![]() |
Stvar je u tome, ako si zajebo i to gadno, primitivno i ispod svakog dostojanstva osobnog a pogotovo klupskog, onda prihvati tu kaznu bez cviljenja kako su drugi dobili manje.
Jednostavna stvar. |
Nemojte puno protiv Suareza da vas "čekić od tura" ne gricne :D
|
Znači Suareza nema protiv Newscastlea? Fino , fino..
|
Kad smo kod Suareza: GIF
|
Vec bilo, na pocetku stranice. :p
Citiraj:
|
Citiraj:
Kopačke mu ne mogu čistiti... Drogba :D , nebi mi ušao među 50 napadača u premiershiupu u zadnjih... ~15 godina Ibrahimović, to je onaj što ljubaka sa Piqueom :D , ponytail nosonja, taj je bio dobar u Ajaxu, poslije toga u kontekstu ozbiljnog nogometaša moš mu se samo nasmijat. Pirlo, :D , pa ajd Iniesta i Xavi, ali Pirlo(???) Dobro da nisi Modrića spomenuo :D Još ću pročitat da i offside hat trick hero Van Purse uspoređuje. Citiraj:
FA ga želi otjerati još otkako je provozao scum na vrtuljku prvi put kad je zaigrao protiv njih, sir Rednoseu se to nije nimalo svidjelo. Sva sreća pa će ostati u Premiershipu još dugo godina. |
Citiraj:
Nisam ni počeo nabrajati kako spada :lol2: Aguero, Forlan, Falcao, Rooney, Cavani, Tevez? Svi stoje u redu da čiste kopačke malom Suarezu :respekt: |
Stari fanatik hammer :D
Suarez je u rangu jednog ante rukavine i fatosa beciraja |
RVP pošalje Suareza po burek i jogurt a ovaj mu donese dva jogurta za svaki slučaj.
|
Suarez je prosječan napadač. :) Ništa posebno, a o ovome da je gospodin.. MA LOL! :D
Čovjek je na razini djeteta od tri godine. :) Nitko zdravog uma i prosječne inteligencije to ne može napraviti. ;) Ako ti imaš opravdanje da odrasla osoba ugrize odraslu osobu.... :) |
Citiraj:
|
Ma lol, pa ko da ne znate da sve što čekić_fanzadrtiboy voli je najnaj na svijetu, i da je dizanje u nebo istih stvari. Pa lik priča o tome da je ono smeće od suareza gospodin, ko da sjedi s njim i pije kave svaki dan, i to na temelju izjave za medije koju mu je pisao neki pr iz kluba -.- Opak oblik fanboyizma. Da ne pričam o činjenici da atm postoji minimalno 50 bespredmetno boljih napadača u svijetu....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
VAN terena je gospodin, bez mrlje za razliku od milijun kolega na drogama, orgijama, i slicno. Zena, dijete i nista drugo. Citiraj:
Citiraj:
Valjda se taki jutrom bude sa pomisli... "hmmm, danas bi nekom na internetu mogao nametnuti svoje misljenje." Prestrasno. :D Citiraj:
|
Citiraj:
A može i ovako: Npr. samopouzdano i nadobudno izjaviš da je 2+2=5. Na to ti 10-ak ljudi preporuči terapiju. Znači li to da su oni ludi ili ti samo žele pomoći? :D:D:D |
Dečki pa nemojte tako po sirotom hammeru, pa on još plače za ovom godinom. :D Al zato bit će nagodinu naslov :roller: Pustite nek dečko uživa u ovome trenutku, vi mu sve kvarite. :D
|
Citiraj:
Ide im bolje bez "gospodina".. |
Konačno su snašli i bez "vampsuareza". Neka tako nastave.
Citiraj:
|
Naziv je spot on! Zadnji igrač koji je imao ovakvu eleganciju u igri i skill je bio Henry. |
Bayern jučer sa minimalnom pobjedom protiv Freiburga ostvario novi bundesligaški rekord - 84 boda u jednoj sezoni (od mogućih 93 - učinkovitost od 90%) s tim da su preostale još 3 utakmice, a jedna je baš protiv bivšeg rekordera Dortmunda (81 bod nakon 34 utakmice - 2011/12)
ajmo sad u srijedu riješiti Barcelonu :goood::goood: |
Jel to Goetze bio u društu Schweinstigera na utakmici? :(
Još se nekako nadam da taj transfer nije istina. Šteta da ostavi Dortmund dok je klub tako jak i igra tako dobar nogomet. |
Citiraj:
shvaćam da ne vjeruješ za Lewandowskog, ali Götze je gotova stvar :D |
Citiraj:
E da je barcelona imala Suareza bi ti drugacije sad pricao!!!!! :lol2::lol2: |
Bude Bayern opet pokupovao sve šta valja u Švabiji :D
|
Dva njemačka kluba igraju finale LP-a u engleskom hramu nogometa. To bi bilo lijepo. :D
|
Citiraj:
Isto kao i da kupe Lewandovskoga, jednostavno im ne treba za sada koliko god dobar bio. |
Citiraj:
tipa Manchestera koji kupuje van Persija iz Arsenala, Jonesa iz Blackburna, Valenciu iz Wigana, treba li uopće nastaviti ? :) a uostalom, rade to svi klubovi u svim ligama, ne vidim gdje je problem nije frka dok recimo Dortmund otkupi Gündogana od Nürnberga, ali je frka kad Bayern drpi Götzea Dortmundu, ma mo'š mislit :lol2: |
money money money, must be funny...
|
Citiraj:
Ali,bio bi neki argument da u ligi (švapskoj) postoji još barem 1 klub koji može financijski parirati...ovak štanga :D |
VIDEO: 1-0 ARSENAL after just 2 minutes! van Persie loses the ball and Walcott is played through! OFFSIDE? - http://bit.ly/12DOkUc
|
Citiraj:
da su režimski klub onda bi bili od prve sezone u bundesligi (a nisu bili, već je bio 1860 München ušao, jer se birao samo jedan klub iz jednog grada, oni su se priključili bundesligi tek 2 sezone kasnije - 1965/66), onda bi pobjedili u prvoj sezoni kadu ušli u bundesligu (a nisu) zablistali su tek pod našim trenerima Čajkovskim i Zebecom, koji su došli sa zlatnom generacijom u bundesligu - Sepp Maier, Kaiser Franz i Gerd Müller Sa Zebecom su 69 osvojili i prvi put prvenstvo a sad da ih vole samo u svojim regijama i kod neupućenih idolopkolonika, moram ti reći da je glupost, prema nekom istraživanju je bilo da je Bayern 5i najpopularniji klub u europi sa nekih 20-25 mil navijača ali čuj, to je samo moje mišljenje, a ja sam samo neupućeni idolopoklonik :fiju::fiju: |
Chelsea vs Swansea 2:0 :) Opet su treći. :)
Lampard go (iz penala) i asistencija. :) 201 gol. :) Još mu jedan fali. :) |
Team Of the Season: De Gea. Zabaleta, Rio Ferdinand, Vertonghen, Baines. Hazard, M.Carrick, Mata, Bale. R.Van Persie, Suarez.
Gareth Bale wins both PFA and Young PFA player of the year. http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...53181875_n.jpg |
1 privitaka
Slika je prejaka :D
|
http://sportski.net.hr/nogomet/lige-...-kraj-karijere
:( Brz oporavak, i sigurno to nije kraj za njega :D |
Sutra Real - Dortmund. :)
Mislim da je ivan prognozirao prolazak reala. :D Stoga svi znamo da će Real pobjediti tipa 2:1 i onda ispasti van. :D Eto. :D |
Ma on je the traktor,nemoš njega uništiti :)
|
Citiraj:
:kava: |
Citiraj:
ivane, ja se i dalje pouzdam u tebe i ulažem u BVB :D |
Ocu i ja, ocu i ja :D:D Koja je Ivanova dojava za sutra, prolazak reala? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:10. |