![]() |
Citiraj:
Nisu normalni ovi iz RedBull-a: |
Vrey very najs video ja gledao sada :)
|
Video je sick, predobro!
stigli konverteri stražnje nabe, i adapteri za prednju 20mm :) danas navečer testdrive, po asfaltu samo malo, onyx oš doletit? dakle za vikend sam na sljemenu, ako ne bude ove kišurine proklete :) |
Jok, žena i tako to :D
|
|
Citiraj:
|
TALAS ako ode onda bus moro ostavit suho zlato da ga popravis
|
|
Očekujem te sada često na grmi :)
Nije ti predaleko ;) Jako fino izgleda, još ak se odlučiš skinut farbu sa lowersa pa da bude raw srebrna, WOW :) |
Marz se fino uklopio :)
|
Udomaćio se :)
sutra stiže zatezač, sicštanga....i da iskemijam onaj prokleti vijak za x9 iza...i to je to, za vikend sam sigurno na sljemenu :) |
madafaka !!!! jako lijepo složeno !!!!
:beer: naj bajk pce-a :D :beer: |
Odlično izgleda.
Definitivno ćeš bit uočljiv na njemu u ful ratnoj spremi, štitnicima, full face kacigi, onim šarenim ruksakom.... ...i tajicama :kafa: |
thx dečki
a Sile, budem obukao neke hlače iznad tajica....jbg ne preostaje mi nikaj drugo :) |
Lepo zgleda bike. Vilju odneses na plastificiranje i stavis je u lime boju i bit ce brutala.
|
e to sam baš htio pitat...hvala Max, znaš možda cijenu?
|
Pa nesto se je spominjalo oko 150-200kn. Sam kaj bi prije toga bilo dobro da skines boju jer oni to ne rade. Imas odmah preko puta njega negdje lika kaj pjeskari, pjeskarenje je oko 100kn ak se sjecam.
|
Uf jedi, ovo tvoje bome ulazi u dream bike kategoriju :D
Gz! Ak vozi ko sto izgleda.... |
Meni je bila vilica ok, jedino crni stanchionsi su ružni u toj kombinaciji.
Al ono...ka babe ste koje slažu krpice :lol2: |
Kaže čoek koji je kupio Cube, valjda šampionska firma u color matchingu i šarenilu :D
Zubich je farbo Pike-a, njega pitaj. |
Bitno da si se izrazio da ti nekaj nije lijepo al glavno da smo mi babe koje slažu krpice :))))
Ma kad slažem bajk, naravno da ću se trudit da sve bude lijepo posloženo... Max hvala ti za info o pjeskarenju itd... mislim da ipak ne bi htio plastificirat u lime boju jer je rizik dal bi se nijansa točno pogodila, a ak se ne pogodi onda sve ide u PM :) Prije ću ju u bijelo plastificirat i to je to ;) na siguricu igram :) |
Odneses ramu tam i on ima sigurno od RALa paletu pa usporedjujes. Igraj se u PSu malo da vidis koja bi ti boja pasala.
|
Pa sad je bijela :stoopid:
|
Aj ne radi pizdarije, vilica ti vec je bijela a i nije tolko zgrebana.
Go lime or go home :D |
Nabijem vas, gamad jedna :) pokušat ću u lime onda, teško žabu u vodu natjerat...
|
E a znaš li da Superstar ima i TechnoLimeGreen nabe :) i sic štange :) i lule :)
|
Boja koja nije ni blizu ovoj, vidio i fuj fuj :)
|
Samo ti to poslozi i dodji u subotu da mi to vidimo uzivo.
Kad gledam fotku bajka nisam bas siguran da bi zuta vilja najbolje legla, mislim da bi bilo previse zutila, IMHO bolje bijela i eventualno neka decentna lime naljka, ili jos bolje drzati se natpisa a la grafit kao na okviru i to crno na bijelo...i to bu opako ispalo. Ali, meni se recimo s time ne bi dalo uopce gnjaviti kad iovako izgleda odlicno. Inace te plastifikacije u boji pod utjecajem UV zraka znaju promijeniti boju, pa osim sto se mnoze fulati u nijansi moze se fulati i u samoj kvaliteti plastifikacije. |
Citiraj:
Citiraj:
Ne cek, to bu onda totem. A da jednostavno kupis totema i zaboravis sve muke o farbanju zokija? :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:44. |