![]() |
Citiraj:
|
U pocetku su mi filmovi po Marvel stripovima (koje sam volio citati, pogotovo Spidermana) bili dobri, zanimljivi... Sad su mi postali negledljivi, infantilni. Zadnji koji sam probao gledati je Captain Marvel i bilo mi je toliko los i glup da sam odustao.
|
Citiraj:
Bale - odličan. Film - baš onako odron. :D |
Nisam ni imao namjeru :D
|
Citiraj:
Ovo da sam morao platiti, išao bi dolje tražiti povrat love na pola filma. :D |
Sreca tvoja da ti zena ne trazi rastavu zbog mobbinga svake srijede :D
|
Citiraj:
Tak da, ako će tko tražiti rastavu, ja sam taj. :D |
Jurassic World Dominion
Loše, nikad lošije u ovom serijalu. Nije pripomogla ni nostalgija sa glumcima iz originalne trilogije. |
:(:(:(
bas steta. |
meni je skroz ok bio
|
Citiraj:
kakvi dani na poslu a opet se na forumu svakodnevno izvjestava sto se igra gleda cita i sve to u istom tom nedostatku vremena. da jos karas fakat bi umro. ot, jurski park zadnji je uzas. ok nije cudno jer su tu fransizu ubili sa trojkom ali ovo je kolac u srce skoro pa umrlog pacijenta. |
Gleda Thora. Takav trash da je jednostavno dobar. :D
|
Bas sam htio pitati kako to da nitko ne komentira Jurassic. Pogledao sam trailer i zakljucio da nije vrijedno gledanja. Opet ce se igrati sa dinosaurima tko se nije skrio, magarac je bio :D
|
Citiraj:
|
Najbolji dio Thora su "Vrišteći Jarci" :D.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Uglavnom, ne znam jel gori Thor ili taj JP. |
pogledao Lightyear sinoć.
moram priznat da sam očekivao više od filma (crtića) pošto je od pixara. dosta predvidljiv i nezanimljiv. ocjena 6od10 |
The Black Phone
https://www.imdb.com/title/tt7144666/?ref_=fn_al_tt_1 Solidan film skroz,no nista toliko ne vidjeno do sad,radnja se odvija u kasnim 70 ili pocetkom 80-ih, nisam siguran (no nacin snimanja podsjeca na Strangers Things) sto meni odgovara pa dojam bolji zbog toga,Pink Flyod-i se savrseno uklopili u jednoj od scena,Ethan vrhunski odradio svoju ulogu,mozda par upitnika u prici ,ali sve skupa 7/10 po meni |
Citiraj:
|
Pogledao South Park Streaming Wars 2. Nije nelose :D Dobro su oprali Matt Damon, Larry David i ostale "Fortune Favors The Brave" :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Na preporuku ovdje probao gledati The Black Phone i meni bezveze, dosadan... To sto podsjeca na ST je zapravo mana, pogotovo sto lici na ST4. 0.07/10 :D
Lightyear vidio sam da ima losu ocjenu al' rekoh valjda ne moze biti bas tako lose. Moze :D |
Izašao teaser za JW4
https://www.imdb.com/video/vi2787951129/ |
Dr. Strange,
Ne vidim uopce u cemu je problem sa ovim MCU filmom. Objasnjava sto se desavalo nakon wandavisiona, objedinjuje nesto sto bi bilo spoilanje.... Pogledao sam ga na normalnoj brzini reprodukcije bez i jednog preskakanja, ali ja nisam potpuno objektivan je pratim MCU od samog pocetka. Dakle, dobar film. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
IMHO, da. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:23. |