada u prvih 15 minuta.
3. S igračem više je trebalo predugo da se krenu raditi gol šanse.
4. Igra 1 na 1 je KA-TA-STRO-FA. Jedna ozbiljna ekipa si ne smije dopustiti da u toliko, pa i u jednoj takvoj, 100% šansi ne zabije.

Budite objektivni, igra od sinoć nije ništa spektakularno u odnosu na prijašnje igre reprezentacije. Čisti prosjek.

Mikeyy 19.06.2014. 12:42

Šta se odmah pljuje po repki kao da nisu zaslužili pobjedu.
Igra je kakva je, bila je odlična u dijelovima, a bilo je i loših perioda.
Nadamo se najboljem protiv Meksika i da se psihički održe kroz utakmicu.

domis 19.06.2014. 12:53

Citiraj:

Autor Direktor Brko (Post 2616354)

i zato budu naši usrali :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:09.