![]() |
|
Možda je ovo već bilo na temi i vjerujem da većina to već zna, ali meni je novo, pa stavljam ovdje, možda će nekome poslužiti...
Iako na Steam Wallet nije moguće dodati custom amount, može ga se isprazniti ako kupujete igru za koju nemate dovoljno novaca na Steam Walletu. Tada će se od vas tražiti da razliku nadoplatite na neki drugi način. Prodajući trading cardove koje sam dobio uz kupljene igre sakupio sam ukupno 1.86€. Maloprije sam išao kupiti Life is strange koja košta 4.99€. Kada sam trebao odabrati način plaćanja, odabrao sam Steam Wallet. Pojavila se poruka da na Walletu nemam dovoljan iznos i da preostalih 3.13€ mogu nadoplatiti na neki dugi način. Odabrao sam Paypal i na taj način mi je skinulo 3.13€ s Paypala te ispraznilo Steam Wallet do kraja. |
Hvala na ovoj informaciji, imam 4.5€ na Walletu s kojima nisam imao pojma šta ću. Potrošit ću na Witchera kad dođe godišnji. :fala:
|
Drago mi je da je bar netko imao koristi od napisanog :)
|
Syder Arcade steam ključ, ostao mi jedan 1€, pa sam
uzeo onaj random steam key, ako nekome treba: |
Assasin's Creed naslovi su na popustu.
Nema mi smisla zbog ovog otvarati novu temu, pa stavljam ovdje: Steam refunds. |
Meni ne treba pa možda nekome posluži, dakle za Steam su ključevi:
Dead Space™ 2: 8WAMM-EPPN2-A66QX Bejeweled™ 3: ZLIN8-T4978-IQ0CY |
Ja sam probo kristalice al je neko zel, mogo je bar napisat.
|
Citiraj:
|
EU IV na 75%, sad neznam hoće li biti neka jača akcija za summer sale :D
|
Počela ljetna rasprodaja :goood:
|
Već? Pa zar nije u 8. mj?
|
Srecom, imam masu igara na Steamu, a igram samo jednu jedinu igru i to kada stignem.
Nista od shoppinga na ovoj rasprodaji, a ni nema nista sto me zanima. Konkretno, sve igre koje su me zanimale sam vec kupio ili piknuo na proslim rasprodajama. Yay, biti ce vise love za pivo i cevase! :D |
Kakav je ovo lopovluk? Otkad je GTA V kostao 75 eura a sad "kao" na saleu kosta 56,23 eura? Cini se da je Steam zaposlio par hrvatskih "strucnjaka" za prodaju...
|
To je sa online bonusom, inace je 59€
|
|
Uzeo Valkyriu i X-Com
Ceka se Fallout:NV da padne na 70% kao i CIV:BE |
Citiraj:
|
Katastrofa od salea. Od 2011 manje više isti naslovi.
Pa ne znam sto da uzmem reda radi. |
Ja sam mislio uzet GTA ak jace padne cijena jer je ovo preskupo. Mislim, palo s 59 na 56 dolara :stoopid: Sve mi se cini da ce se cekat rasprodaja iduce godine. I vidim GTA5 dobiva masu negativnih komentara od kad je pocela rasprodaja :roller: .
Rockstar, this is what you get for raising the price just before the Summer Sale. ....................../´¯/) ....................,/¯../ .................../..../ ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯\ ........('(...´...´.... ¯~/'...') .........\.................'...../ ..........''...\.......... _.·´ ............\..............( ..............\.............\... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisam mislio da će Rockstar biti jedan od gamadi koji će dići cijenu igre taman kad sale započne. Ok, nisu baš cijenu same igre, nego naprave "bundle" od igre i tih tih ingame novaca od 80€ i onda spuste na 56 ili koliko već. Prejadno.
Za sad razmišljam da si ovaj Metro Redux bundle uzmem. Znamd a vrijedi, ali nemam puno na raspolaganju, a ima 2-3 naslova koja sam planirao uzet :D |
imam XCOM i hoću Enemy Within, i sad mi je jeftinije kupiti cijeli bundle (XCOM+EW) nego samo EW...odličan posao sa kalkulacijom.:D
I mene zanima Redux, mislim da ću ga piknuti. :) |
Metro Redux Bundle, 8E - 60kn, Steam Sale
http://store.steampowered.com/sub/44169/ Mislim da je ovo ok spomenuti jer je cijena dobra :kafa: |
|
Ja sam taj SC2 vanilla i ekspanziju kupio boxed za 80 kn svaki :D
Bas piknuo Metro Redux bundle,cekam jos pola sata pa da vidim na sta cu jos baciti pare :D |
Uzeo ovu Valkyreu. Čisto jer mi je zanimljiva ova japanska kombinacija u alternativnoj
europskoj povijesti |
Citiraj:
http://tisakmedia.hr/Artikl/Igre-Vid...AwLHByXDI5Nzgx |
Ja uzeo The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition za 2.99 evra.
Nisam to nikad igrao pa ću kada uhvatim vremena. A ako mi se svidi onda uzimam trojku.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:36. |