![]() |
Stoke će rezmirat s Livčijem. X čina ko kuća ili pobjeda Stokea. Man . United rutinski 5,4:1 pobjeđuje. A. Villa ne bi trebao imat problema sa Evertronom pobjeda sa 1 ili više razlike.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bravo za wolves! :D
|
liverpool opet nije zabio gol :fuming:
stvarno trebaju kupit nekog napadaca, jer je stvarno zalostno da oni se muce sa svakom slabom ekipom, jbga sredina tablice nam je realnost ako se nesto ne promjeni i da bravo wolvsi, jos nek sutra arsenal kiksa ja happy |
Ivan ima sve veću prolaznost, nešto čudno se događa :no2drug:
Citiraj:
|
Tottenham i Liverpool panjine ko i obično, Čelzi se skrumpiral a jedino MU napravil posel...
|
Čini mi se da je ovo prvi put od dolaska francuza da Spursi imaju bolju ekipu od Arsenala (početnih 11 i dužina klupe). Stanje na tabeli im ide u prilog kao i ozljede koje ih uglavnom zaobilaze.
|
Citiraj:
Nisam gledao tekmu ali po statistici bili su dvostruko bolji. :) Unti koja krumpirčina od gola. :) Šteta kaj curica nije zabila. Majstorski potez moram priznati. :) Chelsea fakat treba nove krvi u obrani..ovo je užas. :( http://www.dailymotion.com/video/xnp...om=embediframe Curica dobro odigrala. :) |
Ne samo da su krumpiraši nego su trebali ostat i sa igračem manje:D
Baš gledam snimku na SportKlubu... |
|
Citiraj:
Videl sam to za Cahilla, bolje bi im bilo da prodaju Fernandu... |
Bude se fernanda razigrala. :) Čini se da ima volje. :)
Ma kakav crveni. Nije to španjolska liga gdje se pigaju ako ih krivo pogledaš! :D To prodaj ovim fanovima barce i reala! :D Baš sad gledam m.united vs bolton. Onaj šrek od runija nije ni sjena igrača kakav je bio prije. :) Totalni tudum i promašaj. ;) United se isto skrumpao. Sve prave šanse nisu dali, a krumpire utrpali. :) |
Lepi ne igra nikak od kad su mu kosu transplantirali:D
|
Kao ni drogba od kad su mu curicu dofurali! :D Grdo! :D
Možda lepom pada kosa u oči!? :D |
Citiraj:
|
Mmmm ne znam ima li na hajlajcima. :D Jelc je gledao prijenos, a ja sam samo komentirato. :) Znaš kako je bilo "oštro" kad ni na hajlajce nisu stavili. :p
|
Onda drugi put:D
Danas Milan-Inter,della Madonnina :) |
Citiraj:
|
curica je imala izvrstnu sansu, steta da nije uslo bio bi preljep gol
a lepi nemoze isto zabit, ali je ipak napravio 2 assista i to je nesto :p bilo je pitanje vremena kad ce pticice pocet kiksat, nisu oni materijal za prvaka, a man utd me iznenaduje kako oni uspjevaju dobivat s ovako losom ekipom i toliko ozljedenih igraca, ako upsiju obranit naslov, treba SAFU skinut kapu do poda |
Citiraj:
Kaj, nitko ne komentira Scholesa:D |
Scholes svaka čast. :) Puno godina ali je i dalje igračina. :)
|
Čoek se vrati i odmah zabije za vodstvo-svaka čast:)
Upravo počinje Newcastle i QPR, Sport Klub prenosi. |
Mrgud Scholes je jos u formi,sad se ceka neka bomba izvana da sjedne:)
|
budla-topnici 1:1. :)
|
Citiraj:
|
|
Trenutno su (Arsenal) u sličnoj formi kao u kolovozu samo što sada izgleda neće biti ni "panične kupovine poluproizvoda" (čast izuzecima poput Artete).
Ovakva situacija im se ponavlja već godinama i dok je onaj klaun na klupi, teško da se ičemu mogu nadati. Bit će sretni ako budu 5. Ali, sa stajališta francuskog klauna i uprave sezona je spašena. Zašto? Manjak para zbog neigranja u LP-u kompenzirat će prodajom RVP-a. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45. |