![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
+1, ali eto nije bilo sreće, bez obzira na 2x bolju sve i jednu stavku statistike utakmice, prečku, par finih obrana Cesara, nekoliko glupih i nepravednih sudačkih odluka, izgubiše 1 krumpirom od gola....
|
Citiraj:
|
Danas kup španjolska: Real - Barca
Nedjelja: M.City - Tottenham i Arsenal - United. :) O da. :D |
yep, dobri derbiji ovaj vikend :D
|
večeras poslastica, baš me zanima igra reala
da vidimo kaj bu José Mário dos Santos Félix Mourinho izveo do sad mu nije baš išlo protiv Barce :nono: |
Real poveo,Sanchez stativa :D
|
Real jedan napad jedan gol, inače klasična murinjova igra, bunker + kontre.
Ovog Pepea treba izbacit iz nogometa, trebao je par puta dobit crveni, em se baca a nije mu ništa, ko da je pokupio sve najgore od barcinih padavičara :D |
koji su fetišisti navijači reala...tako skupo plaćati karte da se gleda još jedan u nizu gang raping-a njihovih ljubimaca :D
|
Nose bijeli dres, a prljavi do zla boga :)
Koje samo komplekse im nabijaju :D, ne mogu pobijedit pa onda gazi... dođe čovjeku žao igrača poput npr Casillasa. Smeće od Pepea izbacit iz nogometa. Trebali pobrat par crvendača. |
Eto sad svi oni vjerni antibarcelonisti mogu vidjeti ono o cemu im se slijepo pricalo nakon svakog klasika i slicnih utakmica, gdje se klelo da su najveci simulatori, itd itd.
Jucer se sve vidjelo, samo sto to se nece previse po novinama potezati jer nije zanimljivo... Zalosno je da real ni sa prljavom igrom nemoze ni prismrditi barceloni... Bijeda od kluba, sramote "kraljevski klub" i veliku povijest koju su prijasnji igraci ( s razlogom zvani los galacticosi ) ispisali |
ja fakat ne volim barcu pogotovo u ovom izdananju od 10 kepeca i golman,
čekam LP da vidim odnos s drugima jakim momčadima jer ovaj RM nije vrijedan usporedbe - zadnjih 12 ili 13 tekmi u el clasico imaju jednu pobjedu :roller: |
|
Citiraj:
A Pepe-a treba kaznit dobro! |
gad
|
Pepe nema šta raditi u nogometu, no sve mi se sad njegovo u zadnje vrijeme čini minornim, u usporedbi sa onim što je napravio 2009
Jedan od najstrašnijih reakcija koje sam ikad vidio u nogometu. |
Citiraj:
|
njega i materazzia u oktagon pa nek se bore do smrti sa soccer kickovima ^^
|
Evo čoek se fino ispričao. :D http://sportske.jutarnji.hr/oglasio-...gazio/1001124/
|
Danas Chelsea i Livči...X čine!!!
|
O hobotnica. :D
Tebi nije dovoljno što ti se 99% ljudi koji čitaju ovaj thread smije nego ti nastavljaš i dalje. :D |
Citiraj:
|
Norwich, KMU:D
|
haha sve faliva, i onda chelsea pogodi :D
jadan hamm :p (nadam se da je falil za redse) :) bravo norwich :D |
Leeds , West Ham , Stoke i Blackpool . malo gledam. Igra danas =:puke:
Sutra potop Arsenala na domaćem terenu. Očekujem barem 4 gola na utakmici. Od toga barem 3 u mreži Arsenala. Sada je bilo dosta oscilacija ,vrijeme je da se majstori vrate. United sutra = dominacija! Što se tiče Citya..bit će to pobjeda sa 1:0 max 2:0. Tottenham nema što tražit tu. |
Meni je ivan car, ja uvjek igram kontra :)))
|
Citiraj:
|
Hahahah, to ivan77 samo trolla malo hamma :D
Nevjerojatno, sutra ce biti odlican dan, zato sam i uzeo slobodni na poslu, 13:30 City - Tottenham 16:00 Arsenal - ManUTD 17:30 Medvescak Linz 20:00 Hrvatska - Španjolska 22:00-04:00 - NHL ;D Ah koji blazeni dan i sve se poklopilo savrseno u terminima :) |
Frenanda i dalje fula sve živo i mrtvo:D
A Liverpool...KMU:p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:50. |