![]() |
Onda sam fulao, a sjetio sam se kasnije da mislim da su dali i Guardians of the Galaxy prije vidoteke...ali nisam 100%.
|
A šta je taj denuvo ireverzibilan?
|
Bump :D
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Citiraj:
|
|
Nemam pojma al' dodao. Thanks :)
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Citiraj:
Castelvania se fakat isplati i najljenijima :D Castlevania Castlevania II Simon's Quest Castlevania III Dracula's Curse Super Castlevania IV Castlevania The Adventure Castlevania II Belmont's Revenge Castlevania Bloodlines Kid Dracula (never released in English before) History of Castlevania - Book of the Crescent Moon |
Šteta da nema simphony of the night. Iako to moguće niti ne postoji na PC? A ovaj odron se u mene već odronio ranije.
|
|
|
Kakve isprdke dijele nitko više ni ne komentira..
|
No no, beholder je pristojna igra. Za to što je.
|
Citiraj:
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Koncentracija kolega, beholder je bio prošli tjedan. Ovaj tjedan je na meniju epski odron.
|
Ujjj, istina. Ne valja postati na uranak :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Brotato je fantastičan. Isplati se uzeti. Jedna od najboljih roguelite igara.
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
A jebika, udarnik narušava konsenzus.
|
Brotato vridi svakog €, kupio sam ga na PC-u i XBOX-u - fantastična igra solo i couch coopu
|
|
Lijepo od njih....tko ne voli legiće? :goood:
|
Simulator ZET-a je točno ono šta mi je falilo u životu :chears:
|
Mali offtopic, iako i nije baš jer neke igre idu i preko Epic Games Storea!
Za ovo nisam ni znao do prije par mjeseci. Već skoro godinu dana imam turski Amazon Prime Video po 1 €, tek sam prije mjesec, dva saznao da imam pravo i na Prime Gaming uslugu.. https://www.bug.hr/igre/amazon-do-kr...18-igara-45429 Ponuda je skroz ok.... Iako nije džabe, ali skoro je džabe .. Trenutna ponuda: https://gaming.amazon.com/home |
Čekaj, ovo sa prime se može koristiti i ako imaš onaj besplati prime na mjesec dana? Toliko su me udavili s time da sam ga "kupio" neki dan za 0€ :D Kakva komedija.
BTW, da li u tim lego igrama ima slaganja legica :D |
Trebalo bi...
|
Provjereno radi :)
|
Svako četvrtka izlaze nove, ali imate dosta vremena da ih dodate, točnije 3 mjeseca...
|
Radi da, klikao sam pola sata. Iz*ebo me GOG s captchom.
|
Meni tek ovaj tjedan došla captcha....
|
Ma ja sam dodao na GOG nekoliko desetaka igara pa vjerojatno ne vjeruju da to netko radi ručno :D
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:27. |