![]() |
Ide .232 na Z3 seriji, u potpunosti riješen Stagefright ili kako već...
|
Citiraj:
ja ne koristim niti sam ikad koristio android |
Citiraj:
|
Citiraj:
Al velim, ova godina je za G4 pun pogodak, po pitanju fotića teško da ga može ko nadmašit, jedino sad treba vidit Z5, a kolko hvale taj fotić na potonjem, onda bi trebala bit dobra... Mada sam i dalje skeptik po pitanju nepostojanja OISa, al valda je Sony pametniji, odnosno zna kaj radi i da je doskočio tom problemu kroz alternativno rješenje.. A i negde sam čital uz steadyshot opciju navodno "višak piksela" će bit iskorišteno i za stabilizaciju slike.. Mislim da je fotić 23mpx, a on bu slikal u bubam, 20mpx, ovih 3mpx bu išlo za "popravljanje slike" na tu foru to nekak dela.. A najviše me zanima taj novi senzor, dost su ga hvalili okolo... Al bumo uskoro vidli kak to sve u praksi radi.. |
Krivo sa, vidio cak je i za fotke nes bolji..
Bez usporedivog manualnog moda nema usporedbe sa G4. G4 u manulanom modu moze uslikat kaj drugi telefoni ne mogu, ne brojim Nokije ili mogu ali limitirano.. Stabilizacija na G4 je isto visa liga za fotke. Pol sekunde iz ruke nije nemoguce a to je low light ogromna stvar. Druga prica kaj svi slikaju u auto modu, cak i ja cesto.. Tak bude za svaki Zx kaj se kamere tice. Sve naj, naj a na kraju sve SOny zhebe za svojim softwareom. Z3 je meni znala dat odvaratne slike i dobre isto al ponekad stvarno gadne i to bezveze slike kaj nebi trebale bit problem za mobitel. |
U zadnje vrijeme Sony popravio glede ažuriranja.
Više mi sviđa Z5 zbog vanjskog microusb punjena. Da poklopac ne raspada zbog punjenja. Mali minus što fali bežično punjenje. Da poštedi microusb konektor. Netko spomenuo G4, nije ni savršen glede softvera. Za istu verziju izdaju parem 4-5 kritična ažuriranja i bloatwarea. |
Sony se popravio jos od xperie Z sto se tice azuriranja. Ali azuriraju se samo flagshipovi i mini izdanja flagshipova.
|
Ljudovi, evo ja kupio ovaj bumper
Sad kad sam ga isprobao vidim da to nije ono što sam mislio da će biti pa ga iz tog razloga poklanjam onome tko ga želi. Ja sam u ZG ali i putujem dosta po HR pa se možda može dogovoriti i neka dostava izvan ZG-a. Sve ostalo na PM. P.S. ništa ne tražim zauzvrat, netreba mi, nije bio skup i nemam ga namjeru prodavati. Stoga :chears: P.P.S. dajte neke prijedloge za bumper koji nije alu jer ja ih nalazim samo ružne i neugledne! E da, i moram priznati da mu ovaj dobro stoji, ali... https://goo.gl/photos/rSRpe3DntcTVfvDn8 https://goo.gl/photos/Dhy1rDky32uizJnq8 Edit: bumper je za Z3C. Sorry zaboravio sam to napisati. Za sada bezicirano. |
Ažurira se i Mid-level ekipa, kao M2 naprimjer. Za E4 je najteže očekivat išta. Recimo M2 je od 4.3 došao sad na 5.1 i to je super uspoređujuć ga sa drugim telefonima istog cjenovnog razreda... mnogi nisu vidjeli ni KK a ako su došli sa KK LPa vidjeti neće...
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Brutalno su posao odradili... Al bojim se da će kod fotkanja bit druga priča, pogotovo low light uvjeti, tu bi G4 mogao bit daleko bolji.
|
G4 je prvi trenutno sto se low ligta tice, a sumnjam da ce mu Z5 moci zapeti. Jedino ko bi mogao biti u razini G4 je Nexus 6P, ima odlicne specifikacije kamere
|
Nexusi do sada su bili slabi u kamarama.
Još nam se tu nitko nije pohvalio da ima Z5, pa ćemo malo pričekati. Tebe recimo... :D |
Meni je najprivlacniji Z5 premium, ima odlicnu dijagonalu za moje ruke, a cisto me zanima taj 4k display.. procitao sam negdje da je zapravo u osnovnim stvarima (poruke, surfanje) prisutan downscale na 1080p, a da se 4k koristi pri gledanju videa na yt i sl, sto je odlicna ideja za stednju baterije
edir: @brko vidit cemo testove za kameru, bateriju pa cu tek onda odluciti sto i kako :) |
Možda mi uleti Z5 idućih tjedana, s obzirom da ga još nema u HR nego za prednaručit, ali to ćemo još vidjet narednih dana, zagrijan sam apsolutno ko tinejdžer iz bivše YU na Suzanu Mančić :D
|
Citiraj:
|
|
Ode i moj ekran. Zna tko di se to može ''jeftinije'' zamjenit u Zagrebu? Z3c je u pitanju...
|
Citiraj:
|
Namjerno si skenjao ekran da sad možeš reći svima da ti se više isplati uzet Z5 nego ovog popravljat :D znamo te dobro :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Eto ako netko zna di bi to mogao riješit za oko 500kn :chears: |
Za 500kn nigdje :D
|
Ma dobro, 500 je samo figurativno, al ono da me ne oderu ko zeca... prem 1000 se ni ne isplati, ovakvog ga na njušci rađe za hiljadarku uvalim neg da idem popravljat za tu sumu
|
Ispod soma zaboravi.
|
Ebay onda it is :lol2:
|
Imas servisere koji ti zamjene za cca 150-200kn manje nego sonyjev servis s time da gubis garanciju(slucaj s xperiom Z)
|
ako dobijes 1000kn za njega na njuskalu (sa razbijenim ekranom), skidam ti kapu
|
Citiraj:
Citiraj:
|
S(l)ony objavio popis modela koji će dobiti MM
http://blogs.sonymobile.com/2015/10/...0-marshmallow/ |
Ko tu koga....tu se kaže i da Z1 dobiva
Nego...trouble in paradise (nisam ja polugol okružen ženkama,don't worry) :D |
Citiraj:
|
Kmuuuu :( nije OK :) fak ju so... ma ne, vako i nako pod bora dolazi Z5 :)
|
Zaš je to OK? Fali mi smajlić za facepalm!
|
Zato kaj je on WP juzer... :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Od 4.1.2 (Jelly Bean) do 5.1.1 (Lollipop)... I još su izašli z2, z3, z3+ i z5, sad si pogledaj koliko je to mobitela... |
Pa dobro, ali Z1 je minorno slabiji od Z2. Ima SD800 koji je dan danas MoFo među procesorima i 2GB RAMa. Za Z još ajde de, ali Z1...
|
Ma bude,tak su za Jelly Bean isto govorili pa se proširila lista,doduše sa malo zakašnjenja :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:17. |