![]() |
Da ovo za 13 lives je interesantno da te vuce da to zgooglas i odmah vidis sto se dogodilo, pa ako budete gledali nemojte niti pod razno guglati, guglajte nakon filma
|
Kako propustiš vijest koja se tjednima ne skida s novina, vijesti i portala?
|
Thirteen Lives
Jako zanimljivo ispričan događaj, vuče na dokumentaraca a nije to. Znao sam što se dogodilo ali nisam znao detalje spašavanja pa mi je bio zanimljivo gledati. |
Citiraj:
imaš posebno napravljen RSS koji filtrira elona muska i rimca |
Stigao Top Gun Maverick u videoteke, uživajte!
|
Citiraj:
Btw, probao sam gledati original i nisam daleko dogurao. Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Ja ga bas sinoć pogledao, super za ono doba.
|
Citiraj:
:lol2::lol2: |
Citiraj:
|
Cekam sinhornizaciju za korejski, ne da mi se citati titlove :D
|
Šteta kaj to niste gledali u IMAXu, oni koji niste.
|
Pogledao Prey.
Gledljivo, ali nekako mlako u odnosu na starije filmove. |
Gledao sam Bmx bandite do polovice i onda ugasio. Nakon njega bolje shvacam neke dijelove u Radu. Kao dva razlicita svijeta.
Pogledao sam Monster from Outer Space iz 1958., jedan od ranijih body snatcher filmova. |
Citiraj:
|
Pogledo jucer top gun maverick i dobar je slazem se ali koliko ga nahvalise ocekivo sam mrvicu vise
Scene s avionima stvarno odlicne… Sent from my iPhone using Tapatalk |
A bas to, malo ima onih scena sa starom ekipon to dize film dosta a i sam soundtrack je gg
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Ray - https://www.imdb.com/title/tt0350258/
netko je nedavno spomenuo, pa evo pogledao. Odlicno napravljeno. Nije prekrcan glazbon, nego je ima taman. Prica je u prvom planu. Nazalost mi se Elvis sad jos manje svidio s nakrcanim CGI i mlo price a puno glazbe 9/10 A river runs trough it - https://www.imdb.com/title/tt0105265 odlicna drama, nisam ima ni priblizno predstavu kako bi moglo zavrsiti. Izbjegavat sve osim plota s imdba ako vas zainma 8/10 |
stigao Top Gun u 4K HDR u obližnje videoteke :chears:
|
Tko se tuče, taj se voli. Mozda i bebu dobiju pa bude neki teen spin-off :D
https://www.ign.com/articles/godzill...eir-next-movie |
CODA
I opet odličan film, zaslužuje svaku nagradu koju je dobio. Pogledati bez gledanja trailera. 10/10 |
Pogledao Top Gun Maverick. Obilje lošeg. Film postaje gledljiv kad krenu akcije kršenja fizikalnih zakona i vojne logike.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
S druge strane, kog briga. Film je top kad ne razmisljas prrevise o fizici ili RL. Gledas, zabavis se i izgustas u scenama i efektima i to je to. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je filmić na razini Iron Eagle koji sam gledao kao klinac. :D |
Pogledao i ja u IMAXu. Film za djecu i one koji se zele tako osjecati. Doma bi zgasio nakon 10 minuta, da ne pise top gun i ranije.
7/10 jer ajde, avioni :D Ne kuzim foru IMAXa, bio sad prvi put. Sve mi isto bilo kao normalno kino. Malo su sicevi bolji za zavalit se. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
IMAX Arena platno 333m2, najveće u ZG Cinetsaru klasično kino je 192m2 ( prosjek je nekih 70-80 m2)
imax ima zakrivljeno platno, premazano srebrom radi max refleksije i zvučni sustav od kojeg valjda teško može puno bolje. IMO nema boljih uvjeta za doživjeti film. Kad su bili izbacivani flare mamci, zvuk ispucavanja istih je bio orgazmičan...tek jedan detalj. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:46. |