![]()  | 

| 

odličan event. 
	 | 

Gledao jučer prelims, ali zaspao ko klada. Pogledao prijepodne danas i zadovoljan sam viđenim. Dobar event. 
	 | 

Možda nespada u temu ali "prizemljenje" je brutalno http://sportski.net.hr/klub-boraca/b...stio-suparnika 
	 | 

http://www.index.hr/sport/clanak/ali...la/815791.aspx 
	Bilo bi i vrijeme da se njih dvojica pošibaju.  | 

Opet nitko nije gledao? 
	Dobar event opet. Neke stvari očekivane, neke onako kako mi se sviđaju, a neke kontroverzne. Svakako dobar event.  | 

Gledao sam ja, onako solidan event. Bisping dobar, Rampage još bolji (iako nije zaslužio da se bori) i title fight završi u 4:59 pete runde :D 
	 | 

Jon Jones opet u problemima, sudjelovao u "hit & run" nesreći gdje je navodno trudna žena slomila ruku. Lik je kako svi kažu pobjegao iz auta u kojem je kasnije nađena marihuana i danas se predao policiji. 
	Uncle Dana će sigurno izjavit "we are very proud of him".  | 

Mislim da je sad dost kaj se njegovih sranja tice. On bi trebal bi uzor tak se i predstavlja al ocito lazno. Bili su u pravu Rampage i Evans. Trebalo bi ga drasticno kaznit. 
	http://www.bjpenn.com/update-jon-jones-police-custody/ 100 puta gore od Silvinog dopingiranja nakon onakvog loma a i u godinama lagano. Sve to je jako lose za UFC i MMA opcenito. Ionak hrpa ljudi ima predrasudu o borcima u MMA.  | 

da, ja sam ga dosad branio svaki put.. ali ovo je već malo too much.  
	Uzor je mnogima, ovo je nedopustivo ponašanje.  | 

Citiraj: 

Same here. Ovo mu netreba oprostiti nikako, dapače(yeslittleduck) treba ga kazniti zatvorom, oduzeti titulu, kazniti novčano i onda ako stvarno to želi nek se bori ponovno za sve što je izgubio, a ne da svako svoje njesra prebacije na "loše društvo" u kojem se nalazi. Rajt. Seljo. I dalje je naj borac, ali je seljo (bez uvrede onima koji su sa sela ;)):chears:  | 

jonesu oduzet pojas prvaka i suspendiran je na neodređeno, bore se johnson i cormier 
	 | 

Haha :D 
	Citiraj: 

| 

To, ali Johnson će demolirati DC-a. Uh. 
	 | 

| 

Jbt kad ne pratim kaj se desava. Tako i treba. Valjda ovaj put nisu mogli sam tako pa su morali poslat poruku. Teska vremena za UFC. 
	Bi sam danas na Judo GP u Domu Sportova i svida mi se kam Judo ide. Tolko su glupavih pravila nametnuli da se ekipa sve vise bori u parteru. Sutra su od 17h finala, mislim da se ne palca ak se dode prije 17 al treba uhvatit mjesto jel je tribina krcata.  | 

pitanje, govori se da će biti prijenos borbe biti i na gol.hr, na koji način oni to puste? 
	Na kojem linku će se to moći gledati? Ne vidim na njihovom webu da imaju stream sekciju.  | 

Meh. Falilo je nes u toj borbi ali odlicno za pogledat. 
	 | 

Bezveze. Kao i bodovanje. 
	 | 

Sreća pa postoji FF funkcija na playeru inaće bi umro od dosade! 
	 | 

Miocic vs Hunt ? 
	 | 

Tako mi je teško tu birat, između našeg ili Hunta koji mi je jednostavno pre kul lik :/ 
	 | 

Ovog suca kaj je sudio Miočić - Hunt treba poslati u neki drugi sport, strašno kaj je dozvolio. 
	 | 

Jel ima kakva kvalitetnija snimka. 
	 | 

Mmashare forum kucaj u google 
	 | 

Citiraj: 

| 

oooooo zemljo, kakve li borbe. Očito su "više sile" rekle da mora biti 5 rundi, jer ovo je bio smijeh od fajta.. 
	Svaka čast Stipetu, idemo dalje..  | 

Citiraj: 

| 

Žao mi Hunta, šta mu Stipe napravi majko mila :S 
	 | 

Ma bezvezarija i totalno mimo sporta. To je trebalo biti prekinuto i bok....Ne od strane huntra i njegovog tima nego od strane suca. :) 
	 | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:44. |