![]() |
Citiraj:
from my x500 on TT |
Citiraj:
|
Ja ću pričekati EU verziju do 23.9. jer će dotle tebi stići i imati ćemo prve utiske o njemu. Ako budu negativni, otkažem kupnju.
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Nabijem likove, imao sam u kosarici us verziju koja se shippala isti dan i sad pise tek 23.9...
Citiraj:
ja sam isao uzet odmah poslije tebe i vec je pisalo 23.9.. bit ce da si zakasnio za malo..
from my Leagoo M5 on TT |
Citiraj:
EDIT: sad sam gledao pod status svoje narudžbe i kaže "Back Order"!! Gledam na stranici i dok kliknem na UK plug, piše restock in 3 days... :fuming::fuming::fuming: |
prodali nam foru :(
pas mater je.. bilo je predobro da bi bilo dobro..
from my x500 on TT |
Ste probali s AU plug ? Meni je jedino za taj bacao in stock.
|
Ne znam cudno je sve to, ko da oce pobrat pare nabrzaka za nesto...
prodano je preko 4k komada, vec su se nabrali dobrano.. :D
from my x500 on TT |
Citiraj:
TT sa XRN3 |
Ako će ga poslat za 3 dana, onda ok :D
|
Citiraj:
Pa Core je jedan od najboljih android playera uopće baš zato kaj podržava sve formate bez problema. Evo meni Libreelec na U1 šalje čak i LPCM 7.1 nativno do onda neće obične ac3/dts stvari. Daj pojasni malo šta te je..be Sent from my G2 |
Citiraj:
Sent from my G2 |
ma koji smijeh. UK i AU plug je sad delayed 10-15 days. EU adapter će biti raspoloživ 16.9. tj za 7 dana. Ma tu više ne znaš tko pije, a tko plaća... :hitthewal:
|
Citiraj:
from my x500 on TT |
ma kako ne bi bilo čudno. Pa imaš stock na kojem imaš x komada. To staviš na banggood. Ovi kako prodaju samo skidaju i kažu stock je taj i taj prazan ali ima još tih i tih. I sad ako ne mogu to uskladiti nek ide sve k vragu. Pa prodavačice u konzumu bi to bolje odradile...
Pišem zato jer kad sam naručivao danas popodne bilo je UK raspoloživo i njega sam naručio, dok sam EU otkazao. I sad je EU raspoloživ prije nego taj UK koji je bio raspoloživ kakti... |
ali prije nisi tako napisao, to vec mijenja stvari.. onda znaci da nemaju uopce toliko ali prodaju jer eto mogu..
meni ne predstavlja veliki problem kada ce stici ako stigne jer imam MX III koji radi uredno.. from my x500 on TT |
A ode jutros cijena na 55 dolara
|
ba bio je sale povodom Banggood rodendana koliko sam skuzio.. 24h je trajalo..
from my x500 on TT |
A odlično, jer sam se mislija da otkažem.. Al valjda će do božića doć :D
|
jel netko uopce pitao na live chatu ili negdje kada ce poslat?? ja pokusvam ali sam na mobitelu pa je malo zaguljeno..
from my x500 on TT |
Strpite se, ni sami ne znaju kada će im dobavljač poslati toliko količinu.
|
bogami meni poslano danas tj. malo prije sam dobio mail, dobio i TN i invoice.. :)
from my x500 on TT |
Ima li koji media player da čita HEVC iliti X265?
|
Citiraj:
Sent from my G2 |
Citiraj:
Meni isto poslalo verziju EU, iako je pisalo da će bit dostupna tek 23.09.:goood: Stvarno je bila dobra ponuda, 31 dolar, sad 55:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:39. |