![]() |
The Gray Man 6/10
... jucer posudio u zelenoj videoteci. Glume Ryan Gosling i Chris Evans. Nit smrdi , nit miriše. Kao i uvijek, bez "dobrog" negativca nema dobrog filma. |
Ana de Armas je IMHO super u svojoj ulozi i nekak se fino nadovezuje na onu koju je imala u No Time to Die.:frend:
Chris Evans je u već nekoliko navrata pokušal biti negativac, ali ne ide mu, pa ne ide, jer uvijek glumi nekog ljepuškastog junaka. |
Jel ima di za skinut titlove(hr ili srb) za Catch-22 (mini serij)
|
|
Citiraj:
|
Top Gun Maverick
Smeće. Obvezno preskočit. |
Meni odličan!
Obavezno gledati. :D |
I to više puta.
|
Citiraj:
|
Razmisljam se da bih drugi put otisao u kino😁
|
TOPčina...
Jedini film koji sam u životu dvaput pogledao u kinu. |
Citiraj:
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Ček jel to sarkazam ili je topgun stvarno toliko dobar? :stoopid:
|
Meni je novi Top Gun film godine za sada.
|
Citiraj:
1.3 milijarde dolara zarade do sada https://www.imdb.com/title/tt1745960/?ref_=nv_sr_srsg_1 8.6 ocjena publike |
A je vas navuka... trolčina je tip, vjerojatno nasljednik Pentel33, panasonic itd. itd. ... jeste suckeri :D
Mislim može čovjeku biti film loš, ali onda se to elaborira malo, ovo je čisto trolanje. |
Gledao sam novi Top Gun s ljudima koji baš ne vole gledati akciju i film ih je oduševio. Znam da i dalje ima ljudi kojima se ne bi svidio, ali je to baš mali broj ljudi. Razmišljam da idem još jednom sad u srijedu u IMAX pogledati dok ga nisu maknuli iz kina.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D |
Da imaju Kelly Ann McGillis u novom Top Gunu, film bi svakako dobio na tezini. Ovako... :D
Citiraj:
|
Citiraj:
Na težini kažeš… https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f29a5e6bcb.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
A tebi eventualno Klyden :D |
Citiraj:
Tom Cruise mi je uvijek bio pomalo lame glumac, USA army flex je dosta snazan... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma kad se Neo zainati....
|
Citiraj:
|