![]() |
rekli smo ne javno dođavola :D
|
Hahaha bilo je i gorih slucajeva ne brini :)
|
Ne brinem, samo pogledam sisu :D
Dosta toga ima novoga i ispod i iznad haube, ne bih htio preuranjeno ejakulirati s oduševljenjem, no fon je dosta življi čak i uz ovo apdejtanje apova u pozadini, sjećam se kako je to izgledalo s prethodnim verzijama. Dosta se vuklo dok ne digne sve apove gore i napravi se par restartova, sad to puno bolje izgleda. Ok, ne sviđaju mi se sve animacije koje su došle s LP, no ajd - većina mi je ok. Ima dosta nepotrebnih, ali bar za sad ne usporavaju rad. |
HIJAOOOOOOOOO :D :D :D
|
Fleš in progress ;)
|
ok, nakon drugog restarta se pojavili wifi i bt u settingsima :stoopid: Ajd baš nek netko obrati pažnju na to kad digne...
|
Ima kakav root za to?
|
Citiraj:
Nego, guta RAMa dosta više nego KK u leru. Pobio što i inače pobijem, cca 1,2 GB cucla. |
Ček Brko jesi i ti Slovenski snimio uz uklanjanje nepotrebnog smeća ili si našao kakav nebrendani i spržio(baltic...)?
|
Nema Baltičkog još. Stavio sam Slovenački i ubio sve iz njega nepotrebno.
Slovenačke pizdarije deinstalirao, Googlove disjeblao. 1 GB RAM je usage u leru. Nakon reboota je OK. |
a i tebe svašta mori. Jel mi vjeruješ da na Z1 nisam nikada pogledao koliko mi je zauzeće, a da ti ne pričam što sve imam pokrenuto ;)
|
Stavio o2 DE na Z1c, sad se instalira hrpa aplikacija, ali pokrenuo sam kameru i definitivno je brža :)
|
Citiraj:
Ovak na prvu, super je update. Sve lijepo radi, tipkovnica crna je bomba i široka su slova pa nema fulanja. No, više mi se sviđa 5.0.2 na G2 nego na Z1. |
Kod mene na Ultri je obicno oko 65-70% memorije zauzeto al gore je skoro sve i sve je sinkronizirano. Tonu notifikacija skorom uvijek i slicno. Nisu lose Xperije kaj se toga tice mada to ne znaci puno.
|
Xperia Z, ZL, ZR Lollipop "in a few weeks". Dakle, ne tak skoro.
|
Jel bolje fata signal WiFija nego na KK?
|
Ne znam. Fata ga odlično, meni je uvijek na max jer imam u zgradi 3 Fritza H1 :D
|
Kupio sam Nillkin frosted shield za Z3C, izgleda ovako, za sad sve 5.
|
snimio na Z1 i ja popodne, sve radi brzo, nikakvih zamjerki zasada, ...još treba vidjet hoće i baterija bit bolja... :)
Jeli se ona priča da je potreban factory reset nakon snimanja lolipopa tiče samo samsung s5, ili je trebalo i ovde?? |
Ako si označio (a sigurno jesi) wipe u flashtoolu, onda nikakav factory reset nije potreban. Imaš tvornički čisti mobitel. :D
|
baš ga gledam :D
|
jesam, da. Pogledajte u settingsima, about phone pa tapkajuci brzo po android verziji iskoci klasična fora androida koja ovaj put nosi sa sobom onu kao Flappy bird igricu :) Nisam još ostalo istražia..
|
Skužili su da ekipa masovno zarađuje na Flappy Bird igri pa su ju ČABE ubacili u Lollipop :D
UPDATE: HR VIP je također vani - 14.5.A.0.242 |
Imam Z1 unbranded odnosno kupljen je kao uređaj u VIP-u ali stock otključan. Kada ga spojim na PC Companion kaže da je "up to date" ali i dalje je KK gore.
OTA update također ne javlja ništa novoga. Da li je to zbog toga što je unbraded? Koju verziju preporučate za Z1? |
Ti imaš vjerojatno Central Europe. Ovo je baš od VIP mreže izašlo jučer.
Stavi bilo koji. Nas 3 (tor, Delpiero i ja) smo stavili Slovenački :) |
Onda ću probati i ja Slovenački ovih dana puknuti gore :D Nego gdje se taj Slovenački nalazi ako se smije znati?
|
Skini XperiFirm sa XDA i skini pomoću njega. Onda preko flashtoola kreiraš FTF i flešaš.
|
Hvala za info. Budem probao pa javim :chears:
|
Radije prati OVE upute nego da isprobavaš da nebi bilo "halo Agram" :D
Tu nemreš fulat, lijepo skineš, pretvoriš u FTF i fleš. Sve skupa 10 minuta posla, naravno kad se skine i ako si već backup obavio :D Blaženi Sony. |
Hvala na pomoći. Već sam to radio na starijim SE xperia-ma, pa valjda ne budem nešto shebao. Svejedno dobar i jednostavan tutorial. Probati ću ubosti ovaj VIP da vidim kakav je.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:59. |