![]() |
Nakon dugo čekanja pogledao Uncharted. Ajme majko. National Treasure na steroidima, a očajnom glumom Marka Walberga. CGI na scene sa avionom je teška katastrofa, kao da gledam neku igricu.
|
Pogledao sam Nope.
Isti autor je režirao i GetOut i Us. Pa tako-tako, zanimljiva ideja i pogled na tematiku, ali kao da fali ono "nešto" |
Citiraj:
Pogledao isto sinoć. Fali, da. Djeluje nedorečeno s dosta toga što nije objašnjeno. Kad zguglaš objašnjenje, onda ti postane jasno. Autor i njegova vizija nekih stvari. |
Mislim da je pravo objašnjenje da su potrošili "ono nešto" pa sad koriste "surogat".
|
Kakav vam je Us bio ako ste gledali? Navodno najlošiji od ova tri filma. Get Out mi je bio topčina.
|
Meni se Us nije toliko svidio. GetOut je i meni najbolji. A ima još jedan sličan film, mislim da je iste režiser gdje se radnja paralalno dešava na američkom jugu za vrijeme robovlasništva i u moderno doba. Taj isto ima dobar twist, nemogu ga naći na IMDBu
|
Samaritan, topla filmska prica o dobru i zlu, bratstvu i jedinstvu, prijateljstvu i neprijateljstvu... a twist je jednostavno stunning :D
Top Gun: Maverick topla filmska prica o ljubavi izmedju covjeka i Newtonove fizike (koja ga je bas voljela) :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog M2012K11AG koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Nope
nope/10 Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Necu lagat, guzica mi je primjetila udobniji sic, al ostalo mi je sve isto. Imaj na umu da sam zadnji put u kinu bio gledat Gravity u 3d da i to vidim, a sad je konacno na red dosao i IMAX. Sad ak si jednom tjedno u kinu onda kuzim da osjetis razliku u zvuku, a pogotovo velicini platna. Ali ja sam se nadao sicevima koji se tresu, maglica od pare kad avion proleti kroz vodu i slicno :D |
Pa nisam se uzjebo, jbt, platno je dramatično veće nego u drugim kinima. Zvuk je definitivno žešči, al ajd, nije ni u običnim kinima tiho. Što se tiče trešnje siceva i maglice, to moraš ić u 4dx dvoranu.
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ok onda da li butt kicker dobro radi u Mavericku kada igraju odbojku? 😜
|
Ne igraju odbojku nego muški ragbi, nauljenih tijela tak da djeluju znojni i da se vidi svaki mišič.
|
Citiraj:
Za one koje stvarno zanima, buttkicker reagira na niske frekvencije. Moze se podesiti do koje freq ce ici i intenzitet. Najbolje radi kad sound ide jako nisko, necujno. Tada se osjete vibracije ili tresnja. Za nepovjerovati je koliko je tog low freq sounda skriveno u filmovima a koje se jako tesko ili nikako mogu cuti ili osjetiti subwooferom. Ambilight sam si sam slozio sa Raspberry Pi i to radi najbolje za koncerte ali i filmovi dobiju dodatnu dimenziju. Hyperion ima image za Raspery Pi i gomilu opcija za podesavanje. |
Citiraj:
Moja ocjena: Nope/10 |
Citiraj:
I meni je Get Out najbolji. |
Pogledao i ja tog Samaritanca... žali bože bačenog vremena. Koji proljev za mozak.
2/10 |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Kad ne razumijete flimsku umjestnost te ironiju :D
Fall topla filmska prica o dvije djevojke od kojih jedna ima velike grudi - sise :D Film nema bas neku radnju al' kadrovi su stvarno dobro napravljeni. Pogotovo ako vam visina te mogucnost pada nije bas mila. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:36. |