![]() |
Citiraj:
|
Ovaj zombi je spaljen totalno. Bezveze mi je kad sam zombi jer trcim do lika da ga prikoljem on mene s nekim spaljenim oruzjem ubije :s Jesu to neki dodatci jer nikad to nisam vidio nesta kao laser wtf. Nisam uzeo ss da vidite s cim me ubio
|
ah, pa čitaj malo zadnje stranice teme
last hunter (ilitiga zadnji čovjek) koji ostane na mapi dobiva neko super ultra turbo kul oružje - laser inače su sva oružja jednaka kao i u normalnom multiplayeru, samo sto imas beskonačno metaka :D Citiraj:
ehehehe, pa nemoj bit zombi :D gledaj di idu svi dok je jos početak partije i pokušaj se ugurat tamo di i oni idu netko će večinom boostat druge, trebaš malo sreće jer je uglavnom poanta u zombi modu - doći na najnedostupnije moguće mjesto, pogotovo ono na koje ne možeš doći bez tuđe pomoći, dakle, da ti se neko ne sagne ( :D ) da možeš skočiti preko njega, jer je tada i zombiu teže doći do tebe (isto i on treba pomoć) |
Citiraj:
Hammer dobro govori " Gdje svi Turci, tud i mali Mujo". Znači traže se neke skrivene lokacije, teško dostupne ili lako dostupne (npr vrh zgrade Backlot) pa onda mine i pucnjava. Čini se lagano ali nije kad ste dvojica, a leti 30 zombija :fiju:. |
idemo malo kasnije ownat po zombi serveru?
Baja daj mi svoju xvatru ako ju imaš |
Citiraj:
Evo već drugi put, isto imaš u mom SIGu: http://miniprofile.xfire.com/bg/bg/type/2/baja001.png |
lolz zombije :( ajmo war :D
|
koja je uopče razlika između wara i ostalih "disciplina" :D
nikad nisam igrao war, a stalno ga se spominje |
Ako ja dobro kontam war je kada se sastanu dva klana pa se pokolju.
|
tako je, war je kada se nađu dvije grupe ljudi (obično klanovi) i međusobno se bore (od 1vs1, pa do 6vs6). Poprilično drugačije se igra nego ovako na public serverima :)
|
Citiraj:
|
C2Y jer prebačen opet na WAR only.
IP u mom sigu. |
Trebao bih pomoć. Stavljao sam nove Windowse na komp i krenem da ću stavit opet ASE, ali je prekinut razvoj programa i morao sam na XFire preć. Jel mi može netko objasnit postupak podešavanja toga sve skupa. Nemam iskustva s Xfireom. Da napomenem, imam onu verziju igre sa serialom koji je opal pod krevet pa ga ne mogu nać :D
|
Ne kužim oko čega trebaš pomoć?Moraš se registrirat na nijhovoj stranici,importat igre i udarat.Kada uneseš igru,klikneš na nju i napraviš refresh servers,onda ti ona izlista parsto servera po parametrima koje si postavio tamo na desnoj strani.Grupno unošenje IP adresa mislim da xfire ne podržava,ili ga ja neznam napravit.
|
Ma na to grupno sam mislio. Pobacam sve IP-ove u jedan txt pa importam kao u ASE, izgleda da to nije moguće :(
|
E to mislim da nemože.
|
Ljudovi zna neko kak pogasit one glupe letece novine/papire kako god?
|
Citiraj:
|
/r_drawdecals 0
|
ne bi ljudi vjerovali, ali čak sam počeo i sa snajpom igrat, riješio sam već 100 killova sa onim prvim snajpom i sa barretom, a sada dragunova krcam :)
još da imam preko 30fpsa dok nišanim, ah :D |
eh moj kempesis opet si poceo :D
|
Ne vrijeđaj mi ratnog druga po ležanju. :D
|
pa ti se zalish kad imash 30 fps. sramota. meni je zao sto me kicka kad stavim limit na 30 fps-ova (najcesce je minimalno 40 - pa onda nemam stabilna framerate i sve ode u qrac krasni.)
ako se pitate koja je to grafulja :D Mobility Radeon x1600 64bit 128 mb (narafno naklokana na 540 GPU i 460 VRAM :D ) dao bi yaye za 3870 i c2d na 3+ GHz :D |
Malo sam igrao na nekom serveru sa Zombijima, meni skroz bezveze mod.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Po sijanju povrća već su me upoznali. :D
|
oo znam :D
|
Zasto je ovaj c2y server stalno prazan???
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja ga pokušavam namjestiti po željama ali 100 ljudi 100 čudi..... Evo sad ću za promjenu malo maknut HARDCORE mod. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:28. |