![]() |
Došla jesen, a čini se s tim opet moji problemi s brzinom, eto, neko vrijeme je OPET sve bilo ok, ali nisam ja te sreće da dobim ono što platim cijelu godinu... Ne bi to bil još ni takav problem da kad padne brzina niš ne radi kak spada, dropa mi online igre i slično...
Mojih 8 mbita: http://www.speedtest.net/result/1491358391.png Još neko s vž područja? Anyone? |
Pa tu je i mojih 4Mbita bolje :D
|
Citiraj:
|
E ovako. Imam samo info da ce biti ponuda u paketima (telefon, net i tv - znaci kombinacija dvije ili tri usluge).
Znam sigurno da ce tel. + net (4Mbit flat) biti sve skupa 169kn. Mora se novi ugovor potpisat i prva 3 mj je 50%. |
cek, cek, cek...
mi kaj sad imamo tel+ net i brzinu 2mbit flat ce nam samo skocit na 4mbit i morat cemo novi ugovor potpisat ili kaj s tim da ce prva tri mj iznosit 84,50kn + impulsi? :D |
je platit ces malo vise ako gledas tako i dobit vise (u odnosu na sadasnju ponudu paketa) ali ne znam sto sa ugovorom. meni je prvi ugovor prosao i prosle godine produzen je. ne znam je li moguce napravit novi ili kako to vec ide... mozda bi to mogla biti velika kocnica...
za koji dan biti ce objavljeno na netu. akcija je pocela za sve koji imaju optitv i receno mi je da oni koji gledaju tv da im ide reklama.... |
ja mislim da sam isto prosle godine produzio ugovor. Ma valda mi necemo biti zakinuti :/
|
Sjecam se da sam trazio novi modem pa mi lik rekao da obnovim ugovor bez obzira sto je produzen.
|
pa onda valde nece biti problema ako se moze obnovit bez obzira na to sto je produzen... :)
|
Pa i sad je ta ista cijena
Citiraj:
|
Nije. Trebalo bi biti ispod 160kn (tel + 2mbit flat)
|
Pa trenutno je tel+2mbit flat 140kn
Citiraj:
|
156kn trebalo bi bit
|
Kad krene reklamiranje na tv-u, u udarnom terminu, onda cete vidjeti i nove cijene/pakete. :)
|
@nino pricaj. nemoj da nagadamo.
letke ce tek poslat sa iducim racunom, tj nema nista do 11 mjeseca a krece od 1.10.. -,- |
Brzine optitva nece dirat? :(
|
Nece. Osobno me to niti ne zanima. :D
|
Citiraj:
|
pa to, dobro da prije optitva nisam imo 14mbita bez beda... a sad kao nemogu dic preko 5...
|
i nije mi jasna ona politika naših operatera ... ako želiš iptv na dva tv-a - plati dvije preplate (odnosno dva uređaja)... pa koji je k.r.c njima ... lopovi prokleti
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako ima provider koji nudi takve pakete koje ti trazis, ja na tvom mjestu nebi minutu cekao, vec bi se prebacio. |
Citiraj:
|
|
e, ako sad dolazi ovaj zakon kod kojeg cemo moci birati zasebno pruzatelja usluga, znaci li to da cemo moci i odfakati hrt??? :D
|
A sta vrijedi novi zakon onima koji imaju jednog eventualno dva operatera (tcom i optima)? Da li je moguce da sada u igru udu i drugi kao H1, Metronet...?
|
Metronet ce biti samo za poslovne korisnike.
|
Trenutno koristim FlatRATE 2048/256 i OptiFIX i naknada za telefonsku liniju, plaćam oko 160+ kuna sve skupa.
Pitanje je dali bi se meni isplatilo ići na O2 surf, ima li i u toj opciji 100 minuta besplatno svaki mjesec ili je 500 jednokratno? Jer oni znaju staviti jedno, a ispadne nešto pedeseto. |
@nino a kako to da amis nudi brzinu do 24 mbps..naravno da će netko imati 5 a netko 15..20 i više mbps-a. Zašto Optima to ne omogući..? Neka napišu da je brzina do 20 mbps-a pa će neki imati 5..kao što sad imaju a neki će imati više..čak i puno više :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:58. |