![]() |
Ma kaj se sekiras, s pravom vilicom ces imat bajk od 180 hoda i ispod 16 kila, dakle GG.
The One je mozda super frame, al je gadan u macku piterinu :D |
Citiraj:
ova sad ima 2100g nek zdrzi pola ko stara bit ce dobro :) konacno je vikend, mi smo valjda u gorskom kotaru :care::care::care: nakon posla odma picimo u karlovac na koncert i posle samo produzetak :D |
Citiraj:
ma ne sekiram se, kaj bi se sekirao, sam jedva čekam da zajašem ovo svoje :) meni The one nije ružan, al mi je drago da Soda ima ove vrišteće boje, meni zgleda lepo |
|
Citiraj:
|
Tak je :) , tebe to ne dira, jer sa 29-erom gaziš preko svega :chears:
|
Citiraj:
|
Sutra?
|
Citiraj:
Danas opet odradio Strmopec, odlicno je gore na grebenu, pogotovo u ovo doba godine, kad u poslijepodnevnim satima zrake sunca sijeku krosnje s desne strane, i onda se stane, nakrca opremom i odjezdi prvo grebenom a kasnije nizbrdo po serpentinama. Stvarno odlican osjecaj...jedino sto si moram naci nesto teze za trenkanje :fiju: Sutra na usponu radim drustvo sporohodnoj ekipi, jer sam u zadnja 4 dana bio 2x na Strmopeci + sto sam cijele dane ucucnju jer slazem podove u kuci, tak da mi noge nisu vise svoje :D. |
Ima netko sutra sa zapadne strane da ide na sljem?
Možemo ili desetkom ili skupa do tunela, svejedno mi je. |
Citiraj:
valjda je lakse kad pokusavas munju uhvatit :lol2: |
ja imam neki generalni plan sad ic na brucosijadu radit, do nekih 8 i pol ujutro, onda jest ko covjek i bike pod noge... tako da ono :)
|
kratki review danasnjeg Sljemena:
Vožnja je počela malom nezgodom! Jureći ujutro Savskom, da ne zakasnim na dogovor sa Sasom i brojem1 (sa DB foruma), skidao sam kapu u vožnji jer je vec bilo ful toplo.. Taman sam ju htio htio strpat u đep, ali ispala mi je na pod, tj. tračnice.. a tramvaj iza mene ju je samo pokosio. :fuming: http://img404.imageshack.us/img404/1...oiphone135.jpg a najboja je fora sto sam se zurio banu ispod repa, a decki su kasnili :goood: Nakon što je Sale izveo striptease na trgu, i zavodio žene sa svojim sexy tijelom :beer:, (fakat je bilo vruče pa se čovjek skinuo, presvukao i raskomotio) krenuli smo laganini gore! Za jedno dva sata pedaliranja (Sale je naravno usput ogladnio, pa smo ga cekali dok ne zdrobi ogroman sendvič na početku Lonjšćine) napokon smo stigli kod Lugarnice. ergela: http://img822.imageshack.us/img822/8...oiphone143.jpg Dolje klasika.. 18-20ka, Dotka, Maksimir. Staza puna lišća.. na pojedinim dijelovima se uopce ne vidi putanja staze. ali Sale juri ko strijela, pa me morao svako malo cekati. (Šečer u Markuševcu.. pobrali zadnje jabuke sa drveta, koje su bile prefine i s guštom smo ih smazali poslije Dotke:D) Dotka je još uvijek poprilično blatna, posebno prvi dio autoputa, i bajkove smo zasrali više za taj mali dio nego po cijelom Sljemenu:stoopid: uglavnom super đir! Ja sam još nadobudno planirao stići do 13.30h dolje na parkiralište pred početak Bikčevićeve da odradim i Strmopeć sa Nikom! To je bila utopija, jer smo tek u 12.30h stigli do Lugarnice. (a s Jelačić placa krenuli u 10h) :rolleyes: Nik, sorry još jednom sto sam te zajebao:( btw. Zlayo kako ruka? |
ima neka dobra dusa da mi sutra na sljeme donese spacer za pod lulicu? trebam ili 1 od 1cm ili 1 od 0,5cm, svejedno.
prije kojih 2 tjedna sam svoje spacere poklonio nekom decku s db-a, kao nece mi trebati, danas uzmem od jedija lulicu i naravno, fali taman 0,5cm spacera ^^ |
Navrati k meni na pivo pa ti poklonim, ostalo mi od bajka. ;)
|
evo krecem, u pakracu sam do pola noci valjda xD
javio se Jack, rjeseno :) tnx anyway ;) |
Citiraj:
Problem te obilaznice je sto zaraste u kupine koje se pruze preko staze i eto krpanja guma...ali, zna to biti i pocisceno, pa treba provjeriti u kakvom je stanju. |
Citiraj:
Znam ja kak to izgleda kad se na brucosijadi zaruzi |
Citiraj:
Na kraju nisam ušao u Slo po gume, uspio sam naći tu kad nas po cijeni od 169 kn, uzeo sam i za tebe pa ak još uvijek hočeš gumu donesi mi novce na tunel a ja tebi gumu tokom sutrašnjeg dana (dofuram ti je na Knežiju) |
Saša, klasika sutra ujutro?
@zubich: ak oces, budi u 8:40 kod antunovica pa cemo zajedno |
Ja isto planiram biti na tunelu u 10:00. Renesis ako ne stigneš na ovu turu u 10:00 s tunela, javi mi pa ću te pričekati.
Kreće li tko s Jaruna/Knežije? Dosadno mi je voziti sa Save sam. |
Citiraj:
|
Šoši, može! vidimo se u 9h ;)
|
@ Mar - hahahahah ODLIČAN, još uvijek se smijem :D :D
|
u 9:10h kod sata na križanju za gornje vrapče sam sutra.
Ja idem s Matom i ako treba Renesisa čekat, čisto zato jer mi možemo nabit tempo :D |
ja i darkec smo se dogovorili za 10h kod sata u vrapču, znači sat vremena iza svih vas :D
malo da si odspavam jedno jutro, več 2 tjedna nisam. |
Bok.Ide tko sutra gore?
|
Mozda ja idem. Javim ti se jos danas tokom dana.
|
Moze..Odgovorim ti danas navecer ili sutra ujutro....
|
Idem ja, jer danas ne mogu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:39. |