![]() |
Od pekmeza :D
Ne čudim se niš, kad sam ja uspio ubit D812SB i to novu, uzrok pukla unutarnja košuljica ležaja i podrobila sve. |
Irvine, brate nemoj se samoubit još... kako ćemo se voziti :D
|
Citiraj:
Od kad sam krenuo tako vozit, nisam se opasno prosuo ni jednom, a svi znate kakva je prije situacija bila :D Ako sam te sile krivo protumacio izvinjavam se :beer: |
Sutra, utorak, Diona 10h.
Spust 18-Strmopec-Pilana Voznja usred tjedna za sve neradnike, i one koji se tako osjecaju ;) |
Živio 1. Maj :chears:
heto i nas sjutra (utorak) na tunelu u 10h, Herci i ja smo dogovorili danas, ja nisam znao dali idem jer su mi bukvalno u 5 min do 20,00 složili vivasportanci bajs i Bogu fala na njima pa se vrtim i dalje. Ako se Herci složi ja bi da ponovimo 18-20, zbog mog popravnog tako da moremo zajedno dio do Njivica odvest uz tvoje vodstvo :zdero:. Škola: pulleye shimana za 10 brzina pašu na SRAM X9, 10 brzina, danas montirano, sjutra se testira...po bašti se vrte k'o veliki. Nema niđe u čaršiji za uzet pulleye za srama. |
Citiraj:
Vidimo se sutra, al' mogao bi malo za promjenu s nigtom i menom na Strmopec. Pretpostavljam da Herci to nije vozio, pa nek proba. Sutra ce i moj bajk u Vivasport, vrijeme je da DYAD dobije svjezu krv. |
...probo sam Strmopec jednom i mislim da kad narastem će da bude sledeći put ;)
...kad bolje pogledam i 18-20 je kombinacija brojeva zapravo...jajajajajajjajaaa (smejanje na španskom) vidimOSE |
|
uuuu, vidi, vidi...kako ste ga samo nanjušili, eXtra :chears: :zdero:
|
|
Ili smršaviti :D
To je to, podešena je vrhunski ! Ostalo je još ~10mm hoda, a realno veće stvari ne skačem (al nije da je prema tome podešena, realno je SAG na nekih 20-25%). Uostalom, prodao sam je. Sad je ko službeni auto, ide najbrže po makadamu i skače sa najviših dropova :D |
Nego, malo se sjetio Propheta i kad pogledam, koja je točno razlika između današnjih "Enduro" i "AM" bicikli i tog iz 2006...
10-20mm više-manje hoda, slični kutevi skroz, ali bar je Prophet ima XC i FR mod di bi se mjenjala geometrija po želji pa ne triba imati 2 bicikle... Čak je i future proof jer idu 27.5" kola na njega :D Da ne govorim o cijenama koje su bile 2x manje nego danas za isti nivo opreme... čini mi se da se izmišlja topla voda ponovno :) |
Prophet je super bajk bio, ispred svoga vremena (nešto slično kao i Specialized Pitch). Razlike su minimalne i lagano se srede za 100€.
Geometrija se riješi angle reducerom, ostalo je sve bilo by the book, niski BB, dugačak reach. Mijenjanje geometrije je onak, da ćeš na vrhu sad to ići šarafiti - vjerojatno nećeš. Ali realno, jako dobar i pouzdan okvir. Usto i lagan u SL inačici. Malo zadnji kraj pigav i uspon je dosta ovisio o shocku, no realno - moglo se pregrmiti tih par sitnica čim se vidi cijena. Usudio bih se reći da je više oprema napredovala (pogotovo vilice i shockovi te kočnice), kao i taj 1x drivetrain, no otom potom. Bez svega toga se može naravno... |
I kad vec usporedjujete Propheta i Endura, onda usporedite broj lezajeva u okviru, pa da vidite isplativosti kod odrzavanja.
|
Tko gleda isplativost održavanja kupuje hardtail.
Što se tiče fulki - ulazila bi u obzir samo da se penje ko divokoza a spušta ko zmaj, a to je skupo i prepuno linkova, lagera, bušinga, skupi shock, skupi hangeri, sve skupo, zajebi to. |
Sile javi se za 10 god kad ce ti odpast donji dio kicme zbog bolova:D...
Jel ide tko danas na voznju? |
Zbog ceg to, zbog ht-a?
Nema mi neke razlike nit bolova. Osim sto sa nogama malo vise radim. Na fulki sam se ulijenio :D |
mozda tebi koji si u treningu i imas zjacane misice...
|
Pih, Daniel prije 2 godine si ti bio taj koji je postavljao mjerila ! :D
|
Ma u treningu sam ko i baba vanga. Ne treniram vec godinu i pol. Ono sto sam tu i tamo otisao na trening ne brojim. Sad se sve svodi samo na voznju vikendom nazalost.
|
Sad samo mogu stavit mjerilo kod zderanja domaceg speka:D..
svako proljece krecem sa zeljom da se opet pocnem vozit vise al to brzo splasne...vidjet cemo sta ce bit ove... |
Kad smo kod speka, jutros sam taman sredio jednu tablu :D
|
Citiraj:
|
moram malo bacat glupe fore:D..ma svaka cast Sile...moras bit kad uvjek moras bjezat od cigana zbog tog zeljeza...
|
Pređi i ti na čelik, živiš u pravom kvartu za vježbanje bježanja :kafa:
Znam za jednu odličnu ramu koja ide vrlo povoljno :goood: |
nakon onog xt mjenjaca vise nista nije isto:D..
mozda i budem:D..tak ova meta55 nije vidla 6god servisa pa nije neka velika razlika vec... |
|
Gdje si uspio nabaviti KOM obruč ? Tražim i jedino je na CRCu dostupno.
EDIT: Imaš kontakt od Zuzane ? |
Imaš li neki webshop da drži WTB ali iz EU? Interesira me Volt.
KOM ftw btw. |
Direktno od WTB-a, platija PP-om, poslali DHLom i za par dana kod mene. :)
U biti, skroz slučajno sam na kraju uzea felge, prvo sam reklamira Volt koji je popuca sa strana odozada (neka Cannondaleova verzija sa cromo railovima, pretpostavljam najjeftiniji model) i odma su mi rekli da će mi poslati novi ali sam tražija Pro model zbog kevlar rubova za koje pretpostavljam da će trajati dulje i onda usput lipo rješija i kola :) Novi sic i štanga - WW kombinacija (ispod 400gr) :) ![]() Vuco, Europe@wtb.com |
A di je cjenik, da li sam ja slijep ili šta.
|
Hvala Mar.
|
Dilaš direktno, nema cjenika - Balkan FTW. :D
Ovo te preusmjeri na WTB Češka, cijena felge je 70-75€ sa 10% rabata zbog toga što sam pretrpija emotivnu bol sa sicem i jer su Čehinjama dalmatinci very sexy :D |
Oho onda mi purgeri dobivamo 30% minimum trolololo
Kad god odlučiš reć "bio si u pravu Sile" meni odgovara. :kafa: edit: za ovu Climax štangu ti ne treba sic :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako si za sutra (srijeda) meni paše kad god tebi valja pa hajmo...moram popravni napravit iz nameštanja kuta kamere...opet sam falija :chears: 0 killed today: Nik i Night otišli na strmopeć i pilanu a mi od njivica se pozdravismo i na 20 ku :zdero: |
Night jesi ti bio nesto poslije 8 na langicu?
|
Trebao bih preporuku bajka. Htio bih uzeti (pomogučnosti) polovni do 1500 kn. U slučaju novog do 2000 kn ali znam (tj. predpostavljam) da se za te novce novo nemre ništ korisno kupit.
Ugl. Namjena bicikla je za vožnju do grada i ponekad neki blagi offroad. Dakle treba biti MTB. Visok sam 180cm i imam 85 kg. Možda netko od vas prodaje nešto? btw. ne razumijem se uopće u bicikle, jel vas još kaj zanima :D? |
Jel zna netko put preko Japetica do Svete Gere?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:04. |