![]() |
Neki dan sam htio gledati stare star trek epizode, i vidim titlovi nisu dostupni osim u zip-u za cijelu sezonu (valjda su na serveru makli sve jer je staro i pustili samo pack). Mogu nekako rucno sideloadati trazeni titl u kodi ili titlovi.com addon moze (nekako) loadati trazeni titl iz zipa?
|
Kliknes na ikonu zvuka u donjem desnom kutu, i imas opciju browse for subtitles, tak da ti je najlakse skinut na komp i browsat za svaku epizodu posebno.
|
ako gledas preko kompa ako ne ja stavim sve titlove od jedne sezone na usb i ustekam u box i onda ista procedura.. :)
from my x500 on TT |
Citiraj:
Sent from my NOA_VIVOse using Tapatalk |
Ekipa gdje bi mogao pogledati family guya sve sezone?
|
Ekipa, hvala za hint za titlove, totalno sam previdio tu opciju. Kul!
Citiraj:
|
jel se isplati placati pretplata za IPTV ili se sve moze naci besplatno?
|
Citiraj:
|
to sam i ja mislio. jel ima kakva preporuka koji je provider pouzdan. najvise me sport zanima, nba, nfl i sl.
|
Ja cuh sa raznih strana da hvale nexgen iptv. Imaju web stranu pa tamo vidi cijene i ponudu kanala
|
hvala, nije lose. nemrem se odlucit :)
|
ja cu probat sportski paket pa ako vrijedi uzimam.. izgledaju mi ozbiljni.. :)
from my x500 on TT |
kak me ovaj kodi nervira. jednostavno na svakoj platformi po nesto ne radi. na openelecu ne rade ac3/dts, kao i na androidu. wetek media player radi, na iptv su neki streamovi ubrzani. reko ok, stavim kodi na komp, sad streamovi rade, ali se nakon minute jednistavno ugasi koji god program da imam upaljen lol. imam placenu listu koja savrseno radi u vlc media playeru. ah da napomenem da kodi iz windows stora se ne moze ni pokrenut, nego baci QR kod slicicu i opis greske te mi reboota komp.
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Kodi iz Win store-a? WTF
Neznam kako kod tebe ali meni na Minixu Kodi radi super, bilo Android ili Libreelec. I ne da mi radi ac3/dts već i HD audio sa Atmosom i savršeni 24p playback bez trzanja. Pa Wetek Core je prvi Android na kojem je proradio HD audio, kak tebi ne rade onda obični ac3/dts? sent from my LG G2 |
jel ukljucis sync playback to display?
Jel tko koristi Ver17.
Pa kakav je to promasaj, uzasno sucelje, koristenje harmonya nemoguce jer moram misom najprije mrdati odnosno kliknuti u prozor da mi hvataku tipke, ono, wtf. Nema izravnog izlaska na homescreen, player je ocajan, jednostavno je dizajn nekakav android material design napravljen od strane kineza. Boje sve ocajne, preplosnato sve, lose lose lose. Fali prikaz thumbnaila u galeriji, odnosno ima, ali ono vidis 8 filmova, wtf Ma ono, sve je lose. |
Na novi skin u verziji 17 se treba naviknuti,nije ni meni legao.Ali stavis neki drugi,recimo Titan ili Aeon nox koji su stvarno prilagodljivi sa funkcijama.
|
Trebati će vremena da novi skin zaživi u pravom smislu rijeci. Ja I dalje furam aeon NOx. To je za mene skin sa ergonomiji i fjucerima koje ma zadovoljavaju, sve ostalo su kožice.
Ako baš želiš confluencen možeš ti njega i dalje koristiti ... Imaš ga u na Fusionu u nekoliko verzija i modova s prosirenjima Sent from my Redmi note 3 pro |
pitanje, kako nastimat da Kodi vidi vanjski hard, stavio bi da mi se torrenti sa Quasara skidaju direkt na hard ali mi ga Kodi ne vidi nikako.. :(
from my x500 on TT |
Quasar si podesio da sprema na hdd, a kodi ga ne vidi 🤔
Ko tu koga yebe :) Sent from my Redmi note 3 pro |
Citiraj:
from my x500 on TT |
Kao da je pisalo drugacije. :) ... nema veze.
Kodi bi ga morao po defoltu odmah prepoznati. Probaj ga dodati preko kodijevog file managera pa na add source, pa ga nadji u storages folderu u androidu Sent from my Redmi note 3 pro |
Citiraj:
Edit: mislim da sam skuzio u cemu je problem, izgleda da je hdd zakljucan.. mogu snimati na njega, mogu brisati ali ga nemogu dodati kao izvor niti ga ES File explorer moze otvorit iako je stavljeno zajednicko koristenje.. ima tko rijesenje? from my Leagoo M5 on TT |
jel ima netko ideju zasto stream u kodiju prekine nakon 30s-1m dok u recimo VLC normalno radi. win 10 je os
Citiraj:
Jesi stavio zadnji firmware gore ili pogledao na njihovom forumu, Wetec je dosta aktivan glede toga...? sent from my LG G2 |
Citiraj:
sent from my LG G2 |
😵
Sent from my Redmi note 3 pro |
Citiraj:
Citiraj:
Sad sam ustekao HDD u komp, stavio da se shera cijeli disk i Kodi ga na boxu nade ali trazie username i password.. Dok mi drugi disk na kompu vidi bez problema i dopusta citanje.. Nisam pametan vise.. from my Leagoo M5 on TT |
Citiraj:
@Ziiky ? @vorda22 Koji streamovi, koji plugin? Jesi gledao na Kodi forumu da li ima nešto vezano za to? sent from my LG G2 |
Citiraj:
from my Leagoo M5 on TT |
Citiraj:
sent from my LG G2 |
Citiraj:
from my Leagoo M5 on TT |
evo proradilo sve, ostaje kodi na windowsima, wetek ide na bubanj :)
OBriši cache
|
Pitanje za znalce.
Na Kodiju (rpi2 + openelec) koristim Maxtv to go addon. I sve radi ok, nema ikakvih problema u reprodukciji. Jedini problem mi je ako slučajno na daljinskom (Philips TV + CEC) pritisnem tipku za prematanje naprijed/nazad ili nešto slično. Tada mi se cijeli addon i Kodi zamrznu i preostane mi samo reset raspberrya. Da li postoji način kako diseblirati sve komande osim play i stop (koji jedino rade na ovom addonu)? Još jedna stvar vezana uz rpi 2 + openelec. Nakon nestanka struje Openelec mi se ne digne automatski kod dolaska struje, nego ja moram odštekati adapter i ponovno ga uštekati. Ima li načina da se to složi da se openelec automatski digne kod ponovnog dolaska struje? |
S kojom verzijom Kodija 17 vam radi simple pvr client?Meni do danas sve radilo,sad mi izbacuje poruku da addon nije kompatibilan
|
nebi zna, ne koristin v17 nego zadnji ofišl build.
Glede Quasar-a; vec duže vrime provajderi baš zezaju pa san odlučija testirat jednog po jednog. Za sljedece 100% garantiram da rade; Code:
btjunkie |
Citiraj:
from my x500 on TT |
Citiraj:
jedino sad me muci zasto se ne pokazuje Live TV opcija na SPMC... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:58. |