![]() |
Citiraj:
Viš da ljudi imaju pametnijeg posla :rolleyes: |
Citiraj:
Dobrodosao na forum... |
Citiraj:
Uzivaj kao i svi mi : hello2 : |
Ja dolazim oko 21h na server da opet malo osjetite miris granate... :D ovisno o ekipi, mozda opet bude makljaza do 2-3h u noc... : DualWiel
|
Citiraj:
da... bit ce jednog dana... sniperwolf junior samo tada ce se igrati call of duty 145: suicide |
Da, bit ce CoD:Penzion Edition:D
|
Hehe, welcome....
Morat ćemo jedanput složit ekipe, juniori vs. oldtimeri :D Što se tiče makljaže, večeras oko 8 se pucamo.... |
eto nam ga i mitz junior...dobrodoshao! :) :beer:
|
Citiraj:
Bori se za svoju samostalnost :D |
Citiraj:
|
Jel 30 granica?
|
Citiraj:
|
Ljudi, znam da je već fakat prekasno za prijave, al, jel mogu ja još upast? :)
|
Prema tome ja spadam u juniore? :D
Zasto imam predosjećaj da će atha imati neki poseba rank u ovom fightu :D |
Citiraj:
|
atha oduvijek ima poseban rank..
nego rache....kad sam vech admin, mogao bi mi i pojasniti kakve stvari, ne? ;) |
Evo sada smo se igrali, i ovaj screenshot smo igrali samo RB i ja protiv trojice... samo gevintače....
ovako je završilo :D http://img437.imageshack.us/img437/7...00256wu.th.jpg P.S. jedno pitanje, kako napravit da imam Lee-Enfield kod amera? |
Citiraj:
malo poslije... jel bolje atha :) |
Citiraj:
Ukljuci auto download... To MM ubacio danas... |
Citiraj:
@mitzek jr - pozdrav :beer: |
Renesis jel smo ih skoro dobili ha:D
|
mitz jr pozdrav:D
|
Citiraj:
http://downloads.planetmirror.com/pu...p?q=3123433430 tu ga skinite Radi se o 8kb pa zato ni nisam postavljao pitanje. To nije puno ni za koga tko želi igrati pošteni Rifle Only na američkoj strani. |
Je, skoro, malo nam je falilo... ipak se osjeti kad nas je manje... nas koknu i to ode 15 sekundi minimalno....
da je treći bi bilo malo teže... pitanje je što bi im onda napravili... :D a tek da sam ja sa snajperom pucao, jao... :D |
ctf,htf,ajmo jednom nabacit wtf?!:D
|
Dečki - Rak je nabavio četri nove mape - mislim da su sve prerađene iz SP-a za MP. Svi bi ih morali instalirati ako se slažete s tim. Problem je u tome što imaju 75 MB pa bi ih morali skidati sa linkova koje bi Rak postao ili da vas par skine pa podjeli drugima. Kak god , dajte se dogovorite pa nam javite. Stvar se ne može djelomično obaviti jer bi ih mogli igrati samo oni koji ih instaliraju na svoj komp dok bi ostali gledali u rombove i ostali smrznuti kad igra pređe na te mape.
Molim Vas feedback o tome. M |
Ja se slažem, bit će sigurno zanimljivije.
Nego, kako ja mogu uplatit - da ne bi bilo sranja kad račina stavi drugi password : Drone : |
ja sam za...new maps are welcome... :)
|
Otvorio sam novi thread po kojem nemojte spamati. Radi se o obavjestima o serveru i anketama u vezi njega. Pročitajte.
|
yes sir, vech uradih glasovanje i prochitah. shto se mene tiche, okachi linkove pa chem na poslu sutra skinuti.
takodjer, ako imash volje da mi na pm/icq malo kazhesh kako raditi na consoli i slichno, mijenjati gametype and stuff.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:02. |