![]() |
Smo svi gledali istu borbu? Hunt ni u jednom trenutku nije bio ugroženi, Mičić nema snage u rukama za KO i sudac ne samo da je dobro postupio, nego je trebao pustiti do kraja. Ovako se piše TKO Stipeu, mada bi Hunt bez problema izdržao do kraja, najvjerojatnije se i vratio na noge.
|
Vidlo se da stipe nema snage za finish, ali bolje je da je prekinuo. Ovo je bilo mrcvarenje, a hunt nije pruzao doslovno nikakav otpor.
Nije ga ovaj ne znam kakvim silovitim udarcima izubijao, al ipak to je teska kategorija tako da i onakvih slabih 20-30 udaraca u glavu bas i nije malo za primit. |
Nema veze ako bi Hunt izdržao do kraja kad nema ništa od toga, čemu da čovjeka lupa bzvz još više ako iovako nema snage da okrene borbu.
|
Citiraj:
|
je je.. hunt nije mogao niti zamahnuti kako spada nakon prve dvije runde. Čisto batinjanje i po meni sramota od borbe za ufc.
|
hunt je očito puno trenirao za ovaj ogled :) kondicija 0 bodova...bezobrazno prema UFC-u doć tako nepripremljen i namjerno doć po poraz...samo po lovu i adio.
|
ne, nego su napokon skuzili kako sa borcima poput hunta i nelsona.
A Stipe je mnogo zajban :) Brzo rušenje te jahanje ga je previše iscrpilo. |
Citiraj:
Hunt nije mogao ruku podignut a da je mogao zamahnut.. |
I meni izgleda totalno nespreman Hunt, kao da je iz kavane došao na borbu, a inače jako mi drag borac. Stipi svaka čast , inače dosta dosadna borba .
|
treba znati kada je dosta :)
|
Evo danas nemorate biti budni do sitne jutarnje sate da pogledate UFC Fight Night Manila: Edgar vs Faber
3:00 PM Saturday, British Standard Time (BST) is 4:00 PM Saturday, in 10110, Zagreb Ili ti ga u prijevodu 16h, a rani fajtevi počinju već u 13h http://www.gofeed2all.eu/type/boxing-wwe-ufc.html |
Mislio sam ostat budan i uživo gledat event jer je stvarno dobar ali ipak ko će to dočekat.
Navijam za DC-a iako mi je i Rumble drag. U drugom mislim da će Weidman na odluku pobjedit. |
Kakav event ... Sretan da sam se probudio ...Mislio sam da RUmble više radi sa Rashadom po pitanju hrvanja, ispao je amater gotovo u odnosu na DCa. A DC je podnio sve, kao Hendo u najboljim danima.
|
Dobro je Rumble poceo u standup-u, sjelo je nekoliko dobrih udaraca i high kickova ali onda ga DC poceo rusit. U drugoj rundi je DC imao nesto dobro GnP-a i to je nekako skroz oslabilo Rumble-a koji se prakticki predao u 3. rundi za mene losa borba i nije vrijedna titule. Weidman demolirao Belforta i pokazao zasto je prvak. Odlicna borba Browna i Arlovskog!
|
Ma ja sam super zadovoljan eventom osim glavne borbe, jer realno nijedan od njih dvojice stvarno nemaju kaj tražiti protiv Jones-a i jedva čekam da se vrati da namlati ovog debeelog prasca koji nema ništa osim hrvanja, a jedini razlog zbog kojeg je pobjedio Rumble-a je zato jer se ovaj nije dovoljno fizički pripremio. Vidjelo se da je mrtav izmoren, i dam se kladiti da bi ga u rematch-u razbio ko debelu vreću za nabijanje kakva i je.
Gadi mi se plačko do iznemoglosti. Ostalima kapa do poda. |
Sad sam tek pogledal. Jako dobar event. Meni je dobra cak i glavna borba. Arlovski svaka cast. Comeback samo takav i ludilo od jedne runde, cak i lude od Konga i Barrya.
|
Neznam dali je itko gledao post fight press conference ali od sada želim samo da netko namlati ovog debeljka još više i to na način da ga unakazi da mu nikada više ne padne na pamet da se priča na ovakav način o bilo kome a kamoli da se usudi ući u kavez.
Kakva seljačina, svjetskih razmjera! |
rumble se jadan uspuho u prvoj rundi.. sinko, di si se ti zaletio.. title fight a on nabio kondicije za punih pola runde.
Arlovski, nemam što reći, životinja. Weidman, sada ti stižu souza ili rockhold - svejedno je, obojica dobivaju. A sada povratak dragog nam Condita, pa zatim Rory zasjeda na tron. LHW nema prvaka dok se jones ne vrati, imho. |
Malo kina za sutra/prekosutra ;)
http://uk.ufc.com/event/ufc-fight-ni...ia-2015#/fight |
Citiraj:
Jon Jones je još veća ;) |
Citiraj:
|
Gustafsson sljedeći za Cormiera.. ne razumijem taj potez, izgubio je od Rumble-a is sad on dobija priliku. Po meni bi Bader trebao dobit priliku (iako po meni nije materijal za champa) jer ima taj niz.
|
Bader je panj. Nije on materijal za prvaka.
|
To sam i rekao ali opet, ima 4 pobjede za redom, di ćeš dat Gustafssonu koji je zadnju izgubio i to od lika kojeg je Cormier pobjedio?
|
Ma i ta divizija je celava, nema bas puno izbora..
|
Drogeraš ju je oćelavio, tu su prije top bili Evans, Rampage, Machida, Shogun.. sad su oni prosjek izuzev Evansa za kojeg nemam pojma šta se s njim događa. Glover je izgledao obećavajuće ali se ispostavilo da nije za top, Rumble i Gustafsson materijali za champa, a Bader je napravio taj nekakav niz ali u borbi protiv top 3 nece prismrdit pobjedi.
|
rumble materijal za champa? Po čemu to?
2015 je godina, one lucky punch one trick pony-a odavno ne pali. |
Rumble ima odličan stand-up i moze si lako promjenit taktiku i počet udarat na bodove sto vecina sad radi i zato MMA postaje dosadan.
|
to mi je jasno, on će biti u vrhu, ali nije materijal za champa. Neće ni lawler dugo.
|
Jučerašnji Main card je trajao 21 min :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:45. |