![]() |
Za ljubitelje govno žanra, nezaobilazan blog: http://blog.dnevnik.hr/sveogovnima/#
Za one hardcore, imate i stranicu rate-my-poo :) |
Vidio sam ovo danas u dnevniku na Novoj. Tema je bila gradnja podružnice centra za svemirska istraživanja u Udbini. Na 1:30 počinje lom :D
|
Je li ovo neka šala za prvi april ili šta? :rofl:
|
Koji debos majko mila :roller:
|
ma prejako :D
|
Ali ni to nije sve, priča se nastavlja na 24 sata:
Citiraj:
|
tak bauljam po ebaju, pa ak nekome treba zippo, ima lik povoljno...
|
Ovaj zipaš je pravi must have. :D
|
Pogledaj i ostale stvari koje prodaje i cifre...
|
zanimljivo kako se rasprodaje vatrogasna oprema :) Ne bi se čudio da baš radi kao vatrogasac...
|
...jer zg_vatrogasac kao ime nije dovoljno jasno :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
|
|
To me podjsetilo na onaj stari vic:
Čovjeka je nešto probudilo usred noći i skuži da su mu je netko provalio u garažu. Nazove policiju da prijavi pljačku u tijeku, a policajac s druge strane ga pita: - Netko je u vašoj garaži i krade vam alat? - Da, neki ljudi su ušli u moju garažu i kradu mi stvari. Policajac mu odgovori: - Pa, znate, sve jedinice su trenutno zauzete. Zaključajte se u kuću i poslat ćemo nekoga prvom prilikom. Čovjek mu odgovori: - U redu! Poklopi slušalicu, pričeka dvije minute i ponovo nazove policiju: - Dobra večer, ja sam maloprije nazvao i rekao da mi lopovi kradu alat. Ne trebate žuriti, ubio sam ih! Za tri minute pet policijskih auta, helikopter, vatrogasna kola i hitna pomoć došli su pred njegovu kuću i zaustavili lopove tijekom pljačke. Prilazi policajac čovjeku i kaže: - Mislio sam da ste rekli da ste ubili lopove. Čovjek mu odgovori: - A ja sam mislio da vi nemate nikoga slobodnog za poslati! :D |
Kao i na Savu iz Kikinde xD
|
|
|
Hahaha :lol2:
Jel to vezano uz "temu dana" sa svih naših portala od prije koji dan kad je neka tamo poznata Srpkinja išla na osjvježavanje vagine? |
|
|
ubi me al ne vidim ništa smiješno,u čemu je fora?
|
Pogledaj gdje je označen zaslon, a gdje slušalica :)
|
aha,to sam skužio,samo sam se nadao vecem fail-u :D
|
a malo microfon, pa mikrofon, pa drugi POSIV, pa tipkovnieu....
|
|
Jebac uhvacen u tudjoj basti. :D
|
Citiraj:
|
Koliko taj nije sjedio nakon ovog... :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:18. |