![]() |
Citiraj:
Nece me ovaj tjedan da ga hebes. |
Citiraj:
|
Citiraj:
budem jos pogledao u drugom kojeg sam davno batalio negdje u ostavu pa cu vidjeti jel su slucajno ostali lol. inace ekipa iz Uzija imate li ovaj ram ? http://www.xpg.com/en/feature/376 U protisu sam platio jednu plocicu cca 840 kn pa gledam ako imate slucajno jeftinije platio bih odjednom gotovinski. Fora bi bilo da kostaju oko 700 kn :) |
Citiraj:
Kifla, samo -DRD (dual) i -QRD (quad) imam kod dobavljaca. Nema single stickova. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dakle ne možete nabaviti ovih 8gb 3000mhz ddr4 ? DDR4-3000 PC4-24000 8GB CL161.35V Red / Black |
Ja ću se samo nabrzaka ubaciti i dodati se na dugu listu zadovoljnih kupaca. :)
Nedavno sam obavio prvu kupovinu u ovom dućanu i ljudima šaljem same pohvale - počevši od pružanja pomoći, brzog odgovaranja na mailove i općenito susretljivosti... :goood: |
Ja naručio i platio jučer ujutro GTX 1060 na web shopu i danas popodne je već bila dostavljena na adresu u bilogorskoj pripizd... na putu za nigdje
Ugodno šokiran i svaka preporuka |
Još jedan zadovoljnik :)
Obavio prvu kupnju, no sigurno ne i zadnju. |
Ekipa iz UZI-a dali netko ovdje trenutno prisutan, moze inbox ?
Powered by LG G6 |
Frknes mail, pm....stogod
|
Citiraj:
Powered by LG G6 |
Mašina stigla u pogonu... Radi predivno 😬 Decki su to lijepo sklepali... Imate moju preporuku i definitivno ce moje buduce kupnje biti kod vas. 👍😎
Powered by LG G6 |
Jako zadovoljan kupovinom, ukupno tjedan dana od narudžbe do dostave (na stranici pisalo 7-10 dana).
Zamolio da ne šalju Overseasom, poslali GLS-om :). |
Evo da i ja javim da sam zadovoljan s uzijem. Ove godine sam im napravio oko 50k kn prometa i sve proslo odlicno. Bilo je zastoja u isporukama grafa, ali ne njihovom krivicom pa sam za strpljenje dobio majicu. :D
|
Poz. Jel moguce nabaviti odredjeni Anker zidni punjac?
|
Anker nemam nigdje ko brand kod dobavljaca. :(
Nesto ovako? 125,00kn? https://i.imgur.com/7bIc6zk.jpg |
Citiraj:
Nesto ko sto Aukey ima. Dva QC 3.0 |
Citiraj:
|
Citiraj:
eu plug verzija |
http://www.cabstone.com/en/products/...schnellladege/
240,00 sa pdv. Citiraj:
|
Evo, pridužujem se klubu fanatika Uzi Shop-a :) U ponedjeljak preuzeo konfu, sve super samo kaj se čuo dosta vent od napajanja, kontaktirali mejlom, došao danas da dečki vide, provjerili i bez puno komplikacija tipa ostavite da testiramo napajanje bla bla, pristali zamijeniti za drugo, preporučili be quiet! Pure Power 10 600W, došao doma, tiho da tiše nemre biti, stoga svaka vam čast na uslužnosti, pogotovo dečku kojem ne znam ime :) koji je to sve lijepo opet složio tak da imate vjernog kupca do kraja života :)
Edit: Bilo mi je simpatično da me poznaju po nicku Max Damage a ne po imenu :) |
Još jedno iskustvo (valjda dvadeseto) od mene.
Prijavio čudan problem s matičnom, ekipa bez problema poslala novu na probu, vratio "pokvarenu". Još nisam stigao složiti novu, sutra ću, ali svaka čast na responzivnosti i pristupačnosti. 20/10 ocjena. |
Koliko sam ja shvatio Uzi Shop nema istog dobavljača kao većina naših trgovina ili? Koja je razlika, prednosti, nedostaci?
|
Citiraj:
|
Malo smo u guzvi pa se ne stigne ni pucanstvo obavijestiti o novostima nekad. :D
Stigle su nam na lager kvalitetne Liquid Metal termalne paste :)Coollaboratory i Thermal Grizzly Thermal Grizzly Conductonaut Thermal Grizzly Kryonaut Thermal Grizzly Hydronaut Thermal Grizzly Aeronaut Coollaboratory Liquid Ultra Coollaboratory Liquid Copper Od sutra na lageru u poslovnici :) https://imgur.com/CY0cPZN |
izuzetne su te Thermal Grizzly paste i tekuci metal, jedne od najboljih na trzistu, ako ne i najbolje, ja sam dosad uzimao sa casekinga, pohvala za Uzi :chears:
|
Evo da se i ja pridruzim na listi zadovoljnih kupaca. Cekao sam da mi sve sta sam narucio dode i dns je zadnji dio opreme dosao. Sritan ko malo dite, sad samo peglanje i uzivanje. Decki iz Uzishopa stvarno su ljubazni i pristupacni, opet cu narucivat sigurno tu.
|
Evo i ja :D
Naručio komponente i slaganje, složeno bez ikakve zamjerke i to u smećastom kućištu od 150kn, uredno, pošteno, brza dostava, zapakirano odlično uz jasne upute za dostavljače, ne znam više što reći, sve valja :D dućan za preporučiti za bilo što |
Zanima me da li će monitor Lenovo P27h uskoro biti dobavljiv?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:00. |