![]() |
Kovačić odlično.
|
Offside, ali nema veze :D GNJIIIIIIIIIIIII :D
|
Šteta kaj Eduardu nije ušo.
|
E moj Kovačić... Na prvu, kakvo štopanje i pimplanje...
|
Kovačić dosad nije pokazao ništa više od Sammira. :kafa:
|
Citiraj:
|
Jel ovo neko likvidira Dragu? :D
|
Mozda neka Brazilka uletia...
|
Crkle baterije u mic-u,samo se fino cuo onaj zadnji beeeeep
|
Sad vidim i ja da nije :)
Rebić loš. Puno trke, malo meda... |
Jadan Drago. :(
Moguće da je ostao bez glasa. Onaj beeep je bio njegov zadnji vrisak. |
Šta HTV nema rezervni mikrofon, ili bar set baterija? :D
|
Kriza je..
Kolko je samo bilo prilika kad ga nije bilo. Festival promasaja.. |
Šteta za Raketu, trebo ju je samo zavući ispod golmana. Mogli smo im 6-7 komada ubacit, al nećemo biti nezadovoljni. :D odličan rezultat i GLAT pobjeda :D
Di je sad onaj begi sa svojim postocima... :D onaj realni :D ? Essue-ekkotto kak se već zove taj tard... Da sam mu suigrać, lagano sa 2 đona u koljena. Koja šupčina kosmata. |
Ko je reko da da Kovacic nije pokazao vise od Sammira? Mali je u 20 minuta podijelio vise kvalitetnih pasova nego Sammir u karijeri. Samo mu fali malo snage, hrabrosti i iskustva. Nije za prvih 11 u tezim tekmama, ali je pokazao da moze uc i radit dar mar.
Ovo je trebalo i zesce trpanje bit. Steta sto Dudu nije zabio, i Mandzo hat trick :) Za Meksiko ovo ne bu dosta, obrana nam je i dalje losa, previse dopustamo protivnicima. Ali imamo razloga vesiliti se i vjerovati da mozemo dalje :) |
Koliko fulanja pa to je strava. Svaka cast na 4:0 ali promasaja bar 5 zicera jbt.
Uglavnom,popravili smo minus u golovima,odlicno. |
Odigrali smo još jednu odličnu utakmicu.. Niko je stvarno odličan trener.. Mogao bi imati dobru karijeru. Jedino mi Pranjić ne sjeda nikako. Plivao je strašno prvo poluvrijeme. UŽAS
|
Hahaha Goran Vlaović - nemamo kurtone haha
|
Citiraj:
|
Nije bila petarda, moramo nesto i za Meksiko ostavit. :)
Kovacic je bio dobar, cim je usao i okrenuo ona dva igraca zabili smo gol. :) Hrvatska. <3 |
Gledao neki eng stream, koje olakšanje što se tiče komentiranja.
Bravo naši, al smo malo šupljikavi pozadi. |
Kaj, Pranjiću je ovo bila 50-a tekma? Lijepa brojka, al mislim da mu treba bit i zadnja. Bilo kakvi stoper tamo i gotovo. Finke je jedva doćekao da ga Kovač stavi u prvu postavu. Ježi ga, Kamerunci nisu bili u stanju to odradit do kraja, ali bi nas Meksikanci mogli satrat po toj strani.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sad samo pobjedit mehiko, a da brazil kojim slučajem odigra 0:0 sa kamarunom :D i mi prvi :D
|
Song mučki s leđa kad ga ne vidiš, to je jedan bijednik :D
|
Cestitke na rezultatu i solidnoj igri. Bilo mi je lijepo gledati golove i proigravanja vatrenih, a s druge strane su me iznenadjivali potezi protivnika. Sta reci nego da su zesce sirovine. Zato ovaj vrijedan rezultat uzmite s rezervom.
|
. Mi idemo pit sada :D
|
Citiraj:
|
Neznam šta nam je Samir trebao, prosipavao je lopte samo tako, Pranjić....a što reći, da je malo ozbiljnija repka s druge strane bilo bi veselo. Po meni Rebić nije toliko ni loš, ako ništa drugo ima snage za otresti igrača sa sebe. Za Meksiko da još malo podignu nivo i nebi trebalo biti problema.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:23. |