![]() |
kak si zadovoljan sa tim cipelama (nike ako se ne varam) ??
ja sam si kupio slične i dva para razorio u roku mjesec dana (odlijepio se đon, isto nike), ali sreća pa je reklamacija prošla u oba slučaja. :beer: ubijaju me te cipele. želim durabilno, da se đon ne istroši odmah, da imaju laganu petu- koja će me lagano tiltati naprijed, da izgleda casual i da ih mogu svuda nositi.... cijena nije bitna. ali moraju izdrzati minimum jednu godinu (mog nošenja :D ) :beer: :beer: |
|
njaaahhh
to nije fora nisam mogao odoljeti a da se ne odem malo provozati. maksimir i tako... ništa divlje, ali je bilo fora padati po ledu ko lud :D :beer: |
Citiraj:
Razvalit dvoje najkice (ili neki dr. poznati brand) u tak kratkom roku mi je nepojmljivo. Nisam bas ljubitelj Najkica (vise preferiram Adidas i New Balance, pa cak i Merell), Nike nisam kupio/nosio najmanje 10 godine, zato sam sad utrzio dva para - pa cu vidjeti dal imam opet pauzu od 10g. ili ne :D. Ove moje su Manoa leather model, i prije nego sto sam iskesirao lovu sam pogledao na netu sto ljudi kazu za te tene/cipke - uglavnom dobivaju vrlo visoke ocjene, pa rekoh - zasto ne, i kupio ih (na popustu). Sto se trajnosti tice, imam ih prekratko da bi mogao predvidjei koliko ce trajati. Spicio sam do sada 2x na Sljeme u njima, i tak jedno 10ak dana su mozda jos bile na nogama. Za sad nema tragova nikakvog odljepljivanja, odvajanja, trosenja i sl. Imao sam slicne kriterije i zahtijeve prilikom kupovine kao i ti (uz povoljnu cijnu, citaj popust), jedino me malo zabrinjava mekan dzon na njima pa je upitno koliko ce potrajati (ali zato imaju bolji grip). Postoje na oko skoro iste kao i ove, ali sa osjetno tvrdjim dzonom - i nesto nizom cijenom (oba modela se bez problema nadju na -30%) Veliki plus ovih cipela je sto su ultra lagane, vrlo udobne, fakat ih je gust nositi na nogama, uzbrdo i nizbrdo se leti u njima, kao da si bos, a jos i dobro izgledaju. Znaci, za sada sam superzadovoljan. Ako ti cijena nije bitna, ovo su cipele za tebe. Ako suove Manoa neki skart, vjeruj mi, kod mene nece docekati proljece, ali cu takodjer i odmoriti od najkica - visegodisnji odmor ;) |
hehehehee
timberland jednom i nikad više :D dao sam blizu 1200 kn za njih i ravno su mi izdržale jednu zimu. onda su se raspale unutra (ne nosim ih razvezane ili da su mi velike/ male). + što su malo oteške. (obut od jutra (cca 7 sati), do ponoći- svaki dan. i ne izuvam se. još volim u tome otići na sljeme, prohodati maratone po gradu i sl.) bacam oko na 5.11 urban hrt, već godinu dana, nisam naletio na lošu riječ o njima... tako da me još više privlače + što ih ima kod nas po zagrebu. |
Ti si neki specijalni slucaj.
Obucu derem nemilice, ali izgleda da tebi nisam ni do koljena :D Osim u SPD tenama, tu me nema nitko koliko sam ih upokojio, rok trajanja im je manje od godine dana. Ima i Adidas vizualno identican model ovom Nikeovom, mozda da i njega pogledas. [edit] Ako se bas palis na taj neki vojnicki look, zasto ne kupiti vojnicke cizmake: http://americanshop.biz/hr/27-obuca-carape |
Željac ja ti preporučam da pogledaš u Iglua ako je ostalo što od Zamberlan gojzerica. Rade vrhunsku obuću i na dobrom su glasu po izdržljivosti. Ja sam kupio jedan par tek ove godine tako da ti mogu samo reći da su vrlo udobne i vibram džon nije onaj klizavi kao npr. kod Alpina Tibet modela nego stvarno dobro drži na svim podlogama.
Pozitivna stvar je i što se izrađuju u Italiji, a ne Kini,Vijetnamu, Indiji... |
hvala momci !
pogledat ću jer mi treba dobra obuća ! ako ništa, riskirat ću sa 5.11 |
Kad je netko spomenuo timberlandice pozlilo mi je, prošlu zimu sam 4 para promijenio unutar 2 mjeseca.
evo malo vožnjice : http://www.pinkbike.com/video/343900 |
eeee, jel duvate gume za subotu? :kafa:
ima li koji šetač da javne stanje terena? |
Neki vec za sutra, a ako cemo morat i u subotu, boze moj - sto se mora nije tesko :goood:
|
Citiraj:
|
Mislili smo krenut s ovog kraja u 10h preko kustošijanskog makadama. Jel tebi tako nešto paše?
EDIT: ne u 11, u 10, krivo sam napisao |
|
Citiraj:
kada cca ste u lOOgarnici (da ja izračunam kada da krenem, da nebi čeko, :D)? Ja sam noćna pa sam konto da ako mere, ne zadržavamo se na sušenju robe gore već ono blitz-krieg...jer 'ko zna kolko će trajat uspon, a još i spust...pa gume, pa lanci, pa katanci :lol2: bujrum 'ko mere! :chears: ...zovu kišu u subotu, pa reko vakat je za iskoristit...:zdero: |
Evogac, dogovorili se da se nađemo u lOOgarnici (:D) u cca 12h. Mi ćemo kustošijanskim krenuti pa dokle dođemo, možda skrenemo na 10-9, možda na 54, a možda produžimo makadamom, ovisi koliko će biti blata na pojedinoj relaciji :)
|
ljudovi sto kazete na ovu kombinaciju?
http://www.markoprojekt.com/shop/dij...tonator-800x35 i http://www.markoprojekt.com/shop/dij...dabomb-king-35 ne mogu nigdje naci nista od reviewa za njih,pa mozda netko ima iskustva? |
Ponuda je daBOMBASTIČNA!!!
Ne pišu cijene. Meni se to čini jeftino i šareno kao i sve DaBomb bižuterije. Naruči si s Superstara volan+lulu. Ili s Crc-a Funn Funnduro lulu + Funn Fatboy volan. |
imaš zastupnika za FUNN u hrvatskoj DM COMMERCE ili tak nešto (Matija Dašek na fejsbljaku)
cijene slične kao na CRC-u otprilike a ne trebaš čekati navodno ima sve od funna imaš Drago sport u zagrebu zatupnik za fireeye pošiljka je naručena kad dolazi ne znam i trebali bi imati po novom six pack điđe miđe http://www.sixpack-shop.com/ nazovi MATIS u Varaždinu oni su zastupnici za Dartmoor isto điđe miđe u boji dabomb ništa posebno OK stvarčice rade |
Čekirao sam "fejs" tog DM Commerca kad sam tražio SPD tenisice i čuda li čudnog 50% su bile skuplje kod njega nego u webshopovima u Sloveniji i dalje.
Koju on to dodanu vrijednost doprinosi točno ako vuče iz istih skladišta ko i svi ostali robu? Od mene takvi neće kunu vidjet. Još jedna preporuka za volan+lulu, Nukeproof warhead. |
dobro za tenisice je narokao cijenu da ti pamet stane....
|
@Mar
Lijepo na Jadriji. Već na prvoj slici sam bio siguran da je to tamo. Uživaj tamo kad ja još ne mogu. Pozdrav. |
Tko će se junačiti sutra neka dobro razmisli :D
Uspon se moze odraditi jedino cestom, kona bro i ja smo kustošijanskim makadamom, prva polovica makadama ide ok, i taman kad popušta strmiji dio makadama snijeg postane dovoljno visok da se teško kreće, taman ga ima 10ak cm i skroz je mokar. Kod Risnjaka postaje ne vozljivo, bajk pored sebe, guranac ili na leđa, kod grafičara puno snijega i hrpa djece s busom došla na sanjkanje, toliko snijega ima. Tamo smo se našli s Irvinom i počeli spust 9kom, u prvih 100m snijeg jos nije premokar, ali nakon toga instant smo bili mokri. Nakon Risnjaka postaje gušt, još malo snijega i taman za drift, a kasnije se to pretvara u mokru zemlju (nije blato jer potoci teku) i u odnosu na gornji dio ima gripa na izvoz, ali samo su nam ribice falile u cipelama koliko smo mokri :D Sve Do kraja ide bez beda, osim dio nakon dropića na devetki gdje još ima snijega u bazenima. Ovo nema šanse da se otopi do sutra, eventualno ako bude sutra sunčano onda nedjelja... |
U nedjelju prognoziraju snijeg gore na brdu. Pa bi onda mozda pala subota bolje...cestom :) Bolje ikak nego nikak:D
|
Dolje će biti teže nego gore u tom slučaju, ali je zabavno! :)
|
a mozda gore cestom, a dolje sumom onda...znam kak bu to ispalo kad dodemo na breg :)
Vidimo se uskoro...nemoj kasnit :chears: |
Znaci sutra Bidrovecki makadam, i uzivancija u potocima i slapovima.
Prema opisu stanja, ova ruta bi trebala biti cist OK |
evo da i ja prozborim sa istoka (nakon tanjira pasulja i 7 režnjeva beloga luka):
- krenuh k'o Zagor Leustekom, omjer beše 80/20 za guranjac...sećajući se kako je Cuks to odradio na onoj temp, rek'o nećeš majci sine...prve klupice...lagani brain storming (u šuplje) kad ono setih se ceste :D. I lagano prema gore, tačno mi trebalo do vrha 50 min od Adolfovca. Na putu sreo još dvojicu cestovnjaka i s njima nastavio... ...lepo sam rekao da mi jave Kona bro i Destro kad su gore da ne čekam, kad ono nema ih :lol2:. Valjda su kasnili jer su se sanjkali sa decom na izletu na Risnjaku :D ...hajd reko nađemo se kod Grafičara, udarim ja cestom do Tomislavca, presvučem se u dh roblje...kad ono u sneg i ne ide...na putu naletim na ženu+muškoga kako me gledaju gdje ja sa 2km/h sa sve oblekom borim se sa 20 cenata snega. kreni-stani-guraj-stani-udahni-kreni...i heto me kod Grafičara. Momci se dopingovali i odma krećemo...dalje znate... Rezime: gore cestom, dolje birajte što strmije...zabavno jeste (bude video), ali sutra ne idem :beer: EDIT slidže: kako bi zaštitio od soli napravio sam 1, 2; malko iz šume 1, 2 i tačka Ovo sa zaštitom od soli nije patent pa možete slobodno da i vi uradite :) Uzorak sa srcima, Valentinovo, ahahahahaa. |
Haha Irvine, najjači si. :D
Taj lancun je predobar, da Stumpyju ne bude ladno :D |
elem,
ovisi kako vam bidne pa ako je neko za ponovit sjutra? |
|
Sutra vele kišu. Iako sam danas izašao potpuno suh nakon 9tke, baš mi se nekako ne vozi i uspon po kiši :(
Inače - Gridlock II + sealskinz + stari kilimanjaro softshell = FTW Hvala Irvinu što je javio informaciju tak da smo Zlayo i ja danas odvezli čistu 9tku, bez planinara :) |
planira tko sutra potoke preskakat? :D
|
interesantno : http://www.pinkbike.com/news/Schwalb...irst-ride.html
|
Citiraj:
|
Nemam kaj napisati jer plan je podlozan letecim promjenama, uglavnom privatnog karaktera/obvezama, uz to i prognoza nije bajna, tako da bi se islo okvirno:
9-10h Bidroveckim makadamom gore, 24-om dole. Naravno konkretan dogovor sutra 5 do 12 via GSM, za sad smo Irvin i ja u igri. |
|
ok onda računajte na mene :)
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:01. |