![]() |
|
odličan event.
|
Gledao jučer prelims, ali zaspao ko klada. Pogledao prijepodne danas i zadovoljan sam viđenim. Dobar event.
|
Možda nespada u temu ali "prizemljenje" je brutalno http://sportski.net.hr/klub-boraca/b...stio-suparnika
|
http://www.index.hr/sport/clanak/ali...la/815791.aspx
Bilo bi i vrijeme da se njih dvojica pošibaju. |
Opet nitko nije gledao?
Dobar event opet. Neke stvari očekivane, neke onako kako mi se sviđaju, a neke kontroverzne. Svakako dobar event. |
Gledao sam ja, onako solidan event. Bisping dobar, Rampage još bolji (iako nije zaslužio da se bori) i title fight završi u 4:59 pete runde :D
|
Jon Jones opet u problemima, sudjelovao u "hit & run" nesreći gdje je navodno trudna žena slomila ruku. Lik je kako svi kažu pobjegao iz auta u kojem je kasnije nađena marihuana i danas se predao policiji.
Uncle Dana će sigurno izjavit "we are very proud of him". |
Mislim da je sad dost kaj se njegovih sranja tice. On bi trebal bi uzor tak se i predstavlja al ocito lazno. Bili su u pravu Rampage i Evans. Trebalo bi ga drasticno kaznit.
http://www.bjpenn.com/update-jon-jones-police-custody/ 100 puta gore od Silvinog dopingiranja nakon onakvog loma a i u godinama lagano. Sve to je jako lose za UFC i MMA opcenito. Ionak hrpa ljudi ima predrasudu o borcima u MMA. |
da, ja sam ga dosad branio svaki put.. ali ovo je već malo too much.
Uzor je mnogima, ovo je nedopustivo ponašanje. |
Citiraj:
Same here. Ovo mu netreba oprostiti nikako, dapače(yeslittleduck) treba ga kazniti zatvorom, oduzeti titulu, kazniti novčano i onda ako stvarno to želi nek se bori ponovno za sve što je izgubio, a ne da svako svoje njesra prebacije na "loše društvo" u kojem se nalazi. Rajt. Seljo. I dalje je naj borac, ali je seljo (bez uvrede onima koji su sa sela ;)):chears: |
jonesu oduzet pojas prvaka i suspendiran je na neodređeno, bore se johnson i cormier
|
Haha :D
Citiraj:
|
To, ali Johnson će demolirati DC-a. Uh.
|
|
Jbt kad ne pratim kaj se desava. Tako i treba. Valjda ovaj put nisu mogli sam tako pa su morali poslat poruku. Teska vremena za UFC.
Bi sam danas na Judo GP u Domu Sportova i svida mi se kam Judo ide. Tolko su glupavih pravila nametnuli da se ekipa sve vise bori u parteru. Sutra su od 17h finala, mislim da se ne palca ak se dode prije 17 al treba uhvatit mjesto jel je tribina krcata. |
pitanje, govori se da će biti prijenos borbe biti i na gol.hr, na koji način oni to puste?
Na kojem linku će se to moći gledati? Ne vidim na njihovom webu da imaju stream sekciju. |
Meh. Falilo je nes u toj borbi ali odlicno za pogledat.
|
Bezveze. Kao i bodovanje.
|
Sreća pa postoji FF funkcija na playeru inaće bi umro od dosade!
|
Miocic vs Hunt ?
|
Tako mi je teško tu birat, između našeg ili Hunta koji mi je jednostavno pre kul lik :/
|
Ovog suca kaj je sudio Miočić - Hunt treba poslati u neki drugi sport, strašno kaj je dozvolio.
|
Jel ima kakva kvalitetnija snimka.
|
Mmashare forum kucaj u google
|
Citiraj:
|
oooooo zemljo, kakve li borbe. Očito su "više sile" rekle da mora biti 5 rundi, jer ovo je bio smijeh od fajta..
Svaka čast Stipetu, idemo dalje.. |
Citiraj:
|
Žao mi Hunta, šta mu Stipe napravi majko mila :S
|
Ma bezvezarija i totalno mimo sporta. To je trebalo biti prekinuto i bok....Ne od strane huntra i njegovog tima nego od strane suca. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:00. |